- 25 Ekim 2013
- 1.390
- 462
- 73
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #8.461
arar hayatım merak etme kartları yoktur ve telefonlar kalabalık oluyo sızde boyle olcanız
bende yol bıletı otel kagıtları kayıtları ve onun askerlık belgelerını saklıyorum canım bıt ton sey oldu aslında ılk ona verdıgım cakmak ıste bılmemne derken askerlıkle alakalı ılk asker cuzdanını falan sonra mermı falan cıkartıp bana kargoyla gondermıstı bı de not falan yazmıs sevgılımcım sımdı dısarıya asker kıyafetlerını cıkartamıyosun ama ben zıyarete gıdınce o da verıcek gomlek falan saklıcaz onuda
Bugün ömür boyu saklamamız için günlük tutucaaam geldigindede verice bi ömürde saklarız hatıra olur gece başlarım artık farklı şeylerde yapan varmı kızlar
İnş. bebeğimmHala bekliyorum
ben hiç yazamıyorum bu yüzden kendime çok kızıyorummmyaz tabi.
ben de gittiği günden beri her gece 1 sayfa yazıyorum...
olur olur şekerimmmmben de gelmeden önce çok şey hazırlamıştım ama heepsi olamadı maleseffff
Ben yapıyorum canım gittigi gunden berii :)
Gençler sevgilim ders çalışıp YGS ye girmeye karar verdi en kötü 4 yıllık açıköğretim okurum çalışırken diyo boş durmaktan iyidir diyo
Önceden hiç bahsetmezdi böyle şeylerden bnde bşy demiyodum böyle kabul etmştm sonucta ama bi nebze sna layık olabilmek istiyorum dedi ya bni bnden aldı bitanecigimKomutanıylada konusmş oda tam destek vermş
Koray ki hayatında hiç öss sınavına girmemş girmeyide istemeyn birisiydi
Askerlik nelere kadirsin peh
ben hiç yazamıyorum bu yüzden kendime çok kızıyorummmsevgilim günlğk tutmultu acemi birliğinde bu gelişinde onu aldım ondan ben
ama ben de ezgisaygının yaptığı gibi ona vit belgeleri küçük kağıtları biletleri saklıyorummmve ona bir tane kitap hazırlattım çok beğendi ve çok çok mutlu oldu
Tatlım aramadı mıı üzülmee arıycaktııır imkanı yoktur
arada değişiklik olurda biz baya hergün konuşup planladık hazırladık ondan bozulmaz yani belki günlerin yeri değişir ama yapılcaklar hep aynı şeyler dilek fenerleri falan alıcaz şimdi 20 tane falan dilekler dileyip havaya salıcaz yazlıkta hem acık alan oldugundan falan
Aramadı bebeğimÇok üzgünüm şuan Aramaması için sebepte yok, son konuşmamız güzeldi birşey mi oldu acaba
kitap fikrini bende dusunuyorum yaa askerlıgı bıttgnde ıkısını mı versem dıe
Ohh ne güzeeelBarıştınız he anladıgım kadarıyla kızgındınn sevindimm yaa ne zaman ızne gelıo
Aramadı Hilalim, bekliyorum işte
canım bana kalırsa askerlik esnasında ver yada mümkünse bulunduğu birliğe gönder çok fazla mutlu oluyorlar bir de esprili bir kitvpp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?