- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #8.781
3 günde kendisi gitmese mi diyosun.Walla birligine göre değişiyo ya gec gittigi gün kadar şafagına eklenir ya hiç bşy demezler yada 3 gün gitmediyse 3*7 gün artıdan yazarlar :26:
yok canım 10 gün izin alınabiliyormu yani?
Biz şöyle düşündük 5 gün benim 5 günde ailesinin yanında kalsın.. Anneside özlüyodur tabii doğal olarak. Ne biliyim kafam karıstı bende dağıtım iznini 7 gün biliyorum :26:
Arzuuuuu nasılsın canımmm
Konuştunuz mu bugün ?
iki gün önce eklemek ısteyenler yazsınlar demiştii ama olsun sorun değill.. Hehe attırırz uzrammcım aynıydı değilmi snınle şafaklarımız
2 gün var aramızda bebeğimAynı gün teslim oldular ama benimkinin sülüsünde 06 yazıyor seninkisinde 04
İyiyim Hilalim süperimSen nasılsın ? Aradı, telefonlar çok yoğunmuş sıra gelmiyormuş, ondan arayamamış beni :26: Aralık'ın 14'üne kadar sabret dedi, ilçelere dağıtımları olucak o zaman daha rahat ararım seni dedi
Kafasına göre bna bu kadar dagıtım izni verin diyemez askeriye ne kadar derse okdr olur.en az 7 en fazla 10 oluyo :26:
canım normalde burası uzunların ya ondan uzun olanları sey yapıyo cagla dıye bılıyorum ondan gırmemıstır senı uzun olmadıgından
Bebeğim, biz kısa dönemiz ya o yüzdenmiş, burada uzun dönemler var bizde birlikte attırırız
iki gün önce eklemek ısteyenler yazsınlar demiştii ama olsun sorun değill.. Hehe attırırz uzrammcım aynıydı değilmi snınle şafaklarımız
hadi ya ben aynı sanıyordum olsunn ızın kullancakmısınız napcaksınız cnm ??
2 gün var aramızda bebeğimAynı gün teslim oldular ama benimkinin sülüsünde 06 yazıyor seninkisinde 04
Ezginin uzramm'a olan açıklaması en baştaki, o da sormuştu çünkü.
Uzramm da sana gerekli açıklamayı yapmış ama son olarak da bir de ben açıklayayım dedim.
Evet ben sordum normalde, eklenmek isteyen var mı diye, ama bu sorum pek destek görmeyince uzun dönem arkadaşlarımdan, sonuçta topik herkesin topiği ben de o tabloyu kendimden çok diğer arkadaşlarım için yaptım o sebeple o fikirden vazgeçtik, sembolik bir şey bu zaten, maksat anı olsun
Bugün sordum bebeğim, izin kullanmayacağım dedi, ben ona kullanma bir an önce gel demiştimSeninkisi kullanıcak mı ?
İyiyim bende bebeğimm ohh ohh çok sevindiimmmmm2 gün kaldı şurda 2 gün sonra rahat rahat konusursunuz canımmmm
Anladım canım 7 olsunda 1 hafta benim yanımda kalsınnn inşallaaahhhhh
Aralık 14 bebeğimBende çok sevindim
Kısa dönem be cnm bencede kullanmasın yok bız gitmeden konuştuk izinde , dagıtım ıznıde kullanmıycakk sadece yol ızınımız var 3 gun 1,5 gununu ıstanbulda gecırıp vınn kıbrısa gidecek
Ben kasım sandımmmolsunnn azcık sabret canımmm 2 günde bir arar en kötü..
Bugünde bana dedi yarın ve öbürgün arayamayabilirim diye.. Eğitimler başladı çok yoğunlarmış
Ahh bebeğim keşke öyle olsaÖyle sanman bile beni mutlu etti Benimkisinin bugün başlamamış yarın başlar büyük ihtimalle dedi :26: Allah yardımcıları olsun bacım
Süper 1,5 gün görmek bile senin için iyi olurSenin adına çoook sevindim En azından özlemin azda olsa azalır, iyi vakit geçirmeye bak bebeğimm
tabıkıde 4 ay goremıyceem zaten.. Bgn kahvaltısı cook kotu dıyorduu geldgnde vakıt olursa sabah bogazda açık bufe kahvatıya götüreyım dıorumm yesın içsinnnnnn nasıl fikir cnm ??
Kesinlikle bebeğim bende en son buluştuğumuz gün Erhanla kahvaltı etmiştimortaköy'de çok güzel mekanlar var tavsiye ederim
Anadolu hisarı ile, kuzguncuk taraflarını dusunuyorum cnm enfess yerler var
Süper olur bebeğim sizin içinErhan gelsin de bizde kahvaltıya gideriz inş. onunla kahvaltı yapmayı özledim şimdiden 9 gündür görmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?