93/3 asker yolu bekleyenler

Ya bu pc başına gecersem rahatlarım diye düşünmüş ki ztn tek işi pc olcak olsa cidden rahat olcak ama daha ordaki acemilikleri yeni başladı her türlü işi bizimkilere yaptırıyolar aman ne biliyim ya bunada şükür konusuyorz en azından ama ne kadar konussanda özlüyosun yani bilmiyorm nolck bakalm

Bana da öyle geliyor vallahi, bak bir de bugün ne duydum iyice tav oldum.
Bu şimdi poşetler yok kantinde mi ne televizyon izlenirken uzunlar bizim istediğimiz kanalı açmıyorlar, yok efendim telefon kullanıyor bunlar diye her bir şeyi şikayet ediyorlarmış komutanlara. Ne çoluk çocuklar yaa, bir de okuldan dolayı falan yaşları bir hayli büyük demi bunların, çoluk çocuklar hepsi
Sabretmekten başka hiç bir şansımız yok canım, sinirden ağlaya ede bitiricez diye umuyorum şu askerliği
Gördüğüme mutluyum, hem morali yerindeydi hem de bana böyle birazcık kilo almış gibi geldi sevindim buna
Ama gel gör ki sen de diyorsun ya işte dibinde ya dibinde ne kadar mesafe olabilir ki ekranla senin aranda, ama dokunamıyorsun sarılamıyorsun işte o çok koydu, ama yine de iyiyim ya gördüm en azından sevgilimi

Gerçi orası öyle bunada şükür diye diye geçicek gidicek bu askerlikte..

Ne zor şartlar altında askerlik yapanlar var.Varsın pc başında yoğun olsun da konuşamayın.. Haksız mıyım.. ? En azından iyi olduğunun garantisi olacak bir nevi..

Bugün bi uzman onbaşıyla konustum dedi adam karısıyla 13 sene snra evlenmş ve doguda görev yaparken çatışma fln oluyo teröristler komutanların tellerinin sinyallerinden sevdiklerine ulaşıp eşiniz elimizde fln filna diyolarmş ondan adam 1 sene dagda sevgilisiyle hiç görşmemş konusamamış.Koraya diyomş sevgilini ihmal etme ara konus hatta bnm yanımda telle konussan görsem fln hiç bşy demem demş yazık adamada eşinede yaa 1 sene hiç konusmamşlar

Ya işte bnm bide öyle sorunum var Sorun bnde hiç bitmiyo Şimdilik bayburtta evet ama şubat ayında nerde ihtiyaç varsa doguda,oraya gidicekler Koraya diyorum ztn bn senin sevgilin olmasaydım şuan sen askerde en rahat asker olurdun kesin diyorm

Bak o doğu olayı morelini bozmasın..
Senin güçlü olman lazım.

O niye kız çocuğun başını ne ile meşgul ediyorsun, asker adamın kafası rahat olucak yoksa o askerlik bin asır gibi gelir valla..

Yok artıııık 1 sene miiiii
Ece bizi tımarhaneye kapatırlar herhalde öyle bir durum olsa

Aaa evet mesajlarını görmüştüm burada ama, sanıyorum biz tanışamamıştık. Çağla ben, iyi diyelim iyi olsun senden

Benden de iyi askerimle oturuyoruz o pc de oyun oynuyor ben de burada sizlerla yazışıyorum.Hava değişimindeyiz havamızı alıp gideceğiz ne olsun...

Memnun oldum çağlacım.Bende Eda.. =)

Bu rakam biraz abartılı olmamış mı ? Hani bir kaç ay haber alamamış olabilir ama 1 sene hiç mi konuşamamışlar..
Ben biraz abartı buldum..

Ayrıca çok şükür ki şu son dönemler de aylar öncesinde ki gibi kötü haberler almıyoruz..
Ve senin ki doğuya gitti diyelim , her doğuya gideni çatışmaya mı yolluyorlarmış ? Senin ki yine pc başında olur belki , içini rahat tut.Böyle kötü düşünüpte bozmayın morelinizi..

Benden de iyi askerimle oturuyoruz o pc de oyun oynuyor ben de burada sizlerla yazışıyorum.Hava değişimindeyiz havamızı alıp gideceğiz ne olsun...

Memnun oldum çağlacım.Bende Eda.. =)

Ben de çok memnun olduum
Hava değişimi demek hee, güzelmiş en azından gidecek de olsa tekrar birazcık daha özlem giderirsiniz
Sanıyorum ki üst devresinizdir siz, ne zaman kısmetse temelli dönüşü askerinin

Ben 93 / 1 yareniyim canım. Bir aksilik çıkmaz sa iki 3 ay sonra dönecek sanırım.İnan şafağı saymıyorum.İlk zamanlar çok hevesliydim şafak saymaya.Ama artık bıraktım..

Bitecek , sadece buna inandırdım kendimi..

Böyle saymadan daha güzel.Ben askerliğin başından beri hep buluşucağımız zamanları sayardım..

Buluşmamıza 10 gün kaldı , 5 gün kaldın diye diye.. Kaç ayı geride bıraktık..

Evet bol bol özlem gideriyoruz , birbirimizden kopamayacak duruma geldik..Allah ayırmasın diyorum

Zaman durdu gibi gelince bende düşünüyorum biliyor musun canım onu, acaba saymasam mı diye ama o kadar yerleşmiş ki artık beynime sayılar rakamlar saymıcam desem bile aklımda hepsi
Mehtap saymak daha güzel bence de ya haklısın .
Amin amin ayırmasın tabi, bu zorunlu ayrılık son ayrılığınız hatta ayrılığımız olsun inşallah hepimizin de

Gerçekten bak saymayınca , o rakamları düşünmeyince çabuk geçiyor ..
Ben taaa yemin töreni zamanları benim kinin bilgisayarına girip bir sürü şey yazmışım.Tarih atmışım..
Bazen o yazdıklarıma denk gelince içim bir tuhaf oluyor..
Ne günlerdi be diyo insan..
O zamanlar her gün ağlıyormuşum.. Bun farkettim

Ayy ben hala daha o her gün ağlama olayını aşamadım yaa, 96. günümüz bugün ( 2 si sevk ) hala daha gözümün ucundan bir damla yaşla dolanıyormuşum gibi her an ne zaman nerede ağlayacağım hiç belli olmuyor

yemin ederim benim durumumla aynı Konuştuğumdan da bişey anlamıyorum öyle olunca

bak sen poşetlereee mızmız çocuk gibiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…