93/3 asker yolu bekleyenler

ay yazık bu ara senınkıde valla bahtsız bedevı oldunuz gecer gecer merak etme oh bak ıyı yapmıs valla mesajlasırsınız falan en kotusu nobetlerde falan bız oyle yapıyoduk

mutfaga gecerse kı oh oh oh her dk konusup mesajlasırsınız beraber yemek tarıfı verırsın ayy

duyarsın inşallvh cvnımmmm çok mu yoğunlarmış peki yoksa çok mu kalabalıkk

Bugn sabah bozuldu bana belkı ondn aramaz dıe dusunuyorum yoksa aradı dun fln 2 kere Kalabalıkmış hatta bu forumda okudum manisada yer kalmadıgı ıcın ızmıre sevk edılmıs ınsanlarda varmıs bakalım arıycak mı :26:

Bugün ömür boyu saklamamız için günlük tutucaaam geldigindede verice bi ömürde saklarız hatıra olur gece başlarım artık farklı şeylerde yapan varmı kızlar

bak bir de konuşmadım hiç diyorsunnn dün aramış iki defa neeee kalabalık olduğu için izmire mi göndereceklermiş böyle şeyi de yeni duydum vaala ben:26::26: senin erkek arkadaşında gidecek mi cnım

bak bir de konuşmadım hiç diyorsunnn dün aramış iki defa neeee kalabalık olduğu için izmire mi göndereceklermiş böyle şeyi de yeni duydum vaala ben:26::26: senin erkek arkadaşında gidecek mi cnım

hiç konuşmadım demedım tatlım bugn 1 kez konuştuk Valla bende şaşırdımm bu forumda okudumm bende ilgnc aama oluyor demkkı boyle seyler :44::44:

Bugün ömür boyu saklamamız için günlük tutucaaam geldigindede verice bi ömürde saklarız hatıra olur gece başlarım artık farklı şeylerde yapan varmı kızlar

bende yol bıletı otel kagıtları kayıtları ve onun askerlık belgelerını saklıyorum canım bıt ton sey oldu aslında ılk ona verdıgım cakmak ıste bılmemne derken askerlıkle alakalı ılk asker cuzdanını falan sonra mermı falan cıkartıp bana kargoyla gondermıstı bı de not falan yazmıs sevgılımcım sımdı dısarıya asker kıyafetlerını cıkartamıyosun ama ben zıyarete gıdınce o da verıcek gomlek falan saklıcaz onuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…