93/3 asker yolu bekleyenler

2 ay sonra askerım gelsın.2 ay ıcınde de gelcekler ınsallah ıstemeye.Hemen ıse gırerse tabi.evet 93'lüyüm.5 yıldır beraberız.o işe girerse bekliceğimiz birşey kalmıcak artık .)) bende açıktan okuyorum.eger dusundugumuz zaman evlenırsek 1 yılım kalmıs olcak.onuda okurum heralde.evde bos bos zaten ders calısasım gelmıyor .s kpssye gircem eylulde ınsallah kazanırsam on numara 5 yıldız olur.bakalım kısmet
düğün ne zaman da kız senin yaş 20 değilmiydi :)

ben de sevgilimde kütahyada üni okuduk

Görünen köy kılavuz istemezmiş ben Handecan'ım, DEVREM, Kader Ortağım benim

ÇAğlammmmm göremiyorm kız seni yazdıklarını okuyamıyorm kalabalıktan özledim wallahi
Ahhh ahhh devre ortagı olunca daha bi cok özlüyorm neden bilinmez :26:

Görünen köy kılavuz istemezmiş ben Handecan'ım, DEVREM, Kader Ortağım benim

ah devrem ya, bizim yolumuz uzun.
diğer arkadaşların da işi zor ama en azından şafak karanlık değil onların.
göz açıp kapayıncaya kadar giderler, biz gene kalırız asker yolu gözleriz 93-3 olarak....
dertlendim şimdi.

Evettt:)emre askere gtmeden ufak tefek şeyler almaya başlamıstm.şimdi emre askerden gelmeden büyük şeyler hariç bitirmeye çalısıyorum.geldignde söz nisan arasnda bide çeyiz telaşına ck düşmek istemiyorum.insallah Allah gönlümüze göre versin cnmm

Benim ikinci günüm burada ama maşallah çok hızlı akıyor yazışmalar.burası hep böylemiydi arkadaşlar.

ÇAğlammmmm göremiyorm kız seni yazdıklarını okuyamıyorm kalabalıktan özledim wallahi
Ahhh ahhh devre ortagı olunca daha bi cok özlüyorm neden bilinmez :26:

Herkes gider biz kalırız,
Topiğin asıl sahipleri biziz ne de olsa.
Hiç bu topik Pollyanna 'sız , Şafakmatiksiz , Evlilik Danışmansız olur muuu olmaaaaaaz
Herkes gelip geçici, 93/3 bakiiidir vesselam

Benim ikinci günüm burada ama maşallah çok hızlı akıyor yazışmalar.burası hep böylemiydi arkadaşlar.

hayır denizcim yeni askerlerin gelmesiyle oldu.
bir de 93-3 topiğinde herkes karışık var, kimi acemilikte, kimi ustalıkta, kimi askerliği bitirmek üzere hatta.
bir de uzun dönemlerle kısalar karıştı.
o yüzden 5 dakikada 5 sayfa yazılıyor.
ben de çok takip edemiyorum son günlerde.

ohh ne güzel miss.en iyisi canım.bende oyle yapıyorum.bı anda hepsı cok zor olur dıye yvas yavas alıyorum.Amiin ınsallah canım herkesin gönlüne göre versın Allah

aslında bende yanlış katılmışım aranıza Ama 93/3 mi yoksa 353.dönem mi bilmiyordum ben bunları :)
olsun iii ki yinede burdayım.ben sizleri çok sevdim çok sıcak kanlısınız

Yok ya böyle degildi.
Biz bize takılıyoduk ama buaralar cok yogun oldu kime ne yazdıgımı şaşırıyorm
Okuyasımda gelmiyo cok yazı olunca ondan cok bakmıyorm
Kendi devrelerimi göremez oldm yani o derece bi kalabalık var ilginç :26:

Benimkide aramadi bebeğim uzulme yogunlR demekki

Nasil cok kiz yok dimi

merak etme tatlım askerlerin izne çıktıı günler dışarı çıkan olmuyo pek kütahyada ancak akşam saatlerinde çıkıyolar dışarı yerel halkından kızlar hep evde genelde sadece öğrenciler dışarı çıkar oda haftasonları genelde akşam çıkarlar ayrıca çok küçük bi yeeeeerrrr

aslında bende yanlış katılmışım aranıza Ama 93/3 mi yoksa 353.dönem mi bilmiyordum ben bunları :)
olsun iii ki yinede burdayım.ben sizleri çok sevdim çok sıcak kanlısınız

evet hepimiz ilk başta yaptık o hatayı.
ben de kısa dönemlerin topiğine yazmışım 1 hafta boyunca.
sonra kapı dışarı ettiler beni kendi topiğime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…