93/3 asker yolu bekleyenler

hosbuldum handecım tessekurler tanıstıgıma memnun oldum:)

agustos 12 ama 3 gun yol ıznınden dolayı cezası var gec gıttı dıeo yuzden agustos12ye 3 gun cezayıda koyuyorum agustos 15 dıe hesaplıyorum :S

3 gün cezadan dolayı sevk tarihini 15 Ağustos diye düşünürsek, tüm izinlerini kullanması durumunda 14 Ağustos'ta terhis olur canım, sen bence bu şekilde yaz şafak sayacına. İzin kullanmıcam dese bile hatta düşme izinleri şimdilik sonra düşersin aynı hesap nasılsa

çok tesekur ederım cnm bnm ızın kullanmıcak INSALLAH ERKEN GELMEK ICIN :) YARDIMLARIN ICN COK SAOL BIDE BILGINZ VAR MI AMELIYAT OLURSA O ASKERLIKTEN SAYILIYORMU RAPORLU GUNLER :s

çok tesekur ederım cnm bnm ızın kullanmıcak INSALLAH ERKEN GELMEK ICIN :) YARDIMLARIN ICN COK SAOL BIDE BILGINZ VAR MI AMELIYAT OLURSA O ASKERLIKTEN SAYILIYORMU RAPORLU GUNLER :s

Kullanmadığı izinler de bu tarihten düşülür canım, maksimum ( 24 gün iznin hiç birisini kullanmadığını farz edersek ) 21 Temmuz'da tezkere alabilir zaten. Raporlu olduğu günler de askerlikten sayılır, hava değişimi de verilir büyük ihtimalle. Hatta o ameliyatı askerliğinin sonuna denk gelir de hava değişimi de alırsa erken terhis bile olabilir. Abim 20 gün erken gelmişti o şekilde

hıc ızın kullanmıcam dıyor ama tabı yol ıznı kullandı 10 gun ordan dusersek 14 gunum kaldıayy keske cnm yaa daha erekn gelse bu bılgıler ıcın cok tesekur ederım:) 2 kere amalıyat olma hava degısı alma durumları olablıyormu acaba :) ocakta amalıyat olup gelıcek dugun salonu tutucaz ınsallah hazrlıklara baslıcaz bıde sonlara dogru amelyat olsa askerde kabul gorurmu kı

Gordumkı herkes burda bırbırlerıne moral verıyor gercekten ıyıkı varsınız :)isimleriniz neler kızlar sızın askerlerınz neredeler

Gordumkı herkes burda bırbırlerıne moral verıyor gercekten ıyıkı varsınız :)isimleriniz neler kızlar sızın askerlerınz neredeler

evt cnm dertleşyrz muhbbt edyrz cok gzl moral oluyo brbrmzi ancak bz anlyblrz yaşamyn blemez soncta .Benm ismm tugba canm ankara etimesgtta yarim.. ya seen :)

evt cnm dertleşyrz muhbbt edyrz cok gzl moral oluyo brbrmzi ancak bz anlyblrz yaşamyn blemez soncta .benm ismm tugba canm ankara etimesgtta yarim.. Ya seen :)

aynen ıcmzdekı uzuntuyu ancak bız anlarız haklısn cnm bnm allah kavustrusun memnun oldum bende ızmıtten seval nısanlımda aydın germencıkte yapıyor

ınsallah hep arayabilirler arayamasalardı tamamen dunyamız yıklırdı bence

evt cnm ya bana soruylr hc konştn mu dye 1 hafta oldu bn gönderli konstm tabi 2 gndeyo dedm ooo iyimş diyolar bana az geliyo ama kndmi okdr boşlkta hissedyrum ki . o gtmedn önce aksmlrı işten snra konsmalrmzda ilaç gbi gelrdi şimdi 1 2 dkka konsmlrmz bazn aramamsı kndmi o kdr kötü hissedyrum kiii

İki kere hava değişimi verilir mi o konuda bir fikrim yok.
Yol izni 24 günlük iznin içinde değildir, o ayrı bir izin türü ve şafağa herhangi bir etkisi olmaz. 24 günün 7 günü dağıtım, 3 günü mazeret, 14 günü de normal izindir. Bunlar şafağa etki eder.

aynen ıcmzdekı uzuntuyu ancak bız anlarız haklısn cnm bnm allah kavustrusun memnun oldum bende ızmıtten seval nısanlımda aydın germencıkte yapıyor

Sagl cnm hepmze Allah kavstrsn inş. bnde memnn oldm cnm 20 yasndym bn izmrdeym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…