- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #10.001
İzmir'in kızlarını geçtim Çağlacım hayalimiz ya o yüzden yani yoksa bakamaz gözünü oyarım valla
İlk zamanlarda bunun bi takıntısı vardıııı eski şeyiii işteee o orda okuyoooTemelli Sivas'a taşınırım vallahiii.
Askeriyenin oralardan bi evde bulurum kendimee. O kız benim sevdiceğimi görürsee oralarda kafayı yerimm bennnn okan hakkını verir onun ama olsunnnn valla gider döverim o kızı bak yaaa neler geliyo benim aklıma tribe girdim gece gece
Havacıların olduğu yer bide :18::18::18::18:
Ayy ben de çok gıcık oluyorum o mevzulara, aynen aynen sivas çıkmasın
Hehe cocuga yansıtma bari snra seni kk dan uzaklaştırr ordaki kızlar sna napıyo diye
Yani kızlar çok içinizi bozmak istemem de harbi çok güzel bizim buranın kızları ya, hele ki havacıların olduğu yer olan Güzelyalı öff diyorum bir içim sular yani kelimenin tam anlamıyla , hani bana bakıp da aldanmayın yani face'den falan, gerçekten güzeller
Koray sana kafayı yedirtirdi ya kesin
Ayyyyy o durumu düşünmek bile istemiyormBen o kızların yanında paçoz gibi kalırdım Gerci bnmki diyo bnm için dünyanın en güzel kızı sensin diye ama iş gıcıklıga gelince yapardı walla cocuk bni 7 ay olmayan bi kızın hayaliyle kıskandırdı düşünün yani Ne safım ya
Oppssss bilseydim söylemezdim yaa, :26:
gerçi yapacak olana İzmir miş başka yermiş fark etmez be canım ama sen sinir olursun yapmayacak olsa bile orası da ayrı mesele
Ayyyyy o durumu düşünmek bile istemiyormBen o kızların yanında paçoz gibi kalırdım Gerci bnmki diyo bnm için dünyanın en güzel kızı sensin diye ama iş gıcıklıga gelince yapardı walla cocuk bni 7 ay olmayan bi kızın hayaliyle kıskandırdı düşünün yani Ne safım ya
İçim rahat ya yapmaz güveniyorum ben ona(Kafamda deli sorulaaar )
Ayy onu nasıl yaptı yaa
Ya bu kursa gidiyodu tamam dedigi kız cidden var ama alakaları yokmş yani dedikleriyleSümeyye derste şu konuyu anlamadı niyeyse bna sordu bnde anlatmk zorunda kaldım sohbet muhabbet ettik fln filan diye diye işledi bni 7 ay Snra bnde buna bi gıcıklık yaptım ama bnmki gercekti tabi Bi cocuk bna yazıyodu bnde konusuyodm koray bna gıcıklık yapıyo diye snde koraya anlatıyodu Meger korayınki gercek deglmş bnmki gercek tabi öyle olunca afalladım bn oda itiraf etti sinirle
Ya bu kursa gidiyodu tamam dedigi kız cidden var ama alakaları yokmş yani dedikleriyleSümeyye derste şu konuyu anlamadı niyeyse bna sordu bnde anlatmk zorunda kaldım sohbet muhabbet ettik fln filan diye diye işledi bni 7 ay Snra bnde buna bi gıcıklık yaptım ama bnmki gercekti tabi Bi cocuk bna yazıyodu bnde konusuyodm koray bna gıcıklık yapıyo diye snde koraya anlatıyodu Meger korayınki gercek deglmş bnmki gercek tabi öyle olunca afalladım bn oda itiraf etti sinirle
Kıskançlık güven meselesi değil bence zaten, sanki herkes sevdiğimize bakıyormuş gibi işte ona asılacakmış gibi geliyor, şizofrenik bir durum yani kısacası kıskançlık hele ki bayanlarda
Alemsiniz yaaNe güldümm vallahii.. 7 ay bide hanii
Kafamızda ne senaryolar kuruyoruz bazen anlatıyorumda Okan'a senden iyi senarist olur diyo
Allah kavuştursun canımcım iyi yapmş gelmş yoksa daha cok özlerdinz ki özlemin ne demk oldugunu bizden iyi kimse bilemez
Hobileri arasında eceyi sinir etmek var ztnBende alıştım artk öyle söyleyince sinir oluyorm ama ciddiye almıyorm yani
Ayy yok tatlım yaa Koray acayip gıcık bi insan burdaki kızlar bilir bna neler yaptıgınıBende arada ona yapıyorm ondan fırsat bulursam yoksa dedigin gibi biriyim yani
Aynen sag saglim yapıp gelsinler ztn başka bşy gözümde yok artk
Ayy bu Koray Enişte yok mu yaa, nereden buluyor bu muziplikleri
Alemsiniz yaaNe güldümm vallahii.. 7 ay bide hanii
Valla canım nasıl sinirlerim bozuldu koskoca askeriye ya.. Nasıl ilaç yok
2 güne kadar ya daha kötü olursalar nasıl bi sorumsuzluk ya..
Bazen o kadar entrika geçiyor ki kafamdan manyak olduğumu düşünmesin diye ben anlatmıyorum bile
Ayyy ama bn her seferinde sinirden çatlıyorm mesela bna program öğretiyodu örnek isim yazcak mesela hemen sümeyye koray ahmet mehmet yazıyodu ama ilk başta sümeyye yazılıyoduYok derste bnm yanıma oturdu sohbet edince yüz buldu hrhlde fln diyodu yani inandırıcı şeklde söylüyodu 7 ay yedim bnde bunu tabi uzak şehirlerde olunca göremiyormda ondan yani
Ayyy ama bn her seferinde sinirden çatlıyorm mesela bna program öğretiyodu örnek isim yazcak mesela hemen sümeyye koray ahmet mehmet yazıyodu ama ilk başta sümeyye yazılıyoduYok derste bnm yanıma oturdu sohbet edince yüz buldu hrhlde fln diyodu yani inandırıcı şeklde söylüyodu 7 ay yedim bnde bunu tabi uzak şehirlerde olunca göremiyormda ondan yani
Hııı senin gıcıklığın koraya , bize gıcık olmazsın.. =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?