- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #9.761
yemin ederim benim durumumla aynıKonuştuğumdan da bişey anlamıyorum öyle olunca
bak sen poşetlereee mızmız çocuk gibiler
Sizin acemilik bitti demi .. ?
Evet 11 Ekim'de bitti, 21 Ekim'den beri de ustadayız işte, sözde tabii
Hoş geldin canıım, biz askerlerden dertliyiz ya arada kaynamış senin mesaj
Ben hem iyiyim sevgilimi gördüğüm için hem de biraz buruğum işte mesafe olarak 1 metre bile yokken aranda dokunamıyorsun, ağladım zaten tutamadım kendimi, bir şey diyemedi, kafam dağılsın diye ondan bundan soru sordu ama fark etti yani maalesef ki
Sen nasılsın
Aman tatil degl mi sana iyi yapmşsn
Ben kendi kendime triplere girmekle mesgulum sen nasılsın
Raşit Enişte ile Aytaç kadar benzeyenini daha görmedim canım ben zaten, biri Denizli'de diğeri Ankara'da birbirlerinin kopyası gibiler
Aynen ya uzunlar sektirmiyorlarmış onları, o sebeple gidip gidip komutana şikayet ediyorlarmış yok şu yok bu diye. Elimizde kalacaklar diyordu Aytaç'ım, poşetler işte ne olacak, kimse de yok topikte ohh rahat rahat yazıyorum
POŞET işte POŞET, POŞEEEEEEEEEEEEET
yemin ederim benim durumumla aynıKonuştuğumdan da bişey anlamıyorum öyle olunca
bak sen poşetlereee mızmız çocuk gibiler
Kıyamam ya dün diyodun tutamam kendimi diyeben ii degilim canım cok sıkkın
Valla butun 6 gunun acısını çıkardım :) ben iyi değilim sevgilim hastaymış revirde ilac yokmuşş nasıl canım sıkıldı
Hoş geldin Hilal =) Canım sıkkın yazını görünce neyin var demek istedim.Hayırdır neye sıkkın canın
Hosbuldum canım..
Ben 93/3 değil 93/4lerdenim :) acemideyiz suan Kütahya hava er Eğitim tugayinda yapiyor askerligini vee cookk soğukmus 1 günde 4 mevsim yaşıyoruz diyohastalanmis revirde ilac yokmuş elimden bişey gelmiyo onun hastalığı cok agir geçer mizmizdirda biraz
Allah kavuştursun canım..
Evet soğuk olur bilirim benim ki de Konya'da yapmıştı acemiliği havacı olarak..
Soğuktan çok hasta oluyordu..
Termal içlik alsanız biraz olsun sıcak tutar,üşümez..
Allah kavuştursun canım..
Evet soğuk olur bilirim benim ki de Konya'da yapmıştı acemiliği havacı olarak..
Soğuktan çok hasta oluyordu..
Termal içlik alsanız biraz olsun sıcak tutar,üşümez..
Gitmeden aldık yün çorap falan da aldım ama hasta olmuş işte herkes hasts sadece ben degil diyo
Geçmiş olsun canım, revire çıkıp ilaç almış mı ? Bu arada acemiliğiniz kaç ay benim ki 2 ay yapmıştı..
Usta birligi nereye çıktı canım havacilarin hep belirli yerler diyorlar Kütahya konya ankara istanbul izmit Eskişehir falan dediler hep
Revirde ilacc yokmus ki35 gün canim
Bak o doğu olayı morelini bozmasın..
Senin güçlü olman lazım.
O niye kız çocuğun başını ne ile meşgul ediyorsun, asker adamın kafası rahat olucak yoksa o askerlik bin asır gibi gelir valla..
Yok artıııık 1 sene miiiii
Ece bizi tımarhaneye kapatırlar herhalde öyle bir durum olsa
Bu rakam biraz abartılı olmamış mı ? Hani bir kaç ay haber alamamış olabilir ama 1 sene hiç mi konuşamamışlar..
Ben biraz abartı buldum..
Ayrıca çok şükür ki şu son dönemler de aylar öncesinde ki gibi kötü haberler almıyoruz..
Ve senin ki doğuya gitti diyelim , her doğuya gideni çatışmaya mı yolluyorlarmış ? Senin ki yine pc başında olur belki , içini rahat tut.Böyle kötü düşünüpte bozmayın morelinizi..
Valla butun 6 gunun acısını çıkardım :) ben iyi değilim sevgilim hastaymış revirde ilac yokmuşş nasıl canım sıkıldı
Selammm kızlar iyi aksamlarr
Napıyosunuuzzzz
İyi akşamlar Hazalımm hoşgeldin
İyi diyelim iyi olsun wallahi sen nasılsın
Hosbulduuk bebeğim
İyii sayılırım bende ablamı uğurladım geldim ay beni mahvediyo bu vedalaşma olayları ya :44:
Kuzum daha yeni gitmiş sayılır.Ondan bu kadar yoğun olması.Hele bir kaç ay daha geçsin sen gör o zaman rahatlığı =)
Yemeğimi yedim geldim kızlar.. =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?