93/3 asker yolu bekleyenler

Kesinlikle öyle ama alışkın olmayınca kötü şeyler geliyor 2 günde az değil ki

Napsınlar canımcım ya zaman baska türlü gecmez ki ugraşck bşy lazm bizimkilerede

sende haklısın ne diyim ki ama emın ol kotu bişi yook aradıgında hemen haber ver bizede

Tamam bebeğim haber vericem Neyse ben çıkıyorum çok mutsuzum uyumayı felan düşünüyorum İyi akşamlar kızlar, Kendinize iyi bakın. Rüyalarınızda da sevdiklerinizi görün

Napsınlar canımcım ya zaman baska türlü gecmez ki ugraşck bşy lazm bizimkilerede

bizim şey komik oluyo ya oraya giren kitapları araştırmak zorundalar konularını falan işte köşk ya çok saçma ama öyle orası kitabı alıyo önce başkaları inceliyo komutandan falan onay geçiyo ondan sonra okuyo saygın ayy savaş aççak sanki suikast yapçak kitaplardan esinlenip sankki alaaem yarabbim

Tamam bebeğim haber vericem Neyse ben çıkıyorum çok mutsuzum uyumayı felan düşünüyorum İyi akşamlar kızlar, Kendinize iyi bakın. Rüyalarınızda da sevdiklerinizi görün

Tamam cnm ama telefonun yanında olsun uuyudugnda ararsa duyabilesin tatlı uykular sende gör inş

kızlarrrrrrr benim erkek arkadaşım izinde ve bugün sadece bir defaa konuştukkk çok kızgınımmm ona ve bugün ona kesinlikle mesaj atmaycvğımmmm askerde iken daha çok konuşuyordukkkkkk

kızlarrrrrrr benim erkek arkadaşım izinde ve bugün sadece bir defaa konuştukkk çok kızgınımmm ona ve bugün ona kesinlikle mesaj atmaycvğımmmm askerde iken daha çok konuşuyordukkkkkk

upss .. NEden görüşmednz cnm bol bol vakit gecirin ya haklısın sınırlenmekte

Bizimkilerde de öylemş kontrol ediyolarmş sapık kitap mı siyasi mi fln diye ama Koray siyasi kitap soktu içeri öyle abartı siyaseti yok ama yinede yasak öyle kitaplar gıcıklıgına yapıyo tabi bizimkisi ortalık karıştrmayı sever bşy dememşler sokmş içeri Bi tane komutan varmş okudugunz kitapların özetini cıkarcaksnz diyomş deli mi ne İlkokul cocugu sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…