93/3 asker yolu bekleyenler

Asker bekleynın halinden sadece bekleyen bırı anlar.ondan yapcak bsy yok.burda herkes sevdıgını beklıyor ozluyor.Destek oluyoruz zaman gecıyor oyle ya da boyle.ınsallah senın dedııgn gıbıdır yoksa cok uzulurum gercekten.Sizde bu safaklara dusceksınız elbet.ozamanda ben sızın sevıncınızı paylascam

kızlar bişi sorcam askerlerin yaptıgı gibi sizde mi devrecilik yapmaya başladınız herkes üstüne bişiler alınıyo yani :26:hani onlar sadece askeriyede olurdu bizim aramızda devre olayı yoktu noldu???

ecrincim şimdi kendi devrelerimizle ilk zor günleri atlattığımız için onların yeri ayrı tabi..
ama devrecilik yok yani, baksana ezgi falan da başka devreden ama canımız o bizim mesela topiğimizin gülü

ecrincim şimdi kendi devrelerimizle ilk zor günleri atlattığımız için onların yeri ayrı tabi..
ama devrecilik yok yani, baksana ezgi falan da başka devreden ama canımız o bizim mesela topiğimizin gülü

ayt gelen gelır gıder bız hep burdayızzzz burda olcaz eskıler olarakkk

Aaa bir de Hazal'ımız var unutma, gerçi unutmamak ne mümkün bu kalabalıkta sende haklısın

Hazalllll nerdesin yaaaa walla senide özledim bugün devrem deglsin ama aynı süreçleri bekliyoruz aynı kader ortagıyız sonucta
Hazal a sesleniyorm duy bni Hazallll

mrb hilal sanırım askerini yeni gönderdin . Rabbim hayırlı tezkereler versin inşallah.Acemilikte üst üste aramadığı günler olabilir bunlara kendini alıştır ve üzme kendini.

Evet yebi gitti Sağol canim hepimizi Allah kavustursun 28 saat oldu alışkın degilim ama aliscam.. :)

aklına kötü birşey getirme yoğunluktan arayamamıştır yada yorgunluktan cnm hem belki arar bugün ama en geç yarın arar merak etme

Sagol canim insallah oyledir ya

sizlerden sonrada ben geldm ama bende devre dışıyım burda bunu mu anlamalıyım bnde kibarca kovuyolar milleti bizde mi dahiliz buna öleyse söleyn yani canım ???

askerliğin ilk belli olduğu günler daha buralarda kimseler yoktu.
ben 93-2 lerin topiklerinde takıldım bi süre.
sağolsunlar onlar hep yol gösterdi.

sonra kendi topiğimize geldik, çok samimi olduk gerçekten.
sabah akşam birbirimize haber verirdik.
çünkü kader ortaklarımız bizim bütün 93-3 ler..

şimdi de bizim ilk alt devrelerimiz 93-4 ler geldi.bizde yerleri çok ayrı.

yaşasın 93/2 93/3 93/4 kardeşliği..
uzun dönem kaderdaşlarımız....
sizinle daha uzun günler beraberiz...

Ellerine sağlık canım ne güzel yazmışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…