93/3 asker yolu bekleyenler

ifadelere koptum ben şafaklara göre dış kapının dış mandalı oluyorum aslında ama bi gun bi greyim bakayım dedım kımler gelmıs neler olmus torunlar cocuklar falan derken.kaldım öylece .)) sizin devreniz değilim epey bide uzağım ama sevdim burayııı

kısa dönemler içinde topikler var ama en güzel muhabbet burda süpersiniz kızlaaarrr

evet hepimiz ilk başta yaptık o hatayı.
ben de kısa dönemlerin topiğine yazmışım 1 hafta boyunca.
sonra kapı dışarı ettiler beni kendi topiğime

Kızlaaaaaar gördüğüm yazılarınızı alıntılar oldum, göremiyorum yahu artık sizi, özleştim valla, kafam da allak bullak oldu kuru kalabalıktan, elim gitmiyor kk ya

Hadi inşallah kız gerçekten çok güzel duygular hayırlısıyla inşallah sende yaşarsın. Ne güzel sizin 2 ayınız kalmış bizim daha 8 ay var. Bizde gelir gelmez inşallah hemen düğün yapacaz.

İnşallah canım.Sizinde herşey cok guzel olur ınsallah.evet 1 yıl gectı 2 ay kaldı.habıre kısa donem gonderıyoruz zaten bı bıtmedı gtti .)) herkes kavussun sevdıgıne musmutlu yasasınnn bır omur

Hadi inşallah kız gerçekten çok güzel duygular hayırlısıyla inşallah sende yaşarsın. Ne güzel sizin 2 ayınız kalmış bizim daha 8 ay var. Bizde gelir gelmez inşallah hemen düğün yapacaz.

Bende başlıyorum o zaman:)Adım kübra.25 yaşindayim 17kasimda 26 ya giriyorum.Akrep burcuyum.doğduğumdan beri istanbul anadolu yakasında ayni evde oturuyorum.üniversiteyi istanbulda okudum halkla iliskiler ve reklamcilik mezunuyum.turizm firmasında sistem yöneticiligi yapıyorum.emreyle 2009 ocaktan beri birlikteyiz.2014 ocak ayında 5.yılımıza giricez.emrede kastamonu universitesi insaat teknikrrligi mezunu.2 yıllık okudugu icin uzun donem askerlik ypiyo.acik öğretimden 4 e tamamlamasi icin cok ugrastim ama tamamlamadan tecili bozup askere gtti.acemiligi bilecikte yapti.suan ustasi tuncelide.2014 temmuz sonu gibi Allah izin verirse gelecek sevgilim.ceyiz hazirligindayim kismetse 2015 te evlenmek istiyoruz.burayida tuncelide askerlik sartlari nasil vs.diye google'da araştırırken buldum.ve iyikide bulmusum cok sevdim sizleri ve burayi.zaman gecirme ve kndimi yanlız hissetmeme konusunda cok iyi geliyo.en azndan cevremdekileri askerlik konusuyla boğmayı biraz kestim:))msj atan arkadaslarin msjlarina bakip ekliycem ve msj aticam ozelden:)face twitter ve intagramı olan arkadaslarda isterse eklemek isterim.en azından bağlantıyı kesmemiş oluruz birbirimizi görür knşmaya devam ederiz diye düşünüyorum.

aynen baya karışık ve kalabalık uzun dönem kısa dönem yeni giden gelmesine az kalan yazılanları okumak zor oluyo bazen

İnşallah canım.Sizinde herşey cok guzel olur ınsallah.evet 1 yıl gectı 2 ay kaldı.habıre kısa donem gonderıyoruz zaten bı bıtmedı gtti .)) herkes kavussun sevdıgıne musmutlu yasasınnn bır omur

İnşallah canımm. Şimdi bi kaç arkadaşı teskere alıyorda acaba biz o günleri görecekmiyizki.

mystery siz de böyle topic açmış mıydınız?
sonunda dağılıyor galiba topikler?
askerliğin sonuna doğru sıkılıyorlar mı?

askerlik üzerine topic açmadım aslında sadece çok bunaldım bi anda başka bir konu olarak öyle bi yazdım o kadar
bi kaç topik incelediimde bende farkettim sonunda dağılıyor ama biz hiç dağılmayalım hep bi arada olalım topiklerin adı değişsede

senden başka bi sürü kişi vardı ya.
yazarlarsa biz de öğreniriz :)

Ben ztn bi tek Handeyi Çağlayı Hazalı ezgiyi gülizar ı gizem i ecrini biliyorum digerlerini sorsalar bidaha hatrlamam
Bide serap var üst dönemden üşengec sevgilili

sıkılıyom ben cok yaaaaaa hanı noldu yazıları takıp edemıyoduk aa aaa gıttı herkes :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…