93/3 asker yolu bekleyenler

İzmir candır, baldır yaa

Ama ben ona dedimmm. İzmir' e gitme dedimmm
Çünkü biz beraber gidicez oraya hayalimiz öyleydi..
Ben Urla'ya gitmeyi çoook istiyorumm. Bilmiyorumm beni bu yaşıma kadar oraya çeken bişey var.
Acaba askerliğini orda yapacak diyemi bu çekiiimm :26: Hayır ya olmasın biz beraber gitcez orayaaa

Sen de ziyarete gidersin canım yanına, kısıtlı çarşınızda bir Urla olmasa da kordon yaparsınız, kumru-boyoz falan yersiniz, Kıbrıs Şehitleri yaparsınızzz, ahh aşkım depreştiii

Töbeee izmir cıkmasın diye bukadar isteyen birisinide görmedim

Wallahi varmş ama güzeldir eminim ya mersinde yazlık yer acayip fazla ama bilmiyorm yani bide biz 9 senedir mersindeyiz ondada pek bilmiyorm ztn bn 4 senesinde de Ankaradaydım

Okan yazın oraya tatile gitmişti ordan biliyo tutturdu oraya gidelim diye ben İzmir diyorum o mersin diyo :!:

Sen de ziyarete gidersin canım yanına, kısıtlı çarşınızda bir Urla olmasa da kordon yaparsınız, kumru-boyoz falan yersiniz, Kıbrıs Şehitleri yaparsınızzz, ahh aşkım depreştiii

Ah bi bakalım neresi olucakk inşallah İzmir olmasında çok kıskanırım bensiz giderse

Yapcaak bişey yok işte cidden şans yani . Sonuçta seçme şansın da yok öyle de böylede 6 ay oldu işte

Aman canım sağ salim gelsinlerde..

Töbeee izmir cıkmasın diye bukadar isteyen birisinide görmedim

Kız napıyım yaa hayalimizdi ya bensiz giderse kafayı yerim ben burda
Onunda kafasını yerim gittiğine pişman olur zorlada olsa
Bak her yere gidebilir İzmir ve Sivas hariç. Sivas kesinliklee olmaaazzzzz öldürüümmmm onuuuuu vallaahii

Okan yazın oraya tatile gitmişti ordan biliyo tutturdu oraya gidelim diye ben İzmir diyorum o mersin diyo :!:

Yazın öğrenseydim bunu illaki götrrdüm bizimkileri bide bizim yazlıgada 1 saat mesafedymş böyle 2 3 saati bulur gitmesi İzmiri bnde görmedigim için ikisi arasında bşy diyemicem

Sivas'ta ne var yahuu hadi İzmir'in kızları tamam daa

Sivasta ne var ki

Sivasta ne var ki

Sivas'ta ne var yahuu hadi İzmir'in kızları tamam daa

İzmir'in kızlarını geçtim Çağlacım hayalimiz ya o yüzden yani yoksa bakamaz gözünü oyarım valla
İlk zamanlarda bunun bi takıntısı vardıııı eski şeyiii işteee o orda okuyooo Temelli Sivas'a taşınırım vallahiii.
Askeriyenin oralardan bi evde bulurum kendimee. O kız benim sevdiceğimi görürsee oralarda kafayı yerimm bennnn okan hakkını verir onun ama olsunnnn valla gider döverim o kızı bak yaaa neler geliyo benim aklıma tribe girdim gece gece

Ayyy düşündümde iyikide bize izmir cıkmamış
Benmki bakmaz ztn ama Koraya bna gıcıklık yapcak acayip malzeme cıkardı

Yani kızlar çok içinizi bozmak istemem de harbi çok güzel bizim buranın kızları ya, hele ki havacıların olduğu yer olan Güzelyalı öff diyorum bir içim sular yani kelimenin tam anlamıyla , hani bana bakıp da aldanmayın yani face'den falan, gerçekten güzeller
Koray sana kafayı yedirtirdi ya kesin

Havacıların olduğu yer bide :18::18::18::18:

Ayy ben de çok gıcık oluyorum o mevzulara, aynen aynen sivas çıkmasın

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 18. KASIM. 2013 :92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... seros08 ... 151

... ezgisaygin ... 166

... yuppisi ... 169

... Snt55 ... 189

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... apple2 ... 243

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... zeytinagaci ... 252

... seval23 ... 255

... KUBB88 ... 266

... hnf25 ... 267

... irmtyfn ... 268

... Kanaryam35 ... 268

... blss ... 269

... KorEc ... 269

... nira87 ... 269

... mystery123 ... 271

... yunay ... 270

... ARAZIM ... 272

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

... hilal1108 ... 350

... tuqbaCadi ... 350

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…