93/3 asker yolu bekleyenler

ben alınganlık yapmıyorum yanı en azından barı bunu anladım.sende bsyler hıssetmıssın .)) benımde sıkıldı ama yapcak bsy yok.ben tüm iyi niyetimi ve herkesi sevdimi defalarca soyledım zaten.bu aksam neden her lafım sonunda devrem,cok ozledım kalabalıktan goremıyorum,kuru kalabalık,yeriniz ayrı vs. cumleler gectı anlamadım gerçekten.ama herkesin kendi dusuncesı sonucta kmseye bsy dıyemem.bosver send sıkma canını ,)

aynen yaa sallayıınn kızlaarrr gizemm özel mesaj ayarlarına bi baksana devremm yaa mesaj atamıommdaa

Yok yok hiç bi sorun yok
İnş canım da bazen mümkün olmuyo işte bnmki 2 gündür revirde yatıyomş mesela bugün haberim oldu anca :26:
İzinlerde cabuk geciyo ya ne zamn teslim olck

Yok yok hiç bi sorun yok
İnş canım da bazen mümkün olmuyo işte bnmki 2 gündür revirde yatıyomş mesela bugün haberim oldu anca :26:
İzinlerde cabuk geciyo ya ne zamn teslim olck

ewet cnm duymuştum çok geçmiş olsun tekrardan. inşallah şimdi bir sorun yoktur cnm.
geçen hafta cuma ayrılmıştı cnm çarşmba günü gidecek ama göreve cumv günü başlayack cnmmm

O günleri görelim ilkkk sana yazicam sen bize böyle demiştin diye :)) ahh şafak 359ken gelir mi o günler :)

Gelir zorda olsa merak etme canım bizde gecmez diyoduk ama bak sizler geldiniz 3 ay gecti gitti darısı 9 aya olsun ama geciyo bi şeklde

O günleri görelim ilkkk sana yazicam sen bize böyle demiştin diye :)) ahh şafak 359ken gelir mi o günler :)

biz en başta 460 sayıyoduk.
o ticker da 1 yıl 2 ay 29 gün yazdığı zamanlar oldu.
Allahtan düştü de bari 12 aya biraz rahatladık.
sizin de acemilik bi geçsin, daha alışmış olacaksınız.
yemin töreninden sonra çarşı da var

Gelir canım gelir, bak bizde iyi kötü yuvarlana ede 270 lerdeyiz işte. Ama sana bizim gibi çok sabır lazım uzun dönem askerlik iki katı ne de olsa , bol bol sabredicez destek olucaz birbirmize kader ortakları olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…