93/3 asker yolu bekleyenler

Havadan oldu kuzum ya ben daha saat eken zannediyorum meğer hava kapaılymış yağmur yağıyomuş

Valla ben gece geç saatte yattım ama sabahtan erken kalktım..
Aslında çok uykum vardı. Ama fena halde sıkışmıştım.Ondan uyandım.Sonra takip ettiğim programlarım var onları izlemek için sabahın köründe kalktım yaaa

İşin ilginç kısmı bende erken yattım ilk defa Normalde bu kadar geç uyanmıyodum. Amaan bi işimiz mi var havada yağmurlu ne güzel vurur kafayı yatarım yine birazdan

Ben şimdiden sabırsızım sonlara dogru nolurum hiç tahmin edemiyorm
Bu askerlik ztn her planı erteliyo ki bizde işimize gücümüze bakmak için bi an önce gitsin askere diye düşündük.Çünkü işe başlasa askerlik var diye hem maaşı düşük olcaktı hemde ileriye dönük plan yapamicaktık...Başladık bi kere sonuda gelir bi an önce inş

Kadında ogluna ayak üstü kısmet arıyomş megersem hehehe İyi demişsin ama snra oglunu bulup getirrdi senin yanına nişanlınla ayaküstü papaz olurlardı :26:

Havadan oldu kuzum ya ben daha saat eken zannediyorum meğer hava kapaılymış yağmur yağıyomuş

Oda iyiymş sana bahane cıkmş işte uyumak için hem dün erken kalkmştn olsun iyi yapmşsn

Aynen öyle oldu ececim

İşin ilginç kısmı bende erken yattım ilk defa Normalde bu kadar geç uyanmıyodum. Amaan bi işimiz mi var havada yağmurlu ne güzel vurur kafayı yatarım yine birazdan

Yağmurlu havalar çok güzel havalardır. Ama birde şu havanın oluşturduğu baş ağrısı olmasa çok güzel olcak..

Şu program bitsin bana herşey yakışırı izliyorum , bittikten sonra gidip bende biraz uzanırım..

Daha birşeyde yemedim ne yesem acaba...

İş konusunda askerlik önemli engellerden biri..

Çünkü iyi bir yere girdiğinde ettiğinde askerliği mutlaka soruyorlar..
Hayırlısı olsun hepimiz için..

Ah sorma ya ayak üstü gelmişken çocuğada bi kız bulayım mantığıyla gelmiş. Ama teyze çok tatlıydı..

Been domatesli tost yapıcam simdi yanında da çay miss üzerine de kavhe tamamdır

Bnmki çok düşünür öyle şeyleri geldigimde işim garanti olsun hayatım snra kesintiye ugramasn dedi hatta bn dedim brz daha bekle 2 sene tecil ettirme hakkı vardı yapmadı ama iyikide yapmamş bni dinlememş

Bnmki çok düşünür öyle şeyleri geldigimde işim garanti olsun hayatım snra kesintiye ugramasn dedi hatta bn dedim brz daha bekle 2 sene tecil ettirme hakkı vardı yapmadı ama iyikide yapmamş bni dinlememş

En güzeli..

Şu askerlik bizimkine biraz olsun sorumluluk sahibi olmayı öğretse keşke..
Ama yok.Hayatımda gördüğüm en sorumsuz insan kendisi..

Bu arada yemeğimi yiyip geldim

Yok canım bugün kü menümde domestos yok

Afiyet olsun kız :)
Bende adana dürümüm ile bir kaç tane sucuk kaşar pide atıştırıp geldim.
Üstüne birde künefe yedim.
Tosun gibi oldum len :)

Evlenince sorumluluk sahibi olur merak etme Mecbur olcak yani başka yolu yok hayat öğretir ona askerlik öğretmediysede

Afiyt olsun buarada sen daha bütün gün bşy yemezsn hrhlde

Evlenince sorumluluk sahibi olur merak etme Mecbur olcak yani başka yolu yok hayat öğretir ona askerlik öğretmediysede

Afiyt olsun buarada sen daha bütün gün bşy yemezsn hrhlde

Evlenmeyi mi bekleyeyim peki ?

Benim isteğim evlilik öncesinde biraz sorumluluk sahibi olması..

Ama nerde..

Boş beklenti içerisindeyim..

Arkadaşlar konu da açtım ama buraya da yazayım dedim örgüden anlayan bir zat-ı muhterem lütfen bir el atsın bana, ağladım ağlıcam yani :2:

Evlenmeyi mi bekleyeyim peki ?

Benim isteğim evlilik öncesinde biraz sorumluluk sahibi olması..

Ama nerde..

Boş beklenti içerisindeyim..

Erkekler cok cocuksu oluyo ya biz onlara göre her zamn daha olgun düşünüyoruz ama bilmiyorm nasıl sorumluluk sahibi olcak :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…