- 2 Temmuz 2013
- 15.806
- 18.314
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #8.141
Evet yebi gitti Sağol canim hepimizi Allah kavustursun 28 saat oldu alışkın degilim ama aliscam.. :)
Sagol canim insallah oyledir ya
askerliğin ilk belli olduğu günler daha buralarda kimseler yoktu.
ben 93-2 lerin topiklerinde takıldım bi süre.
sağolsunlar onlar hep yol gösterdi.
sonra kendi topiğimize geldik, çok samimi olduk gerçekten.
sabah akşam birbirimize haber verirdik.
çünkü kader ortaklarımız bizim bütün 93-3 ler..
şimdi de bizim ilk alt devrelerimiz 93-4 ler geldi.bizde yerleri çok ayrı.
yaşasın 93/2 93/3 93/4 kardeşliği..
uzun dönem kaderdaşlarımız....
sizinle daha uzun günler beraberiz...
Asker bekleynın halinden sadece bekleyen bırı anlar.ondan yapcak bsy yok.burda herkes sevdıgını beklıyor ozluyor.Destek oluyoruz zaman gecıyor oyle ya da boyle.ınsallah senın dedııgn gıbıdır yoksa cok uzulurum gercekten.Sizde bu safaklara dusceksınız elbet.ozamanda ben sızın sevıncınızı paylascam
bende şu an senin sevincini paylaşıyorum
Evet yebi gitti Sağol canim hepimizi Allah kavustursun 28 saat oldu alışkın degilim ama aliscam.. :)
Sagol canim insallah oyledir ya
beraber atlatıcaz bu günleri hilalcim.
ilk zamanlar zor geçer, sabret...
Kızlar bana şimdilik müsade ileriki saatlerde gelebilirim inşallah. Gelemesem iyi geceler tatlı rüyalar
Bir gün daha eksildi sağ salim şafaklardanÖpüldünüz
Dayan Hilal'cim el ele hep birlikte atlatıcaz bugünleri, siz bizim ilk göz ağrımızsınız yeriniz çok ayrı
Kızlar bana şimdilik müsade ileriki saatlerde gelebilirim inşallah. Gelemesem iyi geceler tatlı rüyalar
Dayan Hilal'cim el ele hep birlikte atlatıcaz bugünleri, siz bizim ilk göz ağrımızsınız yeriniz çok ayrı
hepiniz bugün 3 ler olarak milleti kovma peşindesiniz sanırım el birliğiyle inadına vede ama herkes gitti sayenizde kalan üst dewre biz warız amacınız bizlere duyurmak artk kmse kalmadına göre ama aldık biz cevabımızı buyrun devam topik sizin 93/3 ler onca şey paylaşmışken gerçekten üzüldüm bu duruma yanitopik sizin....
sağol canım benım.Ortam guzel ınsanlar guzel yoksa ben gırmezdım yanı nıe durayım kı burda.92/4 ler den pek tanıdıgım yok cunku ılk geldıgımde kısa donemlerle konustumuzdan onlarla tanısamadım hıc.tabı sızın aranızdakı bag farklı anladım onu smdı ama olsn ypcak bsy yk...
iyi akşamlar arkadaşlarrrrrrrrrnasılsınız bugünnnn asskerlerinizle konuştunuz mu inşallah hepinizin askerei çok çok iyiydirrrr
hepiniz bugün 3 ler olarak milleti kovma peşindesiniz sanırım el birliğiyle inadına vede ama herkes gitti sayenizde kalan üst dewre biz warız amacınız bizlere duyurmak artk kmse kalmadına göre ama aldık biz cevabımızı buyrun devam topik sizin 93/3 ler onca şey paylaşmışken gerçekten üzüldüm bu duruma yanitopik sizin....
ayy sızde benım ılk goz agrımsınız ama kıskanıyom benı en cok sevın hahaha ay ben cok kıskancım hılalıde cok sevıyorumm zaten yanlıs anlasılmasın hılalı kıskanmıyom ama genel kıskanıyoruuuum
Hoşgeldin canımmm iyiyiz bomba gibiyiz maşallh patlamaya hazır
Bi kaç gündür konusamıyodk ama hepimiz konustuk bugün şükür ki
Sen nasılsın askerin nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?