- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #8.121
Kızlar bugün beni aramadı neden ki sizceçogu kişi hergün konuşuyor
aaayyyy ne güzel yaaaa görüşemesek bile en azından konuşmaya devam edebilelim böle beni anlayan insanlarla konuşmak gerçekten iyi geldi bana bu topik hariç herkes geçicek diyo seninki dert mi diyo bende diyorum içimden sen gel bide bana sor diye
can sıkmıyorsun cnm benm herkes sadece aah ediyo bi o günler gelsin diye iple çekiyo herkes
bugün bi üşengeçlik bi bitkinlik war üstümde yaaneden anlamadımm canım sıkılıyo :26 offff
kızlar bişi sorcam askerlerin yaptıgı gibi sizde mi devrecilik yapmaya başladınız herkes üstüne bişiler alınıyo yani :26:hani onlar sadece askeriyede olurdu bizim aramızda devre olayı yoktu noldu???
ne kadar üşengeç olursak olalım buraya yazmaya üşenmiyoruz di mi :)
ne kadar üşengeç olursak olalım buraya yazmaya üşenmiyoruz di mi :)
kızlar bişi sorcam askerlerin yaptıgı gibi sizde mi devrecilik yapmaya başladınız herkes üstüne bişiler alınıyo yani :26:hani onlar sadece askeriyede olurdu bizim aramızda devre olayı yoktu noldu???
ne oldu kız fransız kaldım konuya .Ne devreciliğiymiş burda ??
hahaha cok tatlısın kızım ya
ben su sen ben cagla ve ece kıllatmalarını cok ozledım yaaa suan konulara yetısemıyorum asırı yuklenme var sayfada anlamadım
aynen öle ama bzm eskiler yok ortada:26:
ecrincim şimdi kendi devrelerimizle ilk zor günleri atlattığımız için onların yeri ayrı tabi..
ama devrecilik yok yani, baksana ezgi falan da başka devreden ama canımız o bizim mesela topiğimizin gülü
bende öle bi durumdayım fransz mı italyan mı bayaa bi uzagm yani:26:
Aaa bir de Hazal'ımız var unutma, gerçi unutmamak ne mümkün bu kalabalıkta sende haklısın
mrb hilal sanırım askerini yeni gönderdin . Rabbim hayırlı tezkereler versin inşallah.Acemilikte üst üste aramadığı günler olabilir bunlara kendini alıştır ve üzme kendini.
aklına kötü birşey getirme yoğunluktan arayamamıştır yada yorgunluktan cnm hem belki arar bugün ama en geç yarın arar merak etme
ecrincim şimdi kendi devrelerimizle ilk zor günleri atlattığımız için onların yeri ayrı tabi..
ama devrecilik yok yani, baksana ezgi falan da başka devreden ama canımız o bizim mesela topiğimizin gülü
Aaa bir de Hazal'ımız var unutma, gerçi unutmamak ne mümkün bu kalabalıkta sende haklısın
:) o zaman biri bizi aydınlatsında bizde devam edelim demi ama .
askerliğin ilk belli olduğu günler daha buralarda kimseler yoktu.
ben 93-2 lerin topiklerinde takıldım bi süre.
sağolsunlar onlar hep yol gösterdi.
sonra kendi topiğimize geldik, çok samimi olduk gerçekten.
sabah akşam birbirimize haber verirdik.
çünkü kader ortaklarımız bizim bütün 93-3 ler..
şimdi de bizim ilk alt devrelerimiz 93-4 ler geldi.bizde yerleri çok ayrı.
yaşasın 93/2 93/3 93/4 kardeşliği..
uzun dönem kaderdaşlarımız....
sizinle daha uzun günler beraberiz...
Hazalllll nerdesin yaaaa walla senide özledim bugün devrem deglsin ama aynı süreçleri bekliyoruz aynı kader ortagıyız sonucta
Hazal a sesleniyorm duy bni Hazallll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?