93/3 asker yolu bekleyenler

İnş. bacım bekliyorum bakalım Moralim sıfırlarda

hımmm çok güzel dilek feneri çok iyi düşünmüşsünüzz cnımm bizim ki kısıtlıydı canım o yüzden çok bir şey yapamadık ama hep beraberdikkkk

olsun aman bu ızınlerde degılde tamamen geldıklerınde yaparsınız ne olcak hehe

haha ay ben kendı kendıme bı delırdımde konusunca aslında buyutmemem gerekıyomus falan arada gelıyolar oyle işte

yalnız değilsin bende sınırlenınce kendi kendime dellenırım bıde asla aslaa derımm konuşunca fısss herşeyı unutyrmm ah biz aşık kızlar neden boyleyız

yalnız değilsin bende sınırlenınce kendi kendime dellenırım bıde asla aslaa derımm konuşunca fısss herşeyı unutyrmm ah biz aşık kızlar neden boyleyız

ay bılmıyorumda cok kotu yanı askerdeler zaten bı de boyle olunca ıkı tarfta uzuluyoda toparladı benı sevgılım konusarak duzeldım yoksa zaten cenemden ölürdü herhalde hahaha

ay bılmıyorumda cok kotu yanı askerdeler zaten bı de boyle olunca ıkı tarfta uzuluyoda toparladı benı sevgılım konusarak duzeldım yoksa zaten cenemden ölürdü herhalde hahaha

Özlemde sıkıştırıyor bakma ınsanı ınsan orada hıc uzmek ıstemıyor tabii neyseki duzelmiş sevindim

ayy ne güzelll işte bak aynen çok mantıklı düşünmeye başlıyorlar bazen sıkıntıdan çıldırsalarda askerlik yarıyo yarıyooo

Kendisi de diyo iyi olur öyle cünkü içtima için bizi topluyolar boş boş 1 saat bekletiyolar o aralarda çalışırım işte diyo kıyamam yaaa ztn bn ne yapıyosam senin için diyo Normalde kitap götrmştü kitap okuyodu onlarda bitmş şimdide der çalışırım komutan demş burda astegmenlerin derc verdigi dersanede var sen orayada gidersin gönderrz demş ohh mi dedm

İnş. bebeğim Alışmam gerek ama çok merak ediyorum, nedenini bilsem yeticek inan

işte insana koyan kafasını kemirende o zaten nedenini bilememek o yüzden buna birazcık alışman gerekicek ama sadece askerlikle alakalı işleri içtimalar eğitimler o bu şundan dolayı olduğunu bil hemen kötü düşünme yani

Ama bugün pazar tatil değil mi onlara bacım ya

haha oh ne guzel benımkıde kıtap yarısı yapıyoz alıyoruz falan okuyoruz sonra degıstırıyoruz falan kıtapları komutanı almıs sımdı benım merak edıp okucagım kıtabı ya ver bunu ben bı okuym demıs begenmıs almıs ıkımızde zaten aynı tarz sevıyoruz bılım kurgu falan normalde elıne almaz kıtap saygın askerde nasıl okuyo

İnş. bebeğim çok kötü bir durum

Biliyorum ilk gün gittiginde girerken birligee habr verdı içerde ogun akşamm hıc duymadım sesınıı öldüm öldüm dirildimm daha ılk gun bıde naasıl ıyımı yatak sorunu oldumu nasıl dıe ınsn kendnı yıyoo.. Zoor ama bız hemen kotu dusunuyoruz olumlu dusunmye çalışmamız gerekıyo yoksa cok yıpranırız :26:

Aynı ben Kaç kere kafamda ayrılık eşiğine geldim, ama onun bana gülerek geldiğini görünce, bende başlıyorum gülmeye unutuyorum tüm kızgınlıklarımı

Ama bugün pazar tatil değil mi onlara bacım ya

tamamda öyle direk salıp hadi tatil olmuyor ki hayatım sizinkiler acemi şimdi hem doludur arayamamıştır , kart yoktur kantinler kapalı oluyo genelde pazarları sen direk pazar günü tatil moduna şey yapma yani bak cumartesi saygın sizinkiler gibi yeni gelenlere falan eğitim yaptırmış mesela cmt pazar rahat diyoruzda acemilikte çok geçerli olmuyo ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…