- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #8.441
ilk defaysa iyice koymuştur size...
sabretmekten başka çare yok.
sevgilileri görünce kafamı çeviriyorum ben
iyi canım benim senden naberrrrrakşamları geliyorum canım ben genelde geçen hafta sevdiceğim yanımda idi o yüzden hiç nete girmedimm dee
İnşallah ama maç da var bu akşam hatta birazdan o yüzden biraz zor yani ama olsun yaa sesini duydum ya bir kere o da yeter
hiç deme cvnım az da olsa seslerini duymak çok çok iyi geliyor gerçektennnn
İnşallah yaa
Ohh maşallah canım öyle acemiliğe can kurban vallahi, biz neler çektik be hey gidi günler hey, 10 saniyeye mi şükür demedik neler neler
oo tabiii yaaa iyiymiş e bende haftaya böyle olucammm sevgilim geliyo
eşim telefonunu almıştı çarşıya çıkarken, geri vermemiş :)
sanırım bundan sonra kendi telefonundan arar
o cinayette de ölen kadının kocasından şüpheleniyolarmış.
ancak yeni yeni kendine gelebildi garibim.
bi de üstüne kardeşinin kız kaçırdığını öğrenince iyice bi acayip olduk
Beeen daha 2. kez duyamadım bekliyorummm
ohhh maşallah cnımmm dolu dolu geçirin canım zamanınızıııbenim sevgilim de haftaya esvs birliğine gidecek artıkkk:26::26::26:
duyarsın inşallvh cvnımmmmçok mu yoğunlarmış peki yoksa çok mu kalabalıkk
evet evet dolu dolu gecıcek gıbı gozukuyor planlar projeler allah allah
Bugn sabah bozuldu bana belkı ondn aramaz dıe dusunuyorum yoksa aradı dun fln 2 kereKalabalıkmış hatta bu forumda okudum manisada yer kalmadıgı ıcın ızmıre sevk edılmıs ınsanlarda varmıs bakalım arıycak mı :26:
bak bir de konuşmadım hiç diyorsunnn dün aramış iki defaneeee kalabalık olduğu için izmire mi göndereceklermiş böyle şeyi de yeni duydum vaala ben:26::26: senin erkek arkadaşında gidecek mi cnım
hvzırr galiba planlar projelerr cnımmm
hiç konuşmadım demedım tatlım bugn 1 kez konuştukValla bende şaşırdımm bu forumda okudumm bende ilgnc aama oluyor demkkı boyle seyler :44::44:
evet hayatım tabıkıde hazır olmaz mı hehe
Bugün ömür boyu saklamamız için günlük tutucaaam geldigindede verice bi ömürde saklarız hatıra olur gece başlarım artık farklı şeylerde yapan varmı kızlar
Bugün ömür boyu saklamamız için günlük tutucaaam geldigindede verice bi ömürde saklarız hatıra olur gece başlarım artık farklı şeylerde yapan varmı kızlar
yaz tabi.
ben de gittiği günden beri her gece 1 sayfa yazıyorum...
şekerimmm pardon yanlış okumuşum galiba bennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?