93/3 asker yolu bekleyenler

o an nasıl oldugunu tahmin edebiliyorum amaa

Ee tabi uzak olunca hepten yemiş Koraycan seni

Bide suclu bn oldm ya sonunda o cok süperdi.Dedi yapcaksan bnm gibi gercek olanmayan bşy yapsaydın elalemin erkekleriyle ciddi ciddi konusup samimi olmana gerek yoktu fln dedi baya bi trip attı ozamnda daha sevgili degldik yani bn tutuşmştm acayip napcm diye

Bak şuna bak bir de trip atıyor beyefendi

o seni yiyo sen ciddi ciddi konusuyosun Asıl şoku o geçirmiştir bence

o seni yiyo sen ciddi ciddi konusuyosun Asıl şoku o geçirmiştir bence

Aynen şok gecirdi anlatıyodum bnde o anlattıkca cocuk bna bi laf demşti neydi hatrlamıyorm onu söyledim cıldırdı Hak etti ama ya bn napiyim Ama uslanmıyo işte hala devam hala devam

Bak şuna bak bir de trip atıyor beyefendi

Sorma ya neymş kendi yaptıgı en azından gercek deglmş yapcksam öyle bşy yapsaymşm da bn hayatta beceremezdm gercek olmasa Anlardı hemen Bizde gıcıklıklar tükenmez daha şu askerlik bitene kadar neler olur kim bilir

Ne bileceksin canım sen onun seni yediğini

Aşkkk işte gıcıklıklarıyla, küslükleriyle, kavgalarıyla bile muhteşemmm

En çok gıcık olduğun hareketi ne oldu mesela ? Birde ben dinleyeyim şu gıcıklık masalını

En büyük gıcıklıgı bu olmştu işte 7 ay varlıgı olan bi kız ama anlattıklarının hiç biri olmayan olaylar ve bn kıskanclık krizi geciriyodum yani bni kıskandırmak hoşuna gidiyo bugün mesela laf arasında konusurken şey dedim bnm sende resimlerim var sen bnm yüzümü unutmazsn fln dedim.Direk şey dedi bi sürü resim var sna bakmaya sıra gelene kadar ohooo dedi tabi bn yine cıldırdım Kavga etmiyorz böyle şeyler için ztn ama naz trip yapıyorm oda hemen gönlümü alıyo şaka yaptıgını biliyorm ztn ama bazen inanıyorm da dediklerine

Hıııı tatlı tatlı atışıyorsunuz demek. Şaka yaptığını biliyor olman güzel.Yerinde başkası olsa, alınır bu söylenenlere..

Hıııı tatlı tatlı atışıyorsunuz demek. Şaka yaptığını biliyor olman güzel.Yerinde başkası olsa, alınır bu söylenenlere..

Alınmicagımı bildigi için bu kadar rahat ztn Dedigin gibi başkası olsa dünya kadar trip atardı Güveniyorum ya bide ondan sanırım Yine o an kızıyorm fln ama uzun süreli olmuyo kızgınlıklarım

Kızlar kendi topiğime uğramaz oldum Kütahya'da bi asker yareni daha yazmış ama hiç bakmıyorum bile konuya şimdi gördüm daha...
Napıyım ya burayı sevdim ben

Alınmicagımı bildigi için bu kadar rahat ztn Dedigin gibi başkası olsa dünya kadar trip atardı Güveniyorum ya bide ondan sanırım Yine o an kızıyorm fln ama uzun süreli olmuyo kızgınlıklarım

Oh senin ki komik.
Benim ki ise sinirkolik.. Bir gün telefonda konuşuyoruz.O zamanlar acemiliğin ilk günleri.Bunun şapkası benimle telefonda konuşurken pat diye suya düştü..

Buda suratıma doğru senin yüzünden şapkamı düşürdüm diyip , bana kızdı ve telefonu kapatmıştı.. Sonra bi 5 dakika sonra tekrar aradı.Sinirliydim kusura bakma diye.. Çok sinir var benimkinde.Bildiğiniz gibi değil..Ik desem kızıyo pık desem kızıyo.Atarlanıyo bana

Snradan hatasını anlayıp telafi ediyosa bnce o iyi bşy
Bnmki cok sakindir kızınca sesini bile yükseltmez ama bi laf söyler sesini yükseltse daha iyi dersin

Kız bende 93 / 1 im ama bu topicte takılıyorum..
Ece,çağla falan çok cana yakınlar.. =)

Saol canımcımmm sende öylesin ondan iyi konusuyorz ztn

Ezgimiz mehtapta ondan yok ortada da, Handemizle Hazalımız kayıplara karıştılar yaa, hele ki Hande Reyiz yani ona çok ihtiyaç var, Hazalcan en azından bir saat kadar önce falan bir göründü yani

Faceden gördüm resimler falan atmış Ezgi Aman dolu dolu geçirsinler günleriniii
Hande nerde gerçekten hep iyi geceler diyip çıkardı ama göremedim bu gece onu mendil işliyo olabiliirr
Hazalda dediğin gibi göründü kaçtıı

Bence Hande girerse çıkamayacağını anladı benim gibi ondan hiç girmeyeyim uykumu alayım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…