93/3 asker yolu bekleyenler

3 günde kendisi gitmese mi diyosun.Walla birligine göre değişiyo ya gec gittigi gün kadar şafagına eklenir ya hiç bşy demezler yada 3 gün gitmediyse 3*7 gün artıdan yazarlar :26:

yok canım 10 gün izin alınabiliyormu yani?
Biz şöyle düşündük 5 gün benim 5 günde ailesinin yanında kalsın.. Anneside özlüyodur tabii doğal olarak. Ne biliyim kafam karıstı bende dağıtım iznini 7 gün biliyorum :26:

Kafasına göre bna bu kadar dagıtım izni verin diyemez askeriye ne kadar derse okdr olur.en az 7 en fazla 10 oluyo :26:

Arzuuuuu nasılsın canımmm
Konuştunuz mu bugün ?

İyiyim Hilalim süperim Sen nasılsın ? Aradı, telefonlar çok yoğunmuş sıra gelmiyormuş, ondan arayamamış beni :26: Aralık'ın 14'üne kadar sabret dedi, ilçelere dağıtımları olucak o zaman daha rahat ararım seni dedi

iki gün önce eklemek ısteyenler yazsınlar demiştii ama olsun sorun değill.. Hehe attırırz uzrammcım aynıydı değilmi snınle şafaklarımız

2 gün var aramızda bebeğim Aynı gün teslim oldular ama benimkinin sülüsünde 06 yazıyor seninkisinde 04

İyiyim bende bebeğimm ohh ohh çok sevindiimmmmm 2 gün kaldı şurda 2 gün sonra rahat rahat konusursunuz canımmmm

Kafasına göre bna bu kadar dagıtım izni verin diyemez askeriye ne kadar derse okdr olur.en az 7 en fazla 10 oluyo :26:

Anladım canım 7 olsunda 1 hafta benim yanımda kalsınnn inşallaaahhhhh

canım normalde burası uzunların ya ondan uzun olanları sey yapıyo cagla dıye bılıyorum ondan gırmemıstır senı uzun olmadıgından

Bebeğim, biz kısa dönemiz ya o yüzdenmiş, burada uzun dönemler var bizde birlikte attırırız

iki gün önce eklemek ısteyenler yazsınlar demiştii ama olsun sorun değill.. Hehe attırırz uzrammcım aynıydı değilmi snınle şafaklarımız

Ezginin uzramm'a olan açıklaması en baştaki, o da sormuştu çünkü.
Uzramm da sana gerekli açıklamayı yapmış ama son olarak da bir de ben açıklayayım dedim.

Evet ben sordum normalde, eklenmek isteyen var mı diye, ama bu sorum pek destek görmeyince uzun dönem arkadaşlarımdan, sonuçta topik herkesin topiği ben de o tabloyu kendimden çok diğer arkadaşlarım için yaptım o sebeple o fikirden vazgeçtik, sembolik bir şey bu zaten, maksat anı olsun

2 gün var aramızda bebeğim Aynı gün teslim oldular ama benimkinin sülüsünde 06 yazıyor seninkisinde 04

Sorun değil zaten ya olsakta olmasakta yeni kişi eklemesi yapılınca gorunmedı sanırım dedim ama uzun dönemler tek yazıldıgını dusunmemiştim ısteyen yazsın denıldıgı ıcın okey

Bugün sordum bebeğim, izin kullanmayacağım dedi, ben ona kullanma bir an önce gel demiştim Seninkisi kullanıcak mı ?

Kısa dönem be cnm bencede kullanmasın yok bız gitmeden konuştuk izinde , dagıtım ıznıde kullanmıycakk sadece yol ızınımız var 3 gun 1,5 gununu ıstanbulda gecırıp vınn kıbrısa gidecek

Kısa dönem be cnm bencede kullanmasın yok bız gitmeden konuştuk izinde , dagıtım ıznıde kullanmıycakk sadece yol ızınımız var 3 gun 1,5 gununu ıstanbulda gecırıp vınn kıbrısa gidecek

Süper 1,5 gün görmek bile senin için iyi olur Senin adına çoook sevindim En azından özlemin azda olsa azalır, iyi vakit geçirmeye bak bebeğimm

Ben kasım sandımmm olsunnn azcık sabret canımmm 2 günde bir arar en kötü..
Bugünde bana dedi yarın ve öbürgün arayamayabilirim diye.. Eğitimler başladı çok yoğunlarmış

Ahh bebeğim keşke öyle olsa Öyle sanman bile beni mutlu etti Benimkisinin bugün başlamamış yarın başlar büyük ihtimalle dedi :26: Allah yardımcıları olsun bacım

Süper 1,5 gün görmek bile senin için iyi olur Senin adına çoook sevindim En azından özlemin azda olsa azalır, iyi vakit geçirmeye bak bebeğimm

tabıkıde 4 ay goremıyceem zaten.. Bgn kahvaltısı cook kotu dıyorduu geldgnde vakıt olursa sabah bogazda açık bufe kahvatıya götüreyım dıorumm yesın içsinnnnnn nasıl fikir cnm ??

tabıkıde 4 ay goremıyceem zaten.. Bgn kahvaltısı cook kotu dıyorduu geldgnde vakıt olursa sabah bogazda açık bufe kahvatıya götüreyım dıorumm yesın içsinnnnnn nasıl fikir cnm ??

Kesinlikle bebeğim bende en son buluştuğumuz gün Erhanla kahvaltı etmiştim ortaköy'de çok güzel mekanlar var tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…