- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #8.181
Gelir zorda olsa merak etme canım bizde gecmez diyoduk ama bak sizler geldiniz 3 ay gecti gitti darısı 9 aya olsun ama geciyo bi şeklde
biz en başta 460 sayıyoduk.
o ticker da 1 yıl 2 ay 29 gün yazdığı zamanlar oldu.
Allahtan düştü de bari 12 aya biraz rahatladık.
sizin de acemilik bi geçsin, daha alışmış olacaksınız.
yemin töreninden sonra çarşı da var
Gelir canım gelir, bak bizde iyi kötü yuvarlana ede 270 lerdeyiz işte. Ama sana bizim gibi çok sabır lazım uzun dönem askerlik iki katı ne de olsa , bol bol sabredicez destek olucaz birbirmize kader ortakları olarak
Eki Görüntüle 855288
10 kasım için izmirde yapılan atatürk gösterisi tüm sahil boyunca geçti böyle çok güzellll İzmirli olmakla gurur duydum tüylerim diken diken oldu rahat uyu ATAMMMMMMM
Sizler böyle cana yakın samimi olduktan sonra insan derdini unutuyo işten çıkıp hemen buraya girmek icin nasıl acele ediyorum hep beraber biticek insallahh.. :)
O çarşı bi gelsin bi göreyim aşkımı ahhh ahhh :) yemin töreni 6 araliktaymis ama ne zaman geleceğini söylemiyor bana :)
Aynen öyle bebeğim uzun donem askerlik insanin canından canını alıyor diyorlar biz daha başlarda bu kadar kotuysek sonradan nasıl olucaz kimbilir.. sabır vericek Allahım inşallah.. 12 ayi hep beraber tamamlicaz sizin askerleriniz gelince bizi bırakmayın sizde sakın..
Bırakmayız canım bırakmayız, daha birbirimizin nişanı düğünü için fikir vericez bizler, sonra topik teyzesi olucaz daha, yolumuz çok uzun çooook
Muhteseemm.. benim bile resmi görünce tüylerim diken diken oldu sen canlısını gördün ne guzel :)
:)) ayy inşallah canım inşallah bakın ben moda evinde çalışıyorum nişanlık gelinlik icin fikir veririm size :))
:)) ayy inşallah canım inşallah bakın ben moda evinde çalışıyorum nişanlık gelinlik icin fikir veririm size :))
Harbi miiibulunmaz nimetsin sen şuanda
Ne güzel olurduuuu ama Çağlayla bna daha coooook var
Vallaa dikim işleme model herseyden anlarım :)) elimden geldiğince yardimci olurumm
Ne güzel olurduuuu ama Çağlayla bna daha coooook var
Tabii ki veririmm :) istedigin zaman mesaj atabilirsin burdanda konusuruz :)ben evlenirken bazı sebeplerden (hastalık vs) gelinlik giymemiştim. bu yaz eşim dönünce giyicez fotoğraf çektiricez ve balayına gidicez.
bana da fikir verirsin ya çok iyi oldu bu
sen burayada ugra sızınkılerıde cok tanımıyoruz dıye oraya cok yazmıyoruzda yaz bıze yanı
iyi geceler sevgili arkadaşlar...
Bizim zaman çok çok uzun ama en merak ettiğim şeyi sormak istiyorum sana
Şimdi Hilal'cim benim boyum kısa 1,60 var mıyım yok muyum bilmiyorum minyonum yani, sevgilim de öyle benden çok uzun değil o yüzden benim platform işim ne giyersem giyeyim yatıyor yani. Gelinliğin içinde bodur tavuk gibi durmaktan nasıl kurtulurum ben yaa topuklu giymeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?