- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #9.421
Kizlar uyuyamadim içime bi korku girdi gelince hemen evlenemeyiz die 1yil daha çalışıp para biriktirse yani ozman 2yil var demektir 2aylik calisana ihtiyac kredisi vermezlerse evlenemeyiz hemenaskerden gelse bile uzak şehirlerde olduğumuz icin yine hasret kalcaz askersen sonra düğün icin 1yil calisirsa yine cok az görüşebilcez cok Üzülüyorum temuzun 30nda gelicek İNŞALLAH BENDE EKIMIN 18 GIBI düğün OLSA COK MUTLU OLURUM ama cok para lazim zaten biliyorsunuz asker yolu beklemek zor bide düğünü hemen yapabilcez mi diye dert ediyorum içimde ki sıkıntıyi sizlerle paylaşmak istedim iyiki varsınız kizlar herşey gönlünuzce olsun cok sağolun
günaydın millet.........
ben hala uyuyorum ya
Günaydın kızlar..
Bende hala uyuyorum..
Uyuduğumun farkındayım biri gelipte bana uyuyor musun desin diye bekliyorum
keşke eve dönüp yatağıma girebilsem
Günaydınnnnnnn
Cuma günü olunca diyorum bi hafta daha bittiOhhh şafaklar atmaya devam etsin
Hayırlı cumalar o zamana =)
Şafaklar ata ata doğan güneşi göreceğiz kısmetse =)
Teşekkr ederm
İnş görcez ya inanıyorm yani şafak karanlık olsada
Senin şafagın bizden azdır sanırım :26:
İnşallah canım..
Evet az 93 / 1 yarenlerindenim ben..
Azı çoğu hiç farketmiyor inan. Şafak şafaktır.Bir günde ayrı kalıyorsun 100 günde ..
Hiç farketmiyor yani..
Ama zaman ilerledikçe, askerliğin ilk zamanlarında yaşanılan sıkıntılara gülüp geçiyor insan..
O tatlı tatlı mızmızlanmalar,alışma evreleri falan..
Düşünüyorum da gerçekten atlatmışız o zamanları..
Zor ya askerlik gerçekten zor =) Yapan için ayrı bekleyen için bambaşka zor..
Sizin nasıl gidiyor .. Var mı bir sıkıntı falan =)
Sizin doğan güneşe az kalmş ohhh ne güzel
Dogru diyosun acemiligi atlattık ama nasıl atlattık bi ben bilirim yani
Tek sorunumuz haberleşme ondada günde bi kez konusuyoruz cok olmasada bunada şükür yani
Acemilikte 3-4 günde bir duyuyodm sesini...
Hey gidi günler yaaa acemilikten snra şimdi bna bu durum dahada bi iyi geliyo ztn
Ben acemiliğin ilk gününü hatırlıyorum teslim olduğunun ertesi günü sabahın 5 inde aramıştı beni..
Acemilik yoğun geçer derler ama ben askerimle bol bol konuşuyordum çok şükür..
Yani bu tabi yoğunluğa bağlı,benim askerimde bel fıtığı olduğundan dolayı eğitimlere katılmıyordu.Genelde istirahatli oldu.
Askere gitmeden önce bel fıtığı yoktu.Askerde soğukta ve ayakta bekleye bekleye bel fıtığı başlangıcı çıktı ve biz bunu askerde öğrendik.. Tek kötü noktasıda bu oldu. Uzun süre ayakta kaldığında beline ağrı vuruyor..
Biz iki üç kere konuşuyorduk ya. Şu dakkaya kadar bi kere sesini duyamamışımdır..
Yemin törenine gittin mi canım ?
Hadi ya cok iyiymşYani konusmanız acısından iyiymş bel fıtıgı içinde gecmş olsun canımcım saglık herşeyden önemli ztn komutanlarda o riski göze almazlar onlara emanet sonucta
Yemin törenine gitmedim annem daha mantıklı bi teklifle geldi bna cünküBanada cazip geldi...Yemin törenine gidip 1 2 saat görecegine izinde o buraya gelsin bizde kalsın dedi bizde öyle yaptık daha iyi olsu bide bnm haftasonu kursum var cuma gitsem gece gec saatte dönmş olcaktm oda büyük yorgunluk olurdu bna Kısacası gitmedim yemin törenine
Sağolasın canım.
Evet daha güzel olmuş öyle.
Biz ailesiyle gitmiştik. Yemin töreninden sonra evciye çıkarmıştık.3 gün boyunca birlikteytik..
O gün çok fena olmuştum. Bir sürü askerin içinden pat diye anında görmüştüm benimkini..
Annesi babası kız kardeşleri hala görememişken, askerlerin sıraya dizilmesiyle aşkımı görmem bir olmuştu..
Göz kırpmıştı bana.Gözlerinin dolduğunu anlayabiliyorum..
Ah birde törende kadının tekiyle tartıştık görümcemle..Benimki törende konuşma yapacaktı.
En öne oturmamızı istemişti. Şükür onca kişi arasından en öne oturmuştuk..
Kadının teki oturduğum sandalyeyi tutup tutup kendine doğru çekiyor. Ben öne doğru çekiyorum o geri çekiyor. Biz görümcemle öfleyip pöflüyoruz ki kadın anlasın rahatsız olduğumuzu..
Ama yok anlamadı kadın.
En sonunda dayanamayıp '' ya siz mi oturuyorsunuz yoksa ben mi elinizi kolunuzu çeker misiniz '' diye sesimi yükselmiştim.Sonrada kadın arkamdan kalktı gitti.
Gerçekten çok rahatsız olmuştum.Oturduğun sandalyeyi altından çektiklerini düşünsene bi ..
Herkesee günaydınnnnn
Ya da tünaydıın
İyi kalkıp saçını başını yolmamşsn ya ne sinir bozucu insanlar var
Ayrıca okdr askerin içindede görebilmeyi başarman büyük başarı
Ya görsen bi dert görmesen bi dert askerlik tamamen bitmedikten snra
Gördügünde seviniyosun hasret gideriyosun ama gidicegini bildigin için yine rahat olamıyosn ki ah ah özlemim depreşti yine
Uykucu güzel :18:
Tünaydın canım
Herkesee günaydınnnnn
Ya da tünaydıın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?