- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #8.161
canımm ne oldu ben yeni geldim anlvmadım konuyu:26::26: sen çok üzülmüş gibisinn
bende bir haftadır burdayım cnm az önce yazılanları okudukça gerçekten cnm sıkıldı doğruyu söylemek gerekirse askerlikle ilgili bir kaç topiğe daha girdim ama böyle sıcak konuşmalar olmadı burayı sevmiştim ama yazılanları okudukça açıkca cnm sıkıldı o dediğin bağ 93\3 ler için geçerli tatlım sanki bizi istemiyolarmış gibi hissettim ben
Hahaha canım benimm seni herkes enn cookkk seviyooo :)) bende dahilll
Sizde herseyi bize ogretiyosunuz siz olmasaniz biz çok zorlanirdik hepiniz teker teker sagolun bitanesiniizz
ezgiyi sevmeyen ölsün
herkes anlicanı anladı canım boşver yaa ben sana özelden anlatırım merak etme
ben alınganlık yapmıyorum yanı en azından barı bunu anladım.sende bsyler hıssetmıssın .)) benımde sıkıldı ama yapcak bsy yok.ben tüm iyi niyetimi ve herkesi sevdimi defalarca soyledım zaten.bu aksam neden her lafım sonunda devrem,cok ozledım kalabalıktan goremıyorum,kuru kalabalık,yeriniz ayrı vs. cumleler gectı anlamadım gerçekten.ama herkesin kendi dusuncesı sonucta kmseye bsy dıyemem.bosver send sıkma canını ,)
çok sevindimmm cnımmm sizi iyi gördüğümeaz önce yukarıda bir şey okudum da sorun var gibi geldi bana:26::26:
inşallaher gün saatlerce seserini duyarız cnm sevdiceklerimizinnnn
benim askerim şu an izinde cnm ii çok şükürrr
hmmmm tamam cnımmmm inşalla büyük bir sorun yokturçünkü bu topikteki bağ çok başka gelmişti bana herkes birbirini önceden tanıyor gibi
Yok yok hiç bi sorun yok
İnş canım da bazen mümkün olmuyo işte bnmki 2 gündür revirde yatıyomş mesela bugün haberim oldu anca :26:
İzinlerde cabuk geciyo ya ne zamn teslim olck
aynen yaa sallayıınn kızlaarrrgizemm özel mesaj ayarlarına bi baksana devremm yaa mesaj atamıommdaa
burada iyi kötü 85 gün falann geçirdik canım hep beraber. daha da yolumuz var inşallah..
Biz size öğreticez ki sizde 94-1 devrelerine öğreteceksiniz canım, bu işler böyledir bir alt devre bir üst devre kardeştir, candır baldır
ewet cnm az bir zaman değilll... inşallah askerlerimiz gelince de buradaki sohbetler bitmezzz hiçç... tadına doyum olmuyorr çünkü
O günleri görelim ilkkk sana yazicam sen bize böyle demiştin diye :)) ahh şafak 359ken gelir mi o günler :)
ahh geldikleri günleri bi görsek....
O günleri görelim ilkkk sana yazicam sen bize böyle demiştin diye :)) ahh şafak 359ken gelir mi o günler :)
sildim canım msjları gonder bakalım olcak mı.Sıkma canını bosverrr ,) herkesin düşüncesi kendine ,)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?