93/3 asker yolu bekleyenler

Öhüm öhüm öncelikle herkese merhabalaaaar, iyi bir gün diliyorum herkese

İşte bnde kendimi sıkıyorm şimdilk şu kurs bitene kadar snra diyorum nasıl olsa çabuk gecicek zaman diye teselli ediyorm

Bodoslama dalıyorum direk konuya Ecetoş'um senin kurs ne zaman bitecek yaa, iş arayacağın yerler arasında İzmir'i de görmüştüm de ben, ne zaman geliyosun bizim buralara

Kursum şubat sonunda bitiyo inş
Büyük ihtimal İstanbul olcak ama İzmiri görmeyi cok istiyorum belki gezi amaçlı gelebilrm yani

Kursum şubat sonunda bitiyo inş
Büyük ihtimal İstanbul olcak ama İzmiri görmeyi cok istiyorum belki gezi amaçlı gelebilrm yani

Atla gel vallahi, hatta Hazal'la siz bize nispeten yakın sayılırsınız uğra onu da kap gel, Handecan da balıkesirden kopsun gelsin ezgiyle biz İzmir'deyiz zaten, hunii toplantısı yapalııım burada

Atla gel vallahi, hatta Hazal'la siz bize nispeten yakın sayılırsınız uğra onu da kap gel, Handecan da balıkesirden kopsun gelsin ezgiyle biz İzmir'deyiz zaten, hunii toplantısı yapalııım burada

İstanbula taşınırsam bize kopun gelin asıl tek kalcam evde bnide yanlız bırakmazsnz hunililer partisi yaparız

Ayy ne güzel ne de komik olur ya şuan bir hayal ettim de herkesin kafada huni, böyle abuk sabuk çizgili pijamalar falan

Eki Görüntüle 858464

hehehe süpermş bu ya
Bi taşıniyim yerleşiyim walla kapım hep açık hepinizi bekliyorm Olmayan evede davet eden ilk bni görüyosnz şuan ama olcak inş

hehehe süpermş bu ya
Bi taşıniyim yerleşiyim walla kapım hep açık hepinizi bekliyorm Olmayan evede davet eden ilk bni görüyosnz şuan ama olcak inş

İnşallah canım, bir bitsin de kursun olur o da hayırlısıyla
Geliriz geliriz yaa, çanakkaleden sonra bir de istanbul dönüşü uğrarım artık bende Ankara'ya

İnşallah canım, bir bitsin de kursun olur o da hayırlısıyla
Geliriz geliriz yaa, çanakkaleden sonra bir de istanbul dönüşü uğrarım artık bende Ankara'ya

Aynen ankaranın ugrak noktalarından bi tane daha edinmş oldn
Şimdi ısrar edemiyorm hiç birinize ama bi taşıniyim başınızın etini yerim gelin diye

ben hemen gelirim izmireeeeeeeee
niyetim var yani.
buluşalım ya

Ben de öyle düşünmüştüm, sana iyice yakın zaten,
Vallahi öyle bir şey olursa çok güzel, hoş olur , muhteşem olur yaniiiii

Aynen ankaranın ugrak noktalarından bi tane daha edinmş oldn
Şimdi ısrar edemiyorm hiç birinize ama bi taşıniyim başınızın etini yerim gelin diye

Aynen canım önce sen kendini bir at da oraya biz elbet geliriz, hem askerlik uzun daha hem de sadece ağustosa kadar bir arada değiliz yaniii, taktım ben topik teyzesi olmadan şuradan şuraya gitmiyorum

Heyyytttt kim nere gidiyo bende gelcem

Sensiz olur mu zaten Hazal'ım yaa, Ece'nin iş arayışında İzmir'in de aday şehirlerden olacağını duymuştum da ben, gerçi öncelik İstanbul'daymış ama gezi amaçlı gelme potansiyeli varmış, Hazal'ı da kap gel oradan dedim, Handecan da Balıkesir'den kopar gelir, Ezgi'yle biz buradayız zaten, ccc Hunii Toplantısı cccc yaparız

Ahahah yazındaa ben bekliyorummm ozamann

[video=youtube;pT8ZNZ97TnU]http://www.youtube.com/watch?v=pT8ZNZ97TnU[/video]

Sormaaaa..
Pek bi efkarlıyım yahuuu

[video=youtube;pT8ZNZ97TnU]http://www.youtube.com/watch?v=pT8ZNZ97TnU[/video]

Sormaaaa..
Pek bi efkarlıyım yahuuu

Hayırdır yine güne efkarlı başlama daha erken Hazalcım yaa
Akşama daha cok var

Vallahi olur mu olur yani bu yaz hiç bir yere kıpırdayamadım 15 gün tatil yaptım topu topu o da evde yani yattım sadece tatil dediğim bu, her yere gidebilme potansiyelim var şuanda

Ben bu sene süper tatil yaptım ilk defa ama bundan snra yapamicam bnide teselli eden şey denizi olan bi yer olsn gidip yaşicagm yer öyle istiyorm tatil yapmasamda olur yani öyle olunca bi süre

gündüz işyeri iyi oyalıyoda akşam eve gdnce dank ediyo..yoookkk duygusal mzk dnlersem ztn ağlak mod gezerim:) bir dönem belkide.cmt günü usta brliğine gideli 1 ay oluyo.daha alışcamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…