93/3 asker yolu bekleyenler

Bazen ellerinden gelse konuşturtmayacaklarmış gibi geliyor bana sana da oluyor mu Ece ya şuan o potansiyelde senin anneni de gördüm

Sorma aynen o vaziyette bnmki Konustuktan snra böyle yüzümde güller acıyo şuna bak neye sevindin sen şimdi insan bi konustu diye bu kadar sevinr mi dyo o an tüm neşem ucuyo yani Diyorum konusmamı istemiyosun hrhlde sen.Bu seferde diyo aramadıgı zamanda bn senin için üzülüyorm sen kafana takıyosn diye diyo ama görüntüde öyle degl

Üst devrelerede o işi komutanlar yüklüyo Neyseki kutlamş canım ya erken olsun bşy olmaz kutlayamamasından biyidir
Bende kutliyim bari şimdiden dogum günün kutlu olsun yeni yaşın sana mutluluk getrsn inş

Aynen o bile yetti.seneye brlikte kutlamis olcaz insallah.saol cnm cok tesekkur ederim insallah:)

Gider ayak ispiyonlayip gtti ust devreler iste.smdide icerde arama olcak haberleri dolasiyo diye nolr nolmaz gomuyolar telefonlari.

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 17. KASIM. 2013 :92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... seros08 ... 152

... ezgisaygin ... 167

... yuppisi ... 170

... Snt55 ... 190

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... apple2 ... 244

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... zeytinagaci ... 253

... seval23 ... 257

... KUBB88 ... 267

... hnf25 ... 268

... irmtyfn ... 269

... Kanaryam35 ... 269

... blss ... 270

... KorEc ... 270

... nira87 ... 270

... mystery123 ... 272

... yunay ... 271

... ARAZIM ... 273

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

... hilal1108 ... 351

... tuqbaCadi ... 351

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer

Son düzenleme:
Ondan diyorum size Hilalcim zaten bunu hiç sıkıntı etmeyin kendinize bakın ben ustada hala daha çekiyorum diye
Sinir olma be canım onlara, onlar da sevgililerini arayacaktır belki de

Bencillik ediyorum o konuda farkındayım hayatmm.. 1 dakika konusmadan durmazdık tabii şimdi konuşmayınca çok kötü oluyo

Arayamayınca benim de direk yüzümden belli oluyor yani hatta yüze falan gerek yok evde terör estirdiğimden bence sizin için araması daha hayırlı falan diye eğleniyorum artık ben bizimkilerle ne yapayım

ohhh be 1 gün daha bitttiiiii sonundaa

Arayamayınca benim de direk yüzümden belli oluyor yani hatta yüze falan gerek yok evde terör estirdiğimden bence sizin için araması daha hayırlı falan diye eğleniyorum artık ben bizimkilerle ne yapayım

Aynen ya bnde bi agresif oluyorm Kardesim diyo abla bu ne hal ya sanada bugün bşy sorulmuyo diyo Napiyim içim acıyo diyemiyorm işte dışımada öyle vuruyorm

Bencillik ediyorum o konuda farkındayım hayatmm.. 1 dakika konusmadan durmazdık tabii şimdi konuşmayınca çok kötü oluyo

Olmaz mı be canım, askerliği dahil buna ( acemilik ) en uzun görüşmeme süremiz 15 gündü bizim 16 dedi mi gittim hep yanına. Ama şimdi 27 gün dolu yani onu son gördüğüm andan itibaren, yarın bir görücem işte çarşıya çıkacak, görücem diye hem seviniyorum hem de görüp de dokunmamaya nasıl dayanıcam diye dertliyim :2:

Aynen ya bnde bi agresif oluyorm Kardesim diyo abla bu ne hal ya sanada bugün bşy sorulmuyo diyo Napiyim içim acıyo diyemiyorm işte dışımada öyle vuruyorm

Aynen ben de söylemiyorum yok bir şey falan diyorum, sonra annem anlıyor tabi senin çocuk ne yapıyor diyor orada bende film kopuyor zaten arayamadııııı diye isyana bağlıyorum, ayy çok salak oluyorum o durumda

Biz daha oralara gelemedik o duyguyu bilmiyorum ama anlıyorum seni çook zor. Görüyosun dokunamıyosun sarılamıyosun kokusunu alamıyosun... Ağlarım ki dayanamam

Aynen ben de söylemiyorum yok bir şey falan diyorum, sonra annem anlıyor tabi senin çocuk ne yapıyor diyor orada bende film kopuyor zaten arayamadııııı diye isyana bağlıyorum, ayy çok salak oluyorum o durumda

Senin cocuk hehehee annen tabiri süpermş
Ya bnm annemin sagı solu belli olmuyo O gün kargoyu hazırlarken kuru üzümde koyalım koray sevmşti yer fln diye bnden önce düşündüde koydu fln mesela ama bazende düşmen gibi oluyo

Annem hiç adıyla hitap etmiyor ki zaten, onun bir adı var falan diyorum aman unutuyorum falan diyor da tabi yersen
Hakikaten garipler canım o konuda, annem de kalktı yanına yiyecek içecek hazırlarken ben kara kara tatlı ne yapsam diye düşünüyordum fikir verdi deli gibi de yardım etti bana, sonra sabah 5 de kalkmam lazımdı benim 6 arabasıyla çıkıcam diye, benle kalktı yaptıklarımı yerleştirmeme yardım etti falan gerçekten garipler yani seviyorlar mı sevmiyorlar mı ben anlayamadım

Ya bi yandan diyolar kızım sevmş o üzülmesin fln diyolar bi yandanda şöyle doktor mühendis bi damadım olmadı diyolar

Günaydınnnnn millet güne dinç başladım desem yalan olur
Cok uykum var yaaaaaaaaa :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…