- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #10.061
Ahh bu erkekler işleri güçleri gıcıklık
Gercekten mi ya ilk yaptıgımda niyeyse bi terettütlüydüm de şimdi bnmde gözüm alıştı oluş gibi duruyo
Ya niye yuvan yıkılsın canım ya.Sadce eşine diceksin ki sen gelene kadar ailemin yanında kalıcam yoksa burda durrsam kafayı yemş olurum bn 8 ayda diceksin.Gidersen eşin geldiginde gayette güzel dönersin hatta kendi ayrı evinize dönersin
ya oyle kotu durumdayımki ece ne dogru ne yanlıs sorgulamıyorum sadece esim evliligim onlar kafamda ailemin yanına gitsemde aramız kotu olur diye korkuyorum allahım ya ya bekleyip sabredecem yada alıp basımı gidecem burdada bi düzenim var okul felan cok cabalayarak basarmıstım hersey tamamen ters duz olacak hayatımda offff
esimle 1 saate yakın konustum ayrılmayla ilgili tek kelime etmedim ama hep sıkıntı üzüntü halinde oldugumu herseyi anlattım oda cok üzüldü yalvardı bana ne olursun ben herseyi cok iyi anladım gelir gelmez ilk işim seni alıp gitmek olacak ama yeterki bıraktıgım gibi bulayım seni yerinde sonra istedigin yerden evimizi tutarız bi daha yuzlerini istemessen gormessin bile diyo yalvarıyo sürekli ben gelene kadar sabret okluluna bak gorme duyma benim icin katlan diyo ben gelince gececek hepsi bitecek diyo bende onun yalvarmalarına dayanamıyorum esim icin hersey lanet olsun gerisineOzamn sabretceksin canım ya biliyorum zor hem eşin yanında yok hem katlandıkların zor ama diger türlüde eşini kaybetme durumun var egitim hayatın var belki bi süre snra dedikleri şeyleri duymazdan gelmeyi öğrenirsin :26:
esimle 1 saate yakın konustum ayrılmayla ilgili tek kelime etmedim ama hep sıkıntı üzüntü halinde oldugumu herseyi anlattım oda cok üzüldü yalvardı bana ne olursun ben herseyi cok iyi anladım gelir gelmez ilk işim seni alıp gitmek olacak ama yeterki bıraktıgım gibi bulayım seni yerinde sonra istedigin yerden evimizi tutarız bi daha yuzlerini istemessen gormessin bile diyo yalvarıyo sürekli ben gelene kadar sabret okluluna bak gorme duyma benim icin katlan diyo ben gelince gececek hepsi bitecek diyo bende onun yalvarmalarına dayanamıyorum esim icin hersey lanet olsun gerisine
bende zaten ondan dayanamıyorumya elim kolum baglı gelsem aile ana baba demem resti ceker alır seni giderim diyo ama su 8 ay belimi bukuyo helede sesin aglaman kahrediyo beni diyo bende oda birbirimize dayanamıyoruz esime kızdıgım yon benim icin katlan diyo aramızdaki sevgi bagını biliyor cunku tamam sukur oyle saldırganlık yapmıyorlar laf carptırıyorlar bana zaten kaynanalagın amacıda bu degilmi esim icin direnirsem kazanan ben olacam yoksa ceker gidersem inan co mutlu olacaklarda var bende esim icin katlanacam sonra ne guzum nede yuzleri korkuyorum esimde allah vermesin kafası atar gelir buraya her yeri darma duman eder ya beni tam alır goturur baska yere yada kendine zarar verir cok krkuyorum bunlardanda cunku bana yemin etti seni geldigim zaman bıraktıgım gibi bulmassam aile demem bitiririm hepsini diye esim saldırgan degil sadece durumlar onu bunları soylemeye itiyorKaybetmekten korkuyo oda seni napsın :26: Orda eli koluda baglı şuan o senden daha cok kafasına takıyodur :26:
Seviyosun eşini güli ya sabret sonu güzel olucak öyle düşün canım :26: Tamam kolay degl kabul ediyorum ama laf söylüyolardır imalarda bulunuyolardır yani onuda duymazdan gelmeyi başarrsan sabredilmicek bşy degl süreci belli sonucta.8 ay daha ,snra eşin gelcek ve herşey hallolcak :26:
Merhaba kubra ben tanisamadik daha:)
Ayy teşekkür ederiz, utandııım
Snradan hatasını anlayıp telafi ediyosa bnce o iyi bşy
Bnmki cok sakindir kızınca sesini bile yükseltmez ama bi laf söyler sesini yükseltse daha iyi dersin
Saol canımcımmm sende öylesin ondan iyi konusuyorz ztn
bende zaten ondan dayanamıyorumya elim kolum baglı gelsem aile ana baba demem resti ceker alır seni giderim diyo ama su 8 ay belimi bukuyo helede sesin aglaman kahrediyo beni diyo bende oda birbirimize dayanamıyoruz esime kızdıgım yon benim icin katlan diyo aramızdaki sevgi bagını biliyor cunku tamam sukur oyle saldırganlık yapmıyorlar laf carptırıyorlar bana zaten kaynanalagın amacıda bu degilmi esim icin direnirsem kazanan ben olacam yoksa ceker gidersem inan co mutlu olacaklarda var bende esim icin katlanacam sonra ne guzum nede yuzleri korkuyorum esimde allah vermesin kafası atar gelir buraya her yeri darma duman eder ya beni tam alır goturur baska yere yada kendine zarar verir cok krkuyorum bunlardanda cunku bana yemin etti seni geldigim zaman bıraktıgım gibi bulmassam aile demem bitiririm hepsini diye esim saldırgan degil sadece durumlar onu bunları soylemeye itiyor
Eyvallah ece =) Aynen öyle.Siniri anlık oluyor.Ama bazen kafaya takmıyorum da değil.Sonra telafi ediyor ama.. =)
Bugun çok yoruldummmmm..
Birikmiş bir temizlik yaptım eve.. =(
Kolay gelsin canım o temizlik işleri yoruyo insanı ztnAma bitirmşsin en azından zaferin tadını cıkar
Bizde annemle az önce içtik kahve bilseydim senide çagırrdım
Ah keşke bilseydim koşa koşa gelirdim.. Bacağım çok ağrıyor.Bir iki saat ayakta kalmak bana hiç iyi gelmiyor ya ..
Sen onun için herşeyden önemlisin böyle demesi cok normalSende artk sabrını zorlayıp sabretceksin ki milleti kendi mutsuzlugunuzla sevindirme hemde eşini kaybetme yoktan yere Ne deseler he de gec aldırmamayı öğren hem daha cok sinir olur onlarda
Merhaba kübra memnun oldum ben de Eda.. =) Ben buraların yabancısı değilim zaten..
ders çalışıyodum kızlar da ondan yoktum yani.
akşama 9 gibi girerim
Bak sen böyle yazdın şimdi bende utandım ..Of çok yoruldum bugun ..
Bi yorgunluk kahvesi yapanınız yok mu yaaaaa
memnun oldum bende:) evet konuşmalara baktım biraz. biz yeni denk geldik demek:)
Ayy bana da lazım kahve yaa, ama uyanmak için
selam kızlar ben geldim napıyosunuz bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?