- 25 Ekim 2013
- 1.390
- 462
- 73
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #8.481
kıyamam sanaKötü düşünme daha yenı gittiler ve oyle ıstedıklerı an arıyamıyolar mutlaka işleri vardırr yogundur arıycaktıır yoksa aklındasındır bişide yoktur kötüü bekle bebegm
hımmm çok güzel dilek feneriçok iyi düşünmüşsünüzz cnımm bizim ki kısıtlıydı canım o yüzden çok bir şey yapamadık ama hep beraberdikkkk
haha ay ben kendı kendıme bı delırdımde konusunca aslında buyutmemem gerekıyomus falan arada gelıyolar oyle işte
hayatım bak bende 2 gun once burda konusamadım falan kotu oldum sonra bak bugun 3 4 saat konustukk ondan bellı olmuyo yanı uzme kendını alıscaksın
olsun aman bu ızınlerde degılde tamamen geldıklerınde yaparsınız ne olcak hehe
İnş. bacım bekliyorum bakalımMoralim sıfırlarda
yalnız değilsinbende sınırlenınce kendi kendime dellenırım bıde asla aslaa derımm konuşunca fısss herşeyı unutyrmm ah biz aşık kızlar neden boyleyız
ay bılmıyorumda cok kotu yanı askerdeler zaten bı de boyle olunca ıkı tarfta uzuluyoda toparladı benı sevgılım konusarak duzeldımyoksa zaten cenemden ölürdü herhalde hahaha
Allah Alllah canım p.tesi basliycakms bizimkilerin egitimi ama biliyorsun o da aramadi dun.. bekle bebegim sıkma canini dicem ama ben olsam bnde üzülürüm
ayy ne güzelll işte bak aynen çok mantıklı düşünmeye başlıyorlar bazen sıkıntıdan çıldırsalarda askerlik yarıyo yarıyooo
İnş. bebeğimAlışmam gerek ama çok merak ediyorum, nedenini bilsem yeticek inan
Kolay değil bebegim valla anlıyorum seniii ama kotu dusunme Arıyamamasının sebebi elbetteki uğraştırmalı bseydr vakıt bulamıyordr kartı bıtmıştr teymin edememiştir vs vs
işte insana koyan kafasını kemirende o zaten nedenini bilememek o yüzden buna birazcık alışman gerekicek ama sadece askerlikle alakalı işleri içtimalar eğitimler o bu şundan dolayı olduğunu bil hemen kötü düşünme yani
Kendisi de diyo iyi olur öyle cünkü içtima için bizi topluyolar boş boş 1 saat bekletiyolar o aralarda çalışırım işte diyo kıyamam yaaa ztn bn ne yapıyosam senin için diyoNormalde kitap götrmştü kitap okuyodu onlarda bitmş şimdide der çalışırım komutan demş burda astegmenlerin derc verdigi dersanede var sen orayada gidersin gönderrz demş ohh mi dedm
İnş. bebeğimçok kötü bir durum
Ama bugün pazar tatil değil mi onlara bacım ya
yalnız değilsinbende sınırlenınce kendi kendime dellenırım bıde asla aslaa derımm konuşunca fısss herşeyı unutyrmm ah biz aşık kızlar neden boyleyız
Ama bugün pazar tatil değil mi onlara bacım ya
Aynı benKaç kere kafamda ayrılık eşiğine geldim, ama onun bana gülerek geldiğini görünce, bende başlıyorum gülmeye unutuyorum tüm kızgınlıklarımı
Bebeğim Kıyamam sana uzulmekartı yoktur alamamistirr yoksa aramazmiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?