- 25 Ekim 2013
- 1.390
- 462
- 73
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #8.801
canım benimm üzme kendini ee senınkıde gelsin yol izni bizim gibi kullansn gıtsn :44::44::44:
Benimkisi il değiştirmiyor, acemilikte ustalıkta aynı yerdeSadece ilçe değiştiriyor
hmm :/ dagıtım zaten kullanmasn olsn be cnm kısmet gelsin bol bol yaparsınız kahvaltı herşey
Benimkisi il değiştirmiyor, acemilikte ustalıkta aynı yerdeSadece ilçe değiştiriyor
İnş. bebeğimm.şarkı söylerdi ben kulaklarımı tıkardım, askerde sakın söylemeye kalkma oradakileri zor durumda bırakma diye tembih ederdim, Şimdi söylese şikayet etmeden dinlerim heralde o karga sesini bile özledim aşkımın
hahahalemsin valla insan herşeyını ozluyor kokusunu dostlugunuu herşeyını ozledım hep bana derdıkı sen benm sevgılım değilsin tek en ıyı arkadaşım dostum sevgılım canım herşeyimsin ılk bana soyledgnde aynı seylerıı bende snın ıcın hssdyrdmm bı bakıorsn kı hersynn olmuşş kmseye ıhtyc duymuyorsn suanda cok boşluktayım
benim nişanlımda 93/2 gitti aydın germencık dıe bı ılceye kucuk ıı bı yermıs sofor olarak yapıyor ustabırlıgını ama zaman gecmıyorr o gelsede bıran once evlensekk ınsan cok ozluyorarkadaşlar eşim 93/3 askere gitti tabi 93lü değil 85li:) ama okuduğu için ertelendi vs ama yinede uzun dönem yapıyo malesef..varmı 93/3 eşi nişanlısı askere giden neye düştüler..benim eşim burdurda yapıyor şu anda
yok canım 10 gün izin alınabiliyormu yani?
Biz şöyle düşündük 5 gün benim 5 günde ailesinin yanında kalsın.. Anneside özlüyodur tabii doğal olarak. Ne biliyim kafam karıstı bende dağıtım iznini 7 gün biliyorum :26:
tabıkıde 4 ay goremıyceem zaten.. Bgn kahvaltısı cook kotu dıyorduu geldgnde vakıt olursa sabah bogazda açık bufe kahvatıya götüreyım dıorumm yesın içsinnnnnn nasıl fikir cnm ??
Kesinlikle bebeğim bende boşluktayım, o benim en yakın arkadaşım, dostum, sırdaşım
Günaydınnn kızlarrr. birkaç gündür nedense çok duygusalım akşamları zor geçiyo.mesajlaşıyoruz diyemi anlamıyorum..duygusala bağlıyorum iyice
Bazen ağlayamazsın bile. O kadar yorulmuşsundur. Yatağından çıkmak istemezsin, bütün gün uyumak istersin. O kadar yorgun hissedersin ki bazen, nefes almaktan bile yorulursun ya hani. İşte tamda o günlerdeyim. Daha kurtulmama cookk var dimii ? Ben onu coookkkk özlediiiiimmmm
Bazen ağlayamazsın bile. O kadar yorulmuşsundur. Yatağından çıkmak istemezsin, bütün gün uyumak istersin. O kadar yorgun hissedersin ki bazen, nefes almaktan bile yorulursun ya hani. İşte tamda o günlerdeyim. Daha kurtulmama cookk var dimii ? Ben onu coookkkk özlediiiiimmmm
Günaydınnn kızlarrr. birkaç gündür nedense çok duygusalım akşamları zor geçiyo.mesajlaşıyoruz diyemi anlamıyorum..duygusala bağlıyorum iyice
hilal ya taaaa en son günleri düşünme
mehtabı düşün, dağıtım iznine gelicek di mi?
2 ay sonra yanında işte
Üzüntü stres yasak kızlar kendimi yıpratmicaz kiii askerlerimiz döndügünde bizi bomba gibi görsünler
Böyle yaparsak yıpranırız erken yaşta yaşlanırız wallahi
Kendinizi motive etmenin yollarını bulun biliyorum daha yenisinz ilk zamanlar zor gecer ama bünyesi alışıyo insanın yada alıştıgını sanıyo
Bide çalışıyorum ben lafta.. kafamı baska yere vermeye çalışıyorum bi anda geliyo aklıma dalıp gidiyorum alisicam insallah
Çalışıyosan ztn daha kolay olur merak etme
Bende dört gözle işe başlamayı bekliyorm sırf zaman cabuk gecsin diye yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?