93/3 asker yolu bekleyenler

Ohh ne güzeeel Barıştınız he anladıgım kadarıyla kızgındınn sevindimm yaa ne zaman ızne gelıo

Gençler sevgilim ders çalışıp YGS ye girmeye karar verdi en kötü 4 yıllık açıköğretim okurum çalışırken diyo boş durmaktan iyidir diyo
Önceden hiç bahsetmezdi böyle şeylerden bnde bşy demiyodum böyle kabul etmştm sonucta ama bi nebze sna layık olabilmek istiyorum dedi ya bni bnden aldı bitanecigim Komutanıylada konusmş oda tam destek vermş
Koray ki hayatında hiç öss sınavına girmemş girmeyide istemeyn birisiydi
Askerlik nelere kadirsin peh

yaz tabi.
ben de gittiği günden beri her gece 1 sayfa yazıyorum...
ben hiç yazamıyorum bu yüzden kendime çok kızıyorummm sevgilim günlğk tutmultu acemi birliğinde bu gelişinde onu aldım ondan ben
ama ben de ezgisaygının yaptığı gibi ona vit belgeleri küçük kağıtları biletleri saklıyorummm ve ona bir tane kitap hazırlattım çok beğendi ve çok çok mutlu oldu

olur olur şekerimmmm ben de gelmeden önce çok şey hazırlamıştım ama heepsi olamadı maleseffff

arada değişiklik olurda biz baya hergün konuşup planladık hazırladık ondan bozulmaz yani belki günlerin yeri değişir ama yapılcaklar hep aynı şeyler dilek fenerleri falan alıcaz şimdi 20 tane falan dilekler dileyip havaya salıcaz yazlıkta hem acık alan oldugundan falan

ayy ne güzelll işte bak aynen çok mantıklı düşünmeye başlıyorlar bazen sıkıntıdan çıldırsalarda askerlik yarıyo yarıyooo

kitap fikrini bende dusunuyorum yaa askerlıgı bıttgnde ıkısını mı versem dıe

hımmm çok güzel dilek feneri çok iyi düşünmüşsünüzz cnımm bizim ki kısıtlıydı canım o yüzden çok bir şey yapamadık ama hep beraberdikkkk

Aramadı bebeğim Çok üzgünüm şuan Aramaması için sebepte yok, son konuşmamız güzeldi birşey mi oldu acaba

kıyamam sana Kötü düşünme daha yenı gittiler ve oyle ıstedıklerı an arıyamıyolar mutlaka işleri vardırr yogundur arıycaktıır yoksa aklındasındır bişide yoktur kötüü bekle bebegm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…