- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #9.961
Yazın agustosta acayip cehennem oluyo ztn bide nem var off sorma yaniŞuan burdada gündüzleri sıcak gece serin oluyo daha buz gibi olmadı ama yani
kalsn teyze olmz o dedm snrada Allahm bn nye bulamym dedm yaaa iyiki sormsm size bunuda bn saklym madem zatn çok içime snmedi :) :)
Yok canım ya ne kalmıs sunun surasında ay ben acemiye gitti ilk haftasından sonra hergün belli oldu mu diye soruyodum ama öğrendiğim gün sorduğuma pisman olmustumGenelde nerelere gönderiyomuş kütahya?
off bnde sordm ankrda sınrlara gönderme yada kbrs dye konşyolar brda dedi ya o gündn snra bi dahada sormdm cesart edemyrumm
Evett aynı işte burdada nem çok fazla o yüzden dayanılmaz oluyo yoksa denize girersin balkonda oturursun filan ama nemden durulmuyoBize kış 1 ay zaten
Aynen annemlerde diyo 2 ay dogal gaz parası gelr daha gelmez fazla
kzlar bn çıkıym yaa uykm geldi yne hafta başlyoo yarn p.tsi uf uffhepinze iyi gecelerr tatlı ruyalar :)
SİYAH BERE DÜŞMEZ YERE :) BİTANEMM BENİM YAA
kzlar bn çıkıym yaa uykm geldi yne hafta başlyoo yarn p.tsi uf uffhepinze iyi gecelerr tatlı ruyalar :)
SİYAH BERE DÜŞMEZ YERE :) BİTANEMM BENİM YAA
Ama fazla inanma onlara tamamen şans bu yinede en azından kafanda bisi belirlenir bilirsin işte nereye gönderiyomuş orası filan diye ama bak bana burdurda kıbrıs ısparta ankara gönderiyo diyolardı hep batı yani. Benimki suan Ağrı da doğu yanii.
Yazın agustosta acayip cehennem oluyo ztn bide nem var off sorma yaniŞuan burdada gündüzleri sıcak gece serin oluyo daha buz gibi olmadı ama yani
İyi uykular canımmm mendili alınca habr ver
eceee siizn orda bi ada varmışş mersinde okan taktıı oraya balayında gidicez diye unuttum adını ama çok güzelmiş
Yok canım ya ne kalmıs sunun surasında ay ben acemiye gitti ilk haftasından sonra hergün belli oldu mu diye soruyodum ama öğrendiğim gün sorduğuma pisman olmustumGenelde nerelere gönderiyomuş kütahya?
istanbul,izmit,eskişehir,ankara,kayseri, konya falanmış canım doğu çok düşük ihtimalle oluyomuş diyarbakıra gönderirmiş en fazla ama şans meselesi işte
ada mı :26: alalah neresi ki bnde bilmiyormztn mersindeyiz ama bilmedigim acayip cok yeri vardır yani
istanbul,izmit,eskişehir,ankara,kayseri, konya falanmış canım doğu çok düşük ihtimalle oluyomuş diyarbakıra gönderirmiş en fazla ama şans meselesi işte
Kütahya havadan iki tane tanıdığım var hayatım bizim devreler hatta, ikisi de İzmir'de şimdi.
Kütahya'nın İzmir potansiyeli de çok yüksek
evet evett izmiri unuttum :) İzmir &60 diyolarrr orasıda güzel ya kızları güzel olur aslında ama neyse
Hadi ya iyimis aynen şans meselesi dünyanın en şansız insanı olduğumuzu düsünüyoruz bizde. Herkes okunmus okunmus işte ankara izmir ısparta filan s harfine geliyo sıra sadece 2 kişi biri şırnak biri ağrı tekrardan ısparta izmir die devam ediyo çok şanlsıyız değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?