93/3 asker yolu bekleyenler

ben buraya ılk geldıgımde kısa donemlerle konusmaya baslamıstım.sonra onlarla kaynastık facebook ta da toplandık.facebook ta grup olusturduk zaten bızım oldugumuz gızlı grup.orda aylarca muhabbet ettık.Yetmedi istanbulda bulusma yaptık.ama 5 kısı gelebıldı.cunku herkes baska ıldeydi.Ama cok guzel bır arkadslık oluyor.tek ortak noktanız belkı de bu askerlık ama ınsanlar dertlesıp arkadas oluyorlar yani.Hala daha 24 uyesı duruyor grubun facebookta.kımısı evlendı kımısı nısanlandı.hala daha gorusuyoruz bır kacıyla.aylar sonra grdım sızı buldum gene burda .)) şafagı en az olarak sankı can sıkıyormuşum gibi geldi bana biraz bu akşam ama ben çok sevdim sizi yani...

Arkadaşlar benden bu kadar anlaşılan pek istenmedik burda herkese allah kavuştursun hayırlı teskereler diyorum ve gidiyorum...iyi akşamlar.

Ayy iyi barii cok sukur hallettiniz ck svindimm

aaayyyy ne güzel yaaaa görüşemesek bile en azından konuşmaya devam edebilelim böle beni anlayan insanlarla konuşmak gerçekten iyi geldi bana bu topik hariç herkes geçicek diyo seninki dert mi diyo bende diyorum içimden sen gel bide bana sor diye
can sıkmıyorsun cnm benm herkes sadece aah ediyo bi o günler gelsin diye iple çekiyo herkes

kızlar bişi sorcam askerlerin yaptıgı gibi sizde mi devrecilik yapmaya başladınız herkes üstüne bişiler alınıyo yani :26:hani onlar sadece askeriyede olurdu bizim aramızda devre olayı yoktu noldu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…