- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #8.841
Vallahi olur mu olur yani bu yaz hiç bir yere kıpırdayamadım 15 gün tatil yaptım topu topu o da evde yani yattım sadece tatil dediğim bu, her yere gidebilme potansiyelim var şuanda
Hayırdır yine güne efkarlı başlama daha erken Hazalcım yaa
Akşama daha cok var
Ben bu sene süper tatil yaptım ilk defa ama bundan snra yapamicam bnide teselli eden şey denizi olan bi yer olsn gidip yaşicagm yer öyle istiyorm tatil yapmasamda olur yani öyle olunca bi süre
Gündüzden alt yapıya başliyim dedim bebeğm Yavaş yavaş
Üzüntü stres yasak kızlar kendimi yıpratmicaz kiii askerlerimiz döndügünde bizi bomba gibi görsünler
Böyle yaparsak yıpranırız erken yaşta yaşlanırız wallahi
Kendinizi motive etmenin yollarını bulun biliyorum daha yenisinz ilk zamanlar zor gecer ama bünyesi alışıyo insanın yada alıştıgını sanıyo
Hayırdır yine güne efkarlı başlama daha erken Hazalcım yaa
Akşama daha cok var
Ben bu sene süper tatil yaptım ilk defa ama bundan snra yapamicam bnide teselli eden şey denizi olan bi yer olsn gidip yaşicagm yer öyle istiyorm tatil yapmasamda olur yani öyle olunca bi süre
Gel valla yazın tadını çıkarırızz.Bende güzelim yeri bıraktım eskisehire gittim donmaya
Antalya da çok sıcak oluyormuş be canım, vıcık vıcık terliyorsun diyorlar çok nemliymiş sanırım :26:
alışmaya başlıyorum demiştim ama askere gttğinden beri hep 1 ayın sonunda görmüştüm onu. daha 1 ayın ilerisine gitmedik yani.cmt usta birliğine gideli 1 ay olucak.zaman ilerledikçe zorlanmaya başlycam heralde. temmuz sonuna kdr hiç göremiycem
Benimse en boş geçirdiğim seneydi diyebilirim, 27 Haziran'da geçemeyecek de olsam finale girdim, 17-18 Temmuz'da da bütüm vardı ama daha büte bile girmeden gittim 8 Temmuz'da kursa kaydoldum ve 15 Temmuz'da da kursa başladım zaten, arada işte Allah bereket versin 17 gün varmış o ara yattım uyudum sadece. Kurs bir başladı 7 Eylül'de de o bitti, 19 Eylül'de de okula başladım. Ne kadar hoş değil mii
Evet fazlasıyla sıcak. Antalyaya grdiğin an terlemeye baslıyosun o yüzde millet kendni ya avm'lere atıyo ya denize yada evden çıkmıyo gündüz sokakta kimseyi göremezsin yazın
Evet fazlasıyla sıcak. Antalyaya grdiğin an terlemeye baslıyosun o yüzde millet kendni ya avm'lere atıyo ya denize yada evden çıkmıyo gündüz sokakta kimseyi göremezsin yazın
Özlem illaki sıkıştırr insanı ama sürekli üzgün modda olmamalısın iyi bşy deglBak ne güzel telden msj laşıyosnz buna şükür ya hiç haberleşemeseydin...Msjlaşmak bnle Çağlaya nirvana gibi geliyo şuan Günde bi kez konusuyosak konusuyorz okdr bzmki yani
Geçicek inş bugünlerde sabretmek lazım
aynı mesaaaaaaaaaj
Özlem illaki sıkıştırr insanı ama sürekli üzgün modda olmamalısın iyi bşy deglBak ne güzel telden msj laşıyosnz buna şükür ya hiç haberleşemeseydin...Msjlaşmak bnle Çağlaya nirvana gibi geliyo şuan Günde bi kez konusuyosak konusuyorz okdr bzmki yani
Masallah canım ya ne yapmşsn sen öyleAma unv bitene kadar bnde öyleydim her sene 10 gün geliyodum annemlerin yanına snra kursa gidicem bn diyip bi gidiyodm ankaraya o gidiş Önümüzdeki yaz Aytaç gelince ozamn yaparsnz tatil daha bi güzel anlmlı olur hem
:
Vallahi o da bu yaz adam akıllı bir şeyler yapamadı, 4-5 gün falan gitti Ayvalık'a orada da ailesiyleydi yani kardeşi bile yoktu yanında acayip sıkıldı. Ben de kurstan onunla bir tarafa gidemedim tabi, o da benden çok farklı değil yani. Ne güzel olur biliyor musun ayarlayabilsek öyle bir şey, hatta ben arada düşünüyorum, şöyle yazlığımız falan olsaydı da Aytaç'ın tarih öne gelmezse 13 Ağustos ta dolacak 365. günü, 14 Ağustos gibi İzmir'de olur sanıyorum. Çocuğu kaçırayım oraya, kapatalım telefonları falan tv yok gazete yok net falan hiç bişey yok ama böyle 10 gün şöyle kafa dinleyelim yüzelim yiyelim içelim gezelim tozalım sadece, ne güzel olurdu beeee
Çocuğu kimselere göstermicem sanırım ben bu gidişlee, öhöm öhöööm:130:
Bu kadar özlemden snra ztn baskasının görmesine gerek yok biz görsek yeter bnde aynı düşüncedeyim kapatıp hiç bi yere bırakmayasım var
Ama senin o dedigin ayarlanmicak bşy degl en azından 1 2 günlük yapılabilr bşy :26:
Neee mesaj mı o da nee
Unuttum yahu ben mesajlaşmayı falan ayın 16 sında 3. ayı doldurucaz biz askerlikte ( teslim olduğu gün ) günde iki kere ankesörlüden konuştuğumuz bile bir elin parmaklarını geçmez bizim yani. Şuanda da mesela 52 saat doldu son konuşmamızdan sonra hala daha bekliyorum arayacak diye
Hakikaten nirvana be Ececim durum bizim için
Duymuştum bunları, sen neresinde oturuyorsun tam bilmiyorum da canım Alanya'yı öve öve bitiremiyor arkadaşım ya, gerçi ben de fotoğraflarını gördüm hakikaten baya güzel. Hep demişimdir, İzmirli olmasaydım kesinlikle Antalyalı olmayı isterdim diye
Bnmki yavaştan tel soksam mı demeye başladı bn bşy demeden ama cocuk bi rahata eremedi ki tel soksun soksada kullanamaz yani
Ahhh ahhhh o günleri görcek miyiz acabaaa
Ben merkezdeyim canım alanya da güzeldir ama orası biraz turistik yani. Orayada gideriz bebeğm ayıp ediyosun2 saat mesafe. Sıcağı seviyorsan yaşamak için güzel b yer fakat ben sevmiyorum yada burdan baska biyere gitmediğim içindir ben daha küçük yerleri seviyorum
Bnmki yavaştan tel soksam mı demeye başladı bn bşy demeden ama cocuk bi rahata eremedi ki tel soksun soksada kullanamaz yani
Ahhh ahhhh o günleri görcek miyiz acabaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?