93/3 asker yolu bekleyenler

tabi ki de beraberizzz her zamannnn hemdeeee 12 ay dile kolay 12 ay birbirimizle ağlasakta sızlasakta bu şekilde

bende şu an senin sevincini paylaşıyorum

Kızlar bana şimdilik müsade ileriki saatlerde gelebilirim inşallah. Gelemesem iyi geceler tatlı rüyalar
Bir gün daha eksildi sağ salim şafaklardan Öpüldünüz

hepiniz bugün 3 ler olarak milleti kovma peşindesiniz sanırım el birliğiyle inadına vede ama herkes gitti sayenizde kalan üst dewre biz warız amacınız bizlere duyurmak artk kmse kalmadına göre ama aldık biz cevabımızı buyrun devam topik sizin 93/3 ler onca şey paylaşmışken gerçekten üzüldüm bu duruma yani topik sizin....

sağol canım benım.Ortam guzel ınsanlar guzel yoksa ben gırmezdım yanı nıe durayım kı burda.92/4 ler den pek tanıdıgım yok cunku ılk geldıgımde kısa donemlerle konustumuzdan onlarla tanısamadım hıc.tabı sızın aranızdakı bag farklı anladım onu smdı ama olsn ypcak bsy yk...

bende şu an senin sevincini paylaşıyorum

iyi akşamlar arkadaşlarrrrrrrrr nasılsınız bugünnnn asskerlerinizle konuştunuz mu inşallah hepinizin askerei çok çok iyiydirrrr

Kızlar bana şimdilik müsade ileriki saatlerde gelebilirim inşallah. Gelemesem iyi geceler tatlı rüyalar

İyi geceler canım çeyizlere devam
Özletme yine gel cok göremiyorm seni son günlerde

Dayan Hilal'cim el ele hep birlikte atlatıcaz bugünleri, siz bizim ilk göz ağrımızsınız yeriniz çok ayrı

ayy sızde benım ılk goz agrımsınız ama kıskanıyom benı en cok sevın hahaha ay ben cok kıskancım hılalıde cok sevıyorumm zaten yanlıs anlasılmasın hılalı kıskanmıyom ama genel kıskanıyoruuuum

iyi geceler tatlım görüşürüz

böyle düşünmeseydin ya. başka bir topikte buluşmak üzere o zaman denizli yareni asi_genc...

bende bir haftadır burdayım cnm az önce yazılanları okudukça gerçekten cnm sıkıldı doğruyu söylemek gerekirse askerlikle ilgili bir kaç topiğe daha girdim ama böyle sıcak konuşmalar olmadı burayı sevmiştim ama yazılanları okudukça açıkca cnm sıkıldı o dediğin bağ 93\3 ler için geçerli tatlım sanki bizi istemiyolarmış gibi hissettim ben

iyi akşamlar arkadaşlarrrrrrrrr nasılsınız bugünnnn asskerlerinizle konuştunuz mu inşallah hepinizin askerei çok çok iyiydirrrr

Hoşgeldin canımmm iyiyiz bomba gibiyiz maşallh patlamaya hazır
Bi kaç gündür konusamıyodk ama hepimiz konustuk bugün şükür ki
Sen nasılsın askerin nasıl ?

canımm ne oldu ben yeni geldim anlvmadım konuyu:26::26: sen çok üzülmüş gibisinn

Hoşgeldin canımmm iyiyiz bomba gibiyiz maşallh patlamaya hazır
Bi kaç gündür konusamıyodk ama hepimiz konustuk bugün şükür ki
Sen nasılsın askerin nasıl ?

çok sevindimmm cnımmm sizi iyi gördüğüme az önce yukarıda bir şey okudum da sorun var gibi geldi bana:26::26:
inşallaher gün saatlerce seserini duyarız cnm sevdiceklerimizinnnn
benim askerim şu an izinde cnm ii çok şükürrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…