- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #8.501
Arıyordu beni, hatta usta birliğinde daha çok konuşuruz felan diyorduAşkıma birşey mi oldu yoksa Haksızlığa gelemez
Aşk iştee onlarsızz olmaz kii
Arıyordu beni, hatta usta birliğinde daha çok konuşuruz felan diyorduAşkıma birşey mi oldu yoksa Haksızlığa gelemez
Biliyorum ilk gün gittiginde girerken birligee habr verdı içerde ogun akşamm hıc duymadım sesınıı öldüm öldüm dirildimm daha ılk gun bıde naasıl ıyımı yatak sorunu oldumu nasıl dıe ınsn kendnı yıyoo.. Zoor ama bız hemen kotu dusunuyoruz olumlu dusunmye çalışmamız gerekıyo yoksa cok yıpranırız:26:
Cuma aramıştı bebeğim
Balım kötü düşünme bak cok yipranirsin iyi olmaya çalış güçlü ol o seni böyle görse cok üzülür
Kesinlikle öyle ama alışkın olmayınca kötü şeyler geliyor2 günde az değil ki
Amiiin
Canım kötü bişi varmış gibi ıcıme gelmıyor bak gorursn bgn arıyamazsa bıle yrn arıycakk cook zor bılıyorum ama beklemektn baska çaremiz ne yazıkkı yok
Bebeğim bugünle birlikte 2 gün olucakaz da değil
haha oh ne guzel benımkıde kıtap yarısı yapıyoz alıyoruz falan okuyoruz sonra degıstırıyoruz falan kıtapları komutanı almıs sımdı benım merak edıp okucagım kıtabı ya ver bunu ben bı okuym demıs begenmıs almıs ıkımızde zaten aynı tarz sevıyoruz bılım kurgu falan normalde elıne almaz kıtap saygın askerde nasıl okuyo
sende haklısın ne diyim ki ama emın ol kotu bişi yook aradıgında hemen haber ver bizede
İnş. bebeğim, tek ümidim yarın araması
inş arıycaktırda belkı telefonlar bozuktur olablıor benmkı aradıgında çızırtılı gelıodu bazı ankesörluler bozukk demişti belkı sızınde oyle olmştr
Napsınlar canımcım ya zaman baska türlü gecmez ki ugraşck bşy lazm bizimkilerede
Tamam bebeğim haber vericemNeyse ben çıkıyorum çok mutsuzum uyumayı felan düşünüyorum İyi akşamlar kızlar, Kendinize iyi bakın. Rüyalarınızda da sevdiklerinizi görün
Tamam cnm ama telefonun yanında olsun uuyudugnda ararsa duyabilesin tatlı uykular sende gör inş
kızlarrrrrrr benim erkek arkadaşım izinde ve bugün sadece bir defaa konuştukkk çok kızgınımmm onave bugün ona kesinlikle mesaj atmaycvğımmmm askerde iken daha çok konuşuyordukkkkkk
bizim şey komik oluyo ya oraya giren kitapları araştırmak zorundalar konularını falan işte köşk ya çok saçma ama öyle orası kitabı alıyo önce başkaları inceliyo komutandan falan onay geçiyo ondan sonra okuyo saygın ayysavaş aççak sanki suikast yapçak kitaplardan esinlenip sankki alaaem yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?