93/3 asker yolu bekleyenler

hmm :/ dagıtım zaten kullanmasn olsn be cnm kısmet gelsin bol bol yaparsınız kahvaltı herşey

İnş. bebeğimm. şarkı söylerdi ben kulaklarımı tıkardım, askerde sakın söylemeye kalkma oradakileri zor durumda bırakma diye tembih ederdim, Şimdi söylese şikayet etmeden dinlerim heralde o karga sesini bile özledim aşkımın

Benimkisi il değiştirmiyor, acemilikte ustalıkta aynı yerde Sadece ilçe değiştiriyor

hahah alemsin valla insan herşeyını ozluyor kokusunu dostlugunuu herşeyını ozledım hep bana derdıkı sen benm sevgılım değilsin tek en ıyı arkadaşım dostum sevgılım canım herşeyimsin ılk bana soyledgnde aynı seylerıı bende snın ıcın hssdyrdmm bı bakıorsn kı hersynn olmuşş kmseye ıhtyc duymuyorsn suanda cok boşluktayım

Kesinlikle bebeğim bende boşluktayım, o benim en yakın arkadaşım, dostum, sırdaşım

benim nişanlımda 93/2 gitti aydın germencık dıe bı ılceye kucuk ıı bı yermıs sofor olarak yapıyor ustabırlıgını ama zaman gecmıyorr o gelsede bıran once evlensekk ınsan cok ozluyor

dağıım izninde mantık arama cnm. emreye 7 gün verdiler tunceliye gtti.arkadaşı izmire gitti 10 gün verdi. neye göre veriyolar belli değil yani.

Günaydınnn kızlarrr. birkaç gündür nedense çok duygusalım akşamları zor geçiyo.mesajlaşıyoruz diyemi anlamıyorum..duygusala bağlıyorum iyice

günaydınlarrr
çook güzel ve kolaycacık geçen, bizi sevdiceklerimize yaklaştıran 1 gün olur inşallah...

eşimi göndereli 3 ay oldu bugün.......

Son düzenleme:
Kesinlikle bebeğim bende boşluktayım, o benim en yakın arkadaşım, dostum, sırdaşım

ilk günler o boşluk hissi çok büyük oluyor..
ilerleyen günlerde zamanı dolduracak bişeyler bulursun canım.
bak ben yatakta yalnız yatmaya bile alıştım.......

Günaydınnn kızlarrr. birkaç gündür nedense çok duygusalım akşamları zor geçiyo.mesajlaşıyoruz diyemi anlamıyorum..duygusala bağlıyorum iyice

hareketli müzikler dinle, dizi film filan izle kübb.
ama duygusal olmasın

Bazen ağlayamazsın bile. O kadar yorulmuşsundur. Yatağından çıkmak istemezsin, bütün gün uyumak istersin. O kadar yorgun hissedersin ki bazen, nefes almaktan bile yorulursun ya hani. İşte tamda o günlerdeyim. Daha kurtulmama cookk var dimii ? Ben onu coookkkk özlediiiiimmmm

hilal ya taaaa en son günleri düşünme
mehtabı düşün, dağıtım iznine gelicek di mi?
2 ay sonra yanında işte

Üzüntü stres yasak kızlar kendimi yıpratmicaz kiii askerlerimiz döndügünde bizi bomba gibi görsünler
Böyle yaparsak yıpranırız erken yaşta yaşlanırız wallahi
Kendinizi motive etmenin yollarını bulun biliyorum daha yenisinz ilk zamanlar zor gecer ama bünyesi alışıyo insanın yada alıştıgını sanıyo

Bide çalışıyorum ben lafta.. kafamı baska yere vermeye çalışıyorum bi anda geliyo aklıma dalıp gidiyorum alisicam insallah

Bide çalışıyorum ben lafta.. kafamı baska yere vermeye çalışıyorum bi anda geliyo aklıma dalıp gidiyorum alisicam insallah

Çalışıyosan ztn daha kolay olur merak etme
Bende dört gözle işe başlamayı bekliyorm sırf zaman cabuk gecsin diye yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…