- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #9.041
ben deeee.
2 gündür çok sıkıldım.
Ay ne insanlar var ya!
Resmen terbiyesizlik etmişler.
Tamam baksın kontrol etsin de, öyle çirkin bi üslupla söylerse öyle de kovulur işte.
Hele nişanlısına seni aratması terbiyesizliğin dik alası!
Onu var ya tacizden şikayet bile edersin aslında.
Hoşgeldin seval
ben de balıkesirden hande
agustosun 15nde giden seneye agsutosun 1ndemı gelır yıne 15ndemı gelır ben bı yerde okudum agustos 1 terhıs gunu yazıyordu nette kafam karstı
duymustum orayı gebze ben
EVET BENDE GEBZEYI DUYMUSTUMM CNM YAKINMISIZ GERCEKTEN:)
Kızlar nasıl hesap edılcek bılemıyorum ben sanırım yanlıs hesaplıyorumagustosun 15nde gıden bırı seneye agustosun 15ndemı gelır 1nde mı agustosun
İzin kullanırsa 365 günü kullanmazsa 341 günü tamamlamak zorunda askerler, sanmıyorum ki 15 inde giden 1 inde terhis olsun
agustos 12 ama 3 gun yol ıznınden dolayı cezası var gec gıttı dıeSevk tarihiniz ayın kaçı canım, önemli olan teslim olduğu gün değil, sevk tarihi
agustos 12 ama 3 gun yol ıznınden dolayı cezası var gec gıttı dıeo yuzden agustos12ye 3 gun cezayıda koyuyorum agustos 15 dıe hesaplıyorum :S
çok tesekur ederım cnm bnm ızın kullanmıcak INSALLAH ERKEN GELMEK ICIN :) YARDIMLARIN ICN COK SAOL BIDE BILGINZ VAR MI AMELIYAT OLURSA O ASKERLIKTEN SAYILIYORMU RAPORLU GUNLER :s3 gün cezadan dolayı sevk tarihini 15 Ağustos diye düşünürsek, tüm izinlerini kullanması durumunda 14 Ağustos'ta terhis olur canım, sen bence bu şekilde yaz şafak sayacına. İzin kullanmıcam dese bile hatta düşme izinleri şimdilik sonra düşersin aynı hesap nasılsa
çok tesekur ederım cnm bnm ızın kullanmıcak INSALLAH ERKEN GELMEK ICIN :) YARDIMLARIN ICN COK SAOL BIDE BILGINZ VAR MI AMELIYAT OLURSA O ASKERLIKTEN SAYILIYORMU RAPORLU GUNLER :s
hıc ızın kullanmıcam dıyor ama tabı yol ıznı kullandı 10 gun ordan dusersek 14 gunum kaldıkullanmadığı izinler de bu tarihten düşülür canım, maksimum ( 24 gün iznin hiç birisini kullanmadığını farz edersek ) 21 temmuz'da tezkere alabilir zaten. Raporlu olduğu günler de askerlikten sayılır, hava değişimi de verilir büyük ihtimalle. Hatta o ameliyatı askerliğinin sonuna denk gelir de hava değişimi de alırsa erken terhis bile olabilir. Abim 20 gün erken gelmişti o şekilde
Selamlaaar
Ohh maşallah allah bozmasın arayabilme olayını
Gordumkı herkes burda bırbırlerıne moral verıyor gercekten ıyıkı varsınız :)isimleriniz neler kızlar sızın askerlerınz neredeler
sagl ttlm bgn araymdı ama yarn kesn arar dye düşünyrum inşallah moralmi bozmycam sabrlı olmm gerk
evt cnm dertleşyrz muhbbt edyrz cok gzl moral oluyo brbrmzi ancak bz anlyblrz yaşamyn blemez soncta.benm ismm tugba canm ankara etimesgtta yarim.. Ya seen :)
Gordumkı herkes burda bırbırlerıne moral verıyor gercekten ıyıkı varsınız :)isimleriniz neler kızlar sızın askerlerınz neredeler
ınsallah hep arayabilirler arayamasalardı tamamen dunyamız yıklırdı bence
hosbuldum ececım memnun oldum allah kavustrusun cnm bnm:)hoşgeldin aramıza seval
Bende ece.sevgilim bayburtta askerlik yapıyo
hıc ızın kullanmıcam dıyor ama tabı yol ıznı kullandı 10 gun ordan dusersek 14 gunum kaldıayy keske cnm yaa daha erekn gelse bu bılgıler ıcın cok tesekur ederım:) 2 kere amalıyat olma hava degısı alma durumları olablıyormu acaba :) ocakta amalıyat olup gelıcek dugun salonu tutucaz ınsallah hazrlıklara baslıcaz bıde sonlara dogru amelyat olsa askerde kabul gorurmu kı
aynen ıcmzdekı uzuntuyu ancak bız anlarız haklısn cnm bnm allah kavustrusun memnun oldum bende ızmıtten seval nısanlımda aydın germencıkte yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?