93/3 asker yolu bekleyenler

Hehe cocuga yansıtma bari snra seni kk dan uzaklaştırr ordaki kızlar sna napıyo diye

Ayy ben de çok gıcık oluyorum o mevzulara, aynen aynen sivas çıkmasın

Yaniii bencede hani taşınma masrafı çıkmasın bana onun içiiinnn başka sebep yok aslındaa

Hehe cocuga yansıtma bari snra seni kk dan uzaklaştırr ordaki kızlar sna napıyo diye

Hahaha yok yansıtmamda valla bak bu belli olana kadar ben kendimi yerim

Ayyyyy o durumu düşünmek bile istemiyorm Ben o kızların yanında paçoz gibi kalırdım Gerci bnmki diyo bnm için dünyanın en güzel kızı sensin diye ama iş gıcıklıga gelince yapardı walla cocuk bni 7 ay olmayan bi kızın hayaliyle kıskandırdı düşünün yani Ne safım ya

Ayy onu nasıl yaptı yaa

o nasıl oldu

Ayy onu nasıl yaptı yaa

Ya bu kursa gidiyodu tamam dedigi kız cidden var ama alakaları yokmş yani dedikleriyle Sümeyye derste şu konuyu anlamadı niyeyse bna sordu bnde anlatmk zorunda kaldım sohbet muhabbet ettik fln filan diye diye işledi bni 7 ay Snra bnde buna bi gıcıklık yaptım ama bnmki gercekti tabi Bi cocuk bna yazıyodu bnde konusuyodm koray bna gıcıklık yapıyo diye snde koraya anlatıyodu Meger korayınki gercek deglmş bnmki gercek tabi öyle olunca afalladım bn oda itiraf etti sinirle

Ayy bu Koray Enişte yok mu yaa, nereden buluyor bu muziplikleri

Alemsiniz yaa Ne güldümm vallahii.. 7 ay bide hanii

Kıskançlık güven meselesi değil bence zaten, sanki herkes sevdiğimize bakıyormuş gibi işte ona asılacakmış gibi geliyor, şizofrenik bir durum yani kısacası kıskançlık hele ki bayanlarda

Kafamızda ne senaryolar kuruyoruz bazen anlatıyorumda Okan'a senden iyi senarist olur diyo

Hııı senin gıcıklığın koraya , bize gıcık olmazsın.. =)

Ayy bu Koray Enişte yok mu yaa, nereden buluyor bu muziplikleri

Alemsiniz yaa Ne güldümm vallahii.. 7 ay bide hanii

Ayyy ama bn her seferinde sinirden çatlıyorm mesela bna program öğretiyodu örnek isim yazcak mesela hemen sümeyye koray ahmet mehmet yazıyodu ama ilk başta sümeyye yazılıyodu Yok derste bnm yanıma oturdu sohbet edince yüz buldu hrhlde fln diyodu yani inandırıcı şeklde söylüyodu 7 ay yedim bnde bunu tabi uzak şehirlerde olunca göremiyormda ondan yani

o an nasıl oldugunu tahmin edebiliyorum amaa

Ee tabi uzak olunca hepten yemiş Koraycan seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…