93/3 asker yolu bekleyenler

Kızlar benımde işim cıktı cıkıcam.Arada gelırım bakarım neler yapıyorsunuz iyimisiniz diye.ama kalabalık etmem merak etmeyın .) ben burda konustuysam soru soranları cevapladıysam hepsı sızı ve ortamı sevdıgım ııcındı.Belkı hala farkında degıller bazı arkadaslar belkıde farkındalar ama gormezden gelıyorlar ama bu aksam dıger aksamlar farklıydınız bu kesin.Bır kac kısı artık buraya gelmek ıstemıyor sırf yazılanlar yuzunden.Ben 92/4 devreyım evet.ne sızın bır ustunuz ne de bır altınızım.Ama bu askerlık sayesınde cok guzel ınsanlar tanıdım ben burda.sandımkı sızınle bırlıktede cok guzel anılarımız olur ama bu aksam oldukca kırıldım bazı sozlere.Bu bır alınganlık asla değil.Tanısma faslı vs. hepsını daha ıyı kaynasmak adına yaptık yani.Ama nedense ben bir dışlanma olayı sezdim.Doğrumudur değılmıdır bılmıyorum cunku soka grdım ama olsun.genede herkesi cok sevdım yani.İnşallah askerlerınıze sag salim kavusursunuz.benım safaklarımı ve doğan güneşide görürsünüz.Herkes kendine çok iyi baksın.her zaman istediğinizi danışabilirsiniz ,) iyi geceler herkese...

Son düzenleme:

10 kasım için izmirde yapılan atatürk gösterisi tüm sahil boyunca geçti böyle çok güzellll İzmirli olmakla gurur duydum tüylerim diken diken oldu rahat uyu ATAMMMMMMM

Gelir zorda olsa merak etme canım bizde gecmez diyoduk ama bak sizler geldiniz 3 ay gecti gitti darısı 9 aya olsun ama geciyo bi şeklde

Sizler böyle cana yakın samimi olduktan sonra insan derdini unutuyo işten çıkıp hemen buraya girmek icin nasıl acele ediyorum hep beraber biticek insallahh.. :)

O çarşı bi gelsin bi göreyim aşkımı ahhh ahhh :) yemin töreni 6 araliktaymis ama ne zaman geleceğini söylemiyor bana :)

Gelir canım gelir, bak bizde iyi kötü yuvarlana ede 270 lerdeyiz işte. Ama sana bizim gibi çok sabır lazım uzun dönem askerlik iki katı ne de olsa , bol bol sabredicez destek olucaz birbirmize kader ortakları olarak

Aynen öyle bebeğim uzun donem askerlik insanin canından canını alıyor diyorlar biz daha başlarda bu kadar kotuysek sonradan nasıl olucaz kimbilir.. sabır vericek Allahım inşallah.. 12 ayi hep beraber tamamlicaz sizin askerleriniz gelince bizi bırakmayın sizde sakın..

Bırakmayız canım bırakmayız, daha birbirimizin nişanı düğünü için fikir vericez bizler, sonra topik teyzesi olucaz daha, yolumuz çok uzun çooook

:)) ayy inşallah canım inşallah bakın ben moda evinde çalışıyorum nişanlık gelinlik icin fikir veririm size :))

ben evlenirken bazı sebeplerden (hastalık vs) gelinlik giymemiştim. bu yaz eşim dönünce giyicez fotoğraf çektiricez ve balayına gidicez.
bana da fikir verirsin ya çok iyi oldu bu

Vallaa dikim işleme model herseyden anlarım :)) elimden geldiğince yardimci olurumm

Bizim zaman çok çok uzun ama en merak ettiğim şeyi sormak istiyorum sana
Şimdi Hilal'cim benim boyum kısa 1,60 var mıyım yok muyum bilmiyorum minyonum yani, sevgilim de öyle benden çok uzun değil o yüzden benim platform işim ne giyersem giyeyim yatıyor yani. Gelinliğin içinde bodur tavuk gibi durmaktan nasıl kurtulurum ben yaa topuklu giymeden

Ne güzel olurduuuu ama Çağlayla bna daha coooook var

Olsun ben size onceden model alır yollarım :)))

ben evlenirken bazı sebeplerden (hastalık vs) gelinlik giymemiştim. bu yaz eşim dönünce giyicez fotoğraf çektiricez ve balayına gidicez.
bana da fikir verirsin ya çok iyi oldu bu
Tabii ki veririmm :) istedigin zaman mesaj atabilirsin burdanda konusuruz :)
sen burayada ugra sızınkılerıde cok tanımıyoruz dıye oraya cok yazmıyoruzda yaz bıze yanı

Ben burdayım artık kovsanizda gitmem

Balık model kesinlikle olamaz aklında varsa düşünme bile bebeğim :) senin beden boyun kısa olucak etegin prenses etek ( artık kabarık mı istersin normal mi orası sana kalmış ) yani kesinlikle beden boyu kısa tutulsun etek yukardan gelecegi icin boyub daha uzun gozukur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…