93/3 asker yolu bekleyenler

Günaydın Ece'ciiiiim, yarın tatil telafi edersiin

Merhabalar bu arada herkesçiklere de, daha kimseler yok sanırım

Bende öyle planlıyorm ztn Normalde haftasonları kalkarken hiç üşenmem ama bugün böyle oldm niyeyse
Hoşgeldin buarada Aytaç aradı mı :26:

Bende öyle planlıyorm ztn Normalde haftasonları kalkarken hiç üşenmem ama bugün böyle oldm niyeyse
Hoşgeldin buarada Aytaç aradı mı :26:

Dün de lafa daldık baya geç yattın canım sen ondandır
Hoş bulduuuk, aradı aradı hatta dün akşam aradı, dediğim gibi çarşısı dün değilmiş onun bugün, hatta şimdi internete girmiş olmalı sanırım, görüşücez bir saatçik de olsa kameradan

Ayyy iyi ne güzel resmini fln cekte hatıra kalsın dün bn öyle yapmştm

kız ben mehtap derken, ben onun yanına giderim diye demiştim.
benim gidişim mehtap yani benim için

sabah ALES vardı, görevliydim.
3 saat sınav mı olur ya??!
içim geçmiş,
1.5 saat uyumuşum sınav süresince.
diğer salon görevlisi de uyudu

Aaa doğru sen bir aksilik çıkmazsa ayda bir falan giderim diyordun demii
Ne sınavmış be o öyle

Aaa doğru sen bir aksilik çıkmazsa ayda bir falan giderim diyordun demii
Ne sınavmış be o öyle

inşallah aralık başında giderim diye istiyorum ama bizimki bi dur bakalım falan diyor hala
herhalde beni özlemiyo bu adam

ya yüksek lisans ve akademisyenlik için üniversite mezunlarının girdiği lanet bi sınav işte.
150 soru 180 dk

Ohhhh evimdeyim şükür
Ayyy bnmki haberci oldu derken daha beter olmş ya acemilik işleri(bulaşık,nöbet,vs.) komutanın peşinde koşturma işleri,pc işleri bide başka komutanların pc leri ile ugraşmak derken biz hiç konusamicaz bu gidişle

öff ya olmasalardı keşke.
raşit de nöbet + devriye + mıntıka + bulaşık + yemek şeklinde bütün gün.
fenalık geldi bana da

koray artık şu telefon işine girsin..
nöbetlerde hep konuşuyoruz biz mesela.

Girmiyo bni sinir etcek en sonunda Bende bşy demiyorm ama sabrımı deniyo bnce Komutanlarla papaz olmk istemiyo bide yakalatırım diye korkuycakta rahatlicaz iyi diyoda dedim ocaga kadar sabır taşı olsa çatlar yani Offf yazarken bile fenalık geliyo bahsedince ama dedim yani o işleri yüzünden bni ihmal edersen tribin şimdiye kadar görmedigin en güzelini görrsn dedm artk kendisi bilr

ayy bunların erkeklik damarı yani başka hiç bir şey değil Handecim yani, 1 saat öncesine kadar da biz netten görüştük işte çarşıdaydı, böyle etrafında bir ses oldu mu direk kamera sayfasını kapatıyor söyleyeceğini alttan yazıyor falan hep bundan yani, aklınca ortamı kolaçan edecek sana da öyle gel diyecektir

Bizimki de 2 haftaya şu poşetler giderse rahatlıcam ben geçicem aşağıdaki kazana dedi ya niyeyse ben de çok ihtimal veremedim

Tunaydinnnnn kızlar
Biraz erken uyandım ama nasılsınız

Hoş geldin canıım, biz askerlerden dertliyiz ya arada kaynamış senin mesaj
Ben hem iyiyim sevgilimi gördüğüm için hem de biraz buruğum işte mesafe olarak 1 metre bile yokken aranda dokunamıyorsun, ağladım zaten tutamadım kendimi, bir şey diyemedi, kafam dağılsın diye ondan bundan soru sordu ama fark etti yani maalesef ki
Sen nasılsın

Bizimki de 2 haftaya şu poşetler giderse rahatlıcam ben geçicem aşağıdaki kazana dedi ya niyeyse ben de çok ihtimal veremedim

Bende hiç inanmıyorm biz askerligin sonuna kadar sürüncez kesin Üstüme ck sorumluluk verdiler yaa hem normal askerim hem haberciyim hem yazıcıyım bu ne biçim iş diyo Hakkımızda hayrlısı diyorm artk walla yoksa cok kötü patlicam ztn gözlerim doldu bugün o öyle söylerkende trendeyim diye belli etmedim sinirden aglicaktm yani
Görüntülü görşmenizde güzel gecmştir inş canım sana cok iyi gelmştr diye düşünüyorm Tabiki bi üzgünlügü oluyo o gülerken böyle ekrana yapışık öpesin geliyo yanaklarını sıkasın geliyo yapamıyosn ama görüyosn en azından işte

Hoşgeldin canımmmm
Ben brz tripliyim kendi halimde Sen nasılsın

Hoşbulduk canım , okudum okudum. Seninkine vermişler bütün işlerii.. Yoğun anlaşılan, keşke bir tanesinde görev alsaydı. Sormuşlar mı ona olmak istiyor musun diye ? Keşke evet demeseymiş.Rahat gibi görünen , ama sorumluluk isteyen işler .Ve yoğun geçer genelde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…