- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #10.041
Bak o olabilir.. bende bugün çok geç uyandım nasıl uyucam hiç bilmiyorum ya
Vallahi ben özel olarak kahve içtim uyumayayım da biraz çalışayım diye, sözde vize haftasındayım pehhh
Bu rakam biraz abartılı olmamış mı ? Hani bir kaç ay haber alamamış olabilir ama 1 sene hiç mi konuşamamışlar..
Ben biraz abartı buldum..
Ayrıca çok şükür ki şu son dönemler de aylar öncesinde ki gibi kötü haberler almıyoruz..
Ve senin ki doğuya gitti diyelim , her doğuya gideni çatışmaya mı yolluyorlarmış ? Senin ki yine pc başında olur belki , içini rahat tut.Böyle kötü düşünüpte bozmayın morelinizi..
Günaydınn kızlarrrr çok güzel ve su gibi akıp geçen bir gün olsun:)
Herkesee günaydınnnnn
Tünaydın canımcımErkencisin bugün
Yeni bi haftaya başladık inş cabuk gecer
Vize kk'da çalışılır
Günaydınn kızlarrrr çok güzel ve su gibi akıp geçen bir gün olsun:)
Günaydınn millet
Herkesee günaydınnnnn
Ya erken uyandım aslında ama çıkasım gelmedi yataktan
Selmana kızdım yine iyi baslamadım bugüne de inş bu hafta güzel geçer..
kızlar esimin ailesinin yaptıkları canıma tak etti hakaretler sözle kızmalar azarlamalar felan agzıma getirdi bende bitti hersey esimle az önce konustuk agladım dayanamıyorum dedim esimde ccok kotu oldu kahroldu ben cok yanlıs tanımısım ailemi felan dedi bana yalvardı ben gelene kadar görme duyma sus dedi ne yapacam bilemiyorum seytan diyorki esimede hepsinede cek resti defol git bu evden ama yapamıyorum esimi cok seviyorum kızlar diyecektim esime az kalsın ayrılalım cekemiyorum diye ama onun bi sucu yokki yeminle ben cekemiyorum baba desem gitsem bizimkilere babam ne olursa olsun ucunda dayanamaz bırakmaz beni ee bende esimi seviyorum sinirle gidip yuvamı dagıtmakta istemiyorum ne yapacam ben boyle esim sapret 8 ay kaldı artık saniye bırakmam diyo ama ben esimi seviyorum siz soyleyin ne yapayım simdi ben
Bna göre eşine resti cek sen gelene kadar bn ailemin yanında kalıcam de ailenede bşy deme sizi özledim geldim eşim gelene kadar sizin yanınızda durucam dersin :26:
Eki Görüntüle 863906 işte mendilim kzlar nasl oldu blmyrm yaa direk ismlermzi işledimm
Kızlar ben de mendil arıyordum. Çok güzelmiş bu mendiller. Süper oldu. Bunların üzerine nasıl işleme yapıyorsunuz?
Ben parfümümü sıkıp içine de bir tutam saçımı ekleyip mektup ile göndermeyi düşünüyorum :)
evt cnm aynn alaymda işlerm o sorn değil :) sagl yaa bnde dükknlra gryom mendlleri sormya görmştm siznkleri tarf edyom amcalrn teyzlern bana gösterdği mendilleri bi görseeen
Ezgimiz mehtapta ondan yok ortada da, Handemizle Hazalımız kayıplara karıştılar yaa, hele ki Hande Reyiz yani ona çok ihtiyaç var, Hazalcan en azından bir saat kadar önce falan bir göründü yani
Bence Hande girerse çıkamayacağını anladı benim gibi ondan hiç girmeyeyim uykumu alayım dedi
Bu havalarda öyle olur tatlım ya annem bni kaldırıyo tamam diyorm üstüne bi yarım saat daha uyuyorum
Noldu yine ne yaptı Robin Hood Selman :26:
Gıcıklık pesinde yine delirtti sabah sabah
olmuş tatlım bence
bilmiyorum hicc kafam durdu gidersem donmem donemem daha işler sarpa sarar resmen off yuvam yıkılacak bunların yuzunden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?