93/3 asker yolu bekleyenler

yemin ederim benim durumumla aynı Konuştuğumdan da bişey anlamıyorum öyle olunca
bak sen poşetlereee mızmız çocuk gibiler

Raşit Enişte ile Aytaç kadar benzeyenini daha görmedim canım ben zaten, biri Denizli'de diğeri Ankara'da birbirlerinin kopyası gibiler

Aynen ya uzunlar sektirmiyorlarmış onları, o sebeple gidip gidip komutana şikayet ediyorlarmış yok şu yok bu diye. Elimizde kalacaklar diyordu Aytaç'ım, poşetler işte ne olacak, kimse de yok topikte ohh rahat rahat yazıyorum

POŞET işte POŞET, POŞEEEEEEEEEEEEET

Kıyamam ya dün diyodun tutamam kendimi diye ben ii degilim canım cok sıkkın

Aman tatil degl mi sana iyi yapmşsn
Ben kendi kendime triplere girmekle mesgulum sen nasılsın

Valla butun 6 gunun acısını çıkardım :) ben iyi değilim sevgilim hastaymış revirde ilac yokmuşş nasıl canım sıkıldı

yemin ederim benim durumumla aynı Konuştuğumdan da bişey anlamıyorum öyle olunca

bak sen poşetlereee mızmız çocuk gibiler

İnternet cafelerin boş olması için dua ederdim her çarşıya çıktığında..

Cafe kalabalık olunca kesinlikle kamera açmaz.Öyle kaç hafta yazışa yazışa geçirmiştik ya..
Gerçi ben sık yanına gidiyorum ondan pek kameralaşmıyoruz sanırım..

Hoş geldin Hilal =) Canım sıkkın yazını görünce neyin var demek istedim.Hayırdır neye sıkkın canın

Hoş geldin Hilal =) Canım sıkkın yazını görünce neyin var demek istedim.Hayırdır neye sıkkın canın

Hosbuldum canım..
Ben 93/3 değil 93/4lerdenim :) acemideyiz suan Kütahya hava er Eğitim tugayinda yapiyor askerligini vee cookk soğukmus 1 günde 4 mevsim yaşıyoruz diyo hastalanmis revirde ilac yokmuş elimden bişey gelmiyo onun hastalığı cok agir geçer mizmizdirda biraz

Allah kavuştursun canım..
Evet soğuk olur bilirim benim ki de Konya'da yapmıştı acemiliği havacı olarak..
Soğuktan çok hasta oluyordu..

Termal içlik alsanız biraz olsun sıcak tutar,üşümez..

Gitmeden aldık yün çorap falan da aldım ama hasta olmuş işte herkes hasts sadece ben degil diyo

Usta birligi nereye çıktı canım havacilarin hep belirli yerler diyorlar Kütahya konya ankara istanbul izmit Eskişehir falan dediler hep

Usta birligi nereye çıktı canım havacilarin hep belirli yerler diyorlar Kütahya konya ankara istanbul izmit Eskişehir falan dediler hep

Tekirdağ çıktı tatlım. Genelde o yerlere dağılım yapıyorlar.
Şansımız varmış Tekirdağ çıktı.İstanbuldan gidip gelmek güzel oluyor =)

Revirde ilacc yokmus ki 35 gün canim

Valla benimki de acemilikte soğukta nöbet tuta tuta ve ayakta dura dura bel fıtığı başlangıcı başlamıştı.
Tek üzüldüğüm şey bu oldu.Geçici bir askerlik dönemi için askerimde bel fıtığı oluştu.Askerlik öncesinde hiç bir şeyi yoktu.Ama yapıcak birşeyimiz yok ne yazık ki..

O kadar hasta var bence soğuk algınlığı için ilaç bulundurmaları şart..

Bak o doğu olayı morelini bozmasın..
Senin güçlü olman lazım.

O niye kız çocuğun başını ne ile meşgul ediyorsun, asker adamın kafası rahat olucak yoksa o askerlik bin asır gibi gelir valla..

Dogu olayı şuanda gündemde olmadıgı için cok takılmıyorm ona ztn ama zamanı geldigindede bakalım artk nolck
Ben cok şanssız biriyimdir ondan öyle takılıyorum benmkine Oda diyo bnm tek şansım sensin diger şeyler önemli degl diye Koray bna gıcıklık cok yapar aradada bn yapıyorm gıcıklık morali bozulmaz yani

Yok artıııık 1 sene miiiii
Ece bizi tımarhaneye kapatırlar herhalde öyle bir durum olsa

Bna diyo ztn sen bni beklemezdin kesin bn uzman cavuş olup daglara gitsem diye Napcaksn uzamn cavuş olup bak adamın halini görüyosun bnden ayrı kalmaya mı meraklısın dedim.Yok ya atraksiyon olur işte diyo.Dedim atraksiyon meraklısıylan uzman cavuş olursun bnde tabikide seni beklemem.Ama bni seviyosan özlüyosan ztn bu sacma konusmayı yapmamıza gerek yok dedim.Yine gıcık ettim diyo gülüyo bu seferde

Ya çatışma fln varmış o dönemde oyüzden arayamamış ailesiyle sevgilisiyle sanırım tam bilmiyorm :26:

Aynen şuan yok ama olmicagının garantiside yok ülkenin gündemi sürekli değişiyo biliyorz yani Ztn yazıcı olup kalırsa gittikleri yerdede yazıcı olcakmş ama bakalım işte zaman neler göstercek

Valla butun 6 gunun acısını çıkardım :) ben iyi değilim sevgilim hastaymış revirde ilac yokmuşş nasıl canım sıkıldı

Gecmş olsun hilal yaa :26: Revirde nasıl ilaç yok sanki kıtlıkta yaşıyoruz töbee Ama ztn ilaçlar genelde bi kac gün snra geliyo diye biliyorum bn cünkü korayda hastalandıgında ilaclarım 2 gün snra gelicekmş diyodu :26:

Kuzum daha yeni gitmiş sayılır.Ondan bu kadar yoğun olması.Hele bir kaç ay daha geçsin sen gör o zaman rahatlığı =)
Yemeğimi yedim geldim kızlar.. =)

Evet ya duygu yoğunluğundan ne oluyorsa zaten, çok oldu canım 100 gün olacak neredeyse diyesi geliyor insanın ama daha bir alt devremiz geldi sadece onlar da yeni geldi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…