- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #8.061
düğün ne zaman da kız senin yaş 20 değilmiydi :)
Canlarr bende Hilal 20 yaşındayım sevgilim Kütahya da o da 21 yaşında safagimiz 159 .. basak burcuyum alakam yokyükselenim akrep tam anlamıyla akrep kızıyım :) gelinlikciyim mode evinde calisiyorum açıköğretimden okuyorum bu aradaa. Bendende bu kadaaar :)
tarsusta oturuyorz cnm sen neresindensin :26:
ilahi çağla ya nerden aklına geliyor böyle şeyler
Görünen köy kılavuz istemezmiş ben Handecan'ım, DEVREM, Kader Ortağım benim
Görünen köy kılavuz istemezmiş ben Handecan'ım, DEVREM, Kader Ortağım benim
ÇAğlammmmm göremiyorm kız seni yazdıklarını okuyamıyorm kalabalıktan özledim wallahi
Ahhh ahhh devre ortagı olunca daha bi cok özlüyorm neden bilinmez :26:
sendemi çeyiz hazırlıgındasın.ne guzel bsy ya bu hazırlıklar .)) ınsallah burdan nişan söz düğün hamilelik boyle guzel haberleride alırızz.bende 2014 eylüle kadar evlenmek ıstıyorumbakalım kısmet olcakmı.ıstemekle olsa
Benim ikinci günüm burada ama maşallah çok hızlı akıyor yazışmalar.burası hep böylemiydi arkadaşlar.
ÇAğlammmmm göremiyorm kız seni yazdıklarını okuyamıyorm kalabalıktan özledim wallahi
Ahhh ahhh devre ortagı olunca daha bi cok özlüyorm neden bilinmez :26:
ah devrem ya, bizim yolumuz uzun.
diğer arkadaşların da işi zor ama en azından şafak karanlık değil onların.
göz açıp kapayıncaya kadar giderler, biz gene kalırız asker yolu gözleriz 93-3 olarak....
dertlendim şimdi.
Bekliyorum Ezgicim telefon başında sabahtan beri ama yok aramadı
ben de sevgilimde kütahyada üni okuduk
Benim ikinci günüm burada ama maşallah çok hızlı akıyor yazışmalar.burası hep böylemiydi arkadaşlar.
Evettt:)emre askere gtmeden ufak tefek şeyler almaya başlamıstm.şimdi emre askerden gelmeden büyük şeyler hariç bitirmeye çalısıyorum.geldignde söz nisan arasnda bide çeyiz telaşına ck düşmek istemiyorum.insallah Allah gönlümüze göre versin cnmm
hayır denizcim yeni askerlerin gelmesiyle oldu.
Bir de 93-3 topiğinde herkes karışık var, kimi acemilikte, kimi ustalıkta, kimi askerliği bitirmek üzere hatta.
Bir de uzun dönemlerle kısalar karıştı.
O yüzden 5 dakikada 5 sayfa yazılıyor.
Ben de çok takip edemiyorum son günlerde.
Benimkide aramadi bebeğim uzulme yogunlR demekki
Nasil cok kiz yok dimi
aslında bende yanlış katılmışım aranızaAma 93/3 mi yoksa 353.dönem mi bilmiyordum ben bunları :)
olsun iii ki yinede burdayım.ben sizleri çok sevdim çok sıcak kanlısınız
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-er...nlisisevgilisi-askere-gidecekler-burayaa.html
kısa dönemler asıl şurada konuşuyor sanırım denizcim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?