- 26 Kasım 2012
- 1.810
- 3.036
- 173
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #8.081
kısa dönemler içinde topikler var ama en güzel muhabbet burda süpersiniz kızlaaarrr
kısa dönemler içinde topikler var ama en güzel muhabbet burda süpersiniz kızlaaarrr
katılıyorum sana cnm burası ve burdakiler harika.ben başka yere gidemiyorum valla
Yok ya böyle degildi.
Biz bize takılıyoduk ama buaralar cok yogun oldu kime ne yazdıgımı şaşırıyorm
Okuyasımda gelmiyo cok yazı olunca ondan cok bakmıyorm
Kendi devrelerimi göremez oldm yani o derece bi kalabalık var ilginç :26:
evet hepimiz ilk başta yaptık o hatayı.
ben de kısa dönemlerin topiğine yazmışım 1 hafta boyunca.
sonra kapı dışarı ettiler beni kendi topiğime
evet hepimiz ilk başta yaptık o hatayı.
Ben de kısa dönemlerin topiğine yazmışım 1 hafta boyunca.
Sonra kapı dışarı ettiler beni kendi topiğime
2 ay sonra askerım gelsın.2 ay ıcınde de gelcekler ınsallah ıstemeye.Hemen ıse gırerse tabi.evet 93'lüyüm.5 yıldır beraberız.o işe girerse bekliceğimiz birşey kalmıcak artık .)) bende açıktan okuyorum.eger dusundugumuz zaman evlenırsek 1 yılım kalmıs olcak.onuda okurum heralde.evde bos bos zaten ders calısasım gelmıyor .s kpssye gircem eylulde ınsallah kazanırsam on numara 5 yıldız olur.bakalım kısmet
Hadi inşallah kız gerçekten çok güzel duygular hayırlısıyla inşallah sende yaşarsın. Ne güzel sizin 2 ayınız kalmış bizim daha 8 ay var. Bizde gelir gelmez inşallah hemen düğün yapacaz.
Eveeetttt topigin Polyannası olarak herkesi selamlıyorumokumaktan bi türlü yazamadım yahu
Adım Ece.22 yaşındayım.
93/3 yareniyim.Askerim Bayburtta.Adı Koray 20 yaşında gencecik bn yaşlıyım
Matematik bölümü mezunuyum kursa gidiyorum iş için gerekli oldugundan snra iş aramaya başlicam.
Mersinliyim.
Takma adımdan anlaşılacagı üzere topicte en iyimser kişi bnm ondan Polyanna derler bna
Balık burcuyum aynı zamanda cok duygusalımdır
Benden bu kadar gençler sıra kimdeyse geçsin sahneye pls
ifadelere koptumben şafaklara göre dış kapının dış mandalı oluyorum aslında ama bi gun bi greyim bakayım dedım kımler gelmıs neler olmus torunlar cocuklar falan derken.kaldım öylece .)) sizin devreniz değilim epey bide uzağım ama sevdim burayııı
aynen baya karışık ve kalabalık uzun dönem kısa dönem yeni giden gelmesine az kalan yazılanları okumak zor oluyo bazen
Kısa dönem kimler var burda arkadaşlar yoksa sadece ben miyim
Kısa dönem kimler var burda arkadaşlar yoksa sadece ben miyim
İnşallah canım.Sizinde herşey cok guzel olur ınsallah.evet 1 yıl gectı 2 ay kaldı.habıre kısa donem gonderıyoruz zaten bı bıtmedı gtti .)) herkes kavussun sevdıgıne musmutlu yasasınnn bır omur
mystery siz de böyle topic açmış mıydınız?
sonunda dağılıyor galiba topikler?
askerliğin sonuna doğru sıkılıyorlar mı?
senden başka bi sürü kişi vardı ya.
yazarlarsa biz de öğreniriz :)
ben varım kısa dönem cnm askerim 12 ağustosta gitti 352. Kısa dönem yani
Ben ztn bi tek Handeyi Çağlayı Hazalı ezgiyi gülizar ı gizem i ecrini biliyorum digerlerini sorsalar bidaha hatrlamam
Bide serap var üst dönemden üşengec sevgilili
İnşallah canımm. Şimdi bi kaç arkadaşı teskere alıyorda acaba biz o günleri görecekmiyizki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?