- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #8.821
Insallah gonlune göre bi is bulursun zaman gecmez evde kafayı yerim ben
Bide çalışıyorum ben lafta.. kafamı baska yere vermeye çalışıyorum bi anda geliyo aklıma dalıp gidiyorum alisicam insallah
İşte bnde kendimi sıkıyorm şimdilk şu kurs bitene kadar snra diyorum nasıl olsa çabuk gecicek zaman diye teselli ediyorm
Öhüm öhüm öncelikle herkese merhabalaaaar, iyi bir gün diliyorum herkese
Bodoslama dalıyorum direk konuya Ecetoş'um senin kurs ne zaman bitecek yaa, iş arayacağın yerler arasında İzmir'i de görmüştüm de ben, ne zaman geliyosun bizim buralara
Kursum şubat sonunda bitiyo inş
Büyük ihtimal İstanbul olcak ama İzmiri görmeyi cok istiyorum belki gezi amaçlı gelebilrm yani
Atla gel vallahi, hatta Hazal'la siz bize nispeten yakın sayılırsınız uğra onu da kap gel, Handecan da balıkesirden kopsun gelsin ezgiyle biz İzmir'deyiz zaten, hunii toplantısı yapalııım burada
kız kafanı işe ver.gelinlikleri yanlış dikersin sonra gelinleri ağlatırsın valla
Ayy ne güzel ne de komik olur ya şuan bir hayal ettim de herkesin kafada huni, böyle abuk sabuk çizgili pijamalar falan
Eki Görüntüle 858464
hehehe süpermş bu ya
Bi taşıniyim yerleşiyim walla kapım hep açık hepinizi bekliyormOlmayan evede davet eden ilk bni görüyosnz şuan ama olcak inş
Atla gel vallahi, hatta Hazal'la siz bize nispeten yakın sayılırsınız uğra onu da kap gel, Handecan da balıkesirden kopsun gelsin ezgiyle biz İzmir'deyiz zaten, hunii toplantısı yapalııım burada
İnşallah canım, bir bitsin de kursun olur o da hayırlısıyla
Geliriz geliriz yaa, çanakkaleden sonra bir de istanbul dönüşü uğrarım artık bende Ankara'ya
ben hemen gelirim izmireeeeeeeee
niyetim var yani.
buluşalım ya
Aynen ankaranın ugrak noktalarından bi tane daha edinmş oldn
Şimdi ısrar edemiyorm hiç birinize ama bi taşıniyim başınızın etini yerim gelin diye
Heyyytttt kim nere gidiyo bende gelcem
Sensiz olur mu zaten Hazal'ım yaa, Ece'nin iş arayışında İzmir'in de aday şehirlerden olacağını duymuştum da ben, gerçi öncelik İstanbul'daymış ama gezi amaçlı gelme potansiyeli varmış, Hazal'ı da kap gel oradan dedim, Handecan da Balıkesir'den kopar gelir, Ezgi'yle biz buradayız zaten, ccc Hunii Toplantısı cccc yaparız
Ahahah yazındaa ben bekliyorummm ozamann
[video=youtube;pT8ZNZ97TnU]http://www.youtube.com/watch?v=pT8ZNZ97TnU[/video]
Sormaaaa..
Pek bi efkarlıyım yahuuu
Vallahi olur mu olur yani bu yaz hiç bir yere kıpırdayamadım 15 gün tatil yaptım topu topu o da evde yani yattım sadece tatil dediğim bu, her yere gidebilme potansiyelim var şuanda
ilk günler o boşluk hissi çok büyük oluyor..
ilerleyen günlerde zamanı dolduracak bişeyler bulursun canım.
bak ben yatakta yalnız yatmaya bile alıştım.......
hareketli müzikler dinle, dizi film filan izle kübb.
ama duygusal olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?