93/3 asker yolu bekleyenler

Valla benim uykum düzenim şu aralar çok bölük bi şekilde ilerliyor..
Uyuyorum kalkıyorum film izliyorum uyuyakalıyorum susuyorum uyumuyorum falan..

Okul olduğundan ben geceleri uyumak durumundayım ya ve bu durumu hiç sevmiyorum ama ben de tam performans gösteremiyorum çok uyanıyorum geceleri maalesef, hey gidi günler heyy eskiden top patlasa uyanmazdım

Okul olduğundan ben geceleri uyumak durumundayım ya ve bu durumu hiç sevmiyorum ama ben de tam performans gösteremiyorum çok uyanıyorum geceleri maalesef, hey gidi günler heyy eskiden top patlasa uyanmazdım

Bende eskiden çok uyurdum.Şimdi çok az uyumaya alıştım.Aslında uyku gibisi yok.Hele şu aralar tam uyku havası var..
Böyle sisli ,yağmurlu ,soğuk..

Hoş geldin kızçe, iyiyiz takılıyoruz. Sen ne yapıyorsun bakalımm
hoşbuldummm napıym zaman geçsede eve gtsem dıyorum sıkıldm
Bana az önce değişik değişik şarkılar dinleme diyo, sanki ben ondan farklı bi müzik dinliyormuşum gibi...Allah'ım ya.. Ne işle meşgulsün
gelinlik canımm.. satıs elemanı işleme falan herşeyi yapıyorum bıde tekim dükkanda fenalık geciricem

Bende eskiden çok uyurdum.Şimdi çok az uyumaya alıştım.Aslında uyku gibisi yok.Hele şu aralar tam uyku havası var..
Böyle sisli ,yağmurlu ,soğuk..

Hep istemişimdir biliyor musun kışı ders o bu şu kaygısı taşımadan evde uyuyarak geçirmeyi, daha kısmet olmadı bakalım olacak mı

Hep istemişimdir biliyor musun kışı ders o bu şu kaygısı taşımadan evde uyuyarak geçirmeyi, daha kısmet olmadı bakalım olacak mı

İlk okulda soğuk ve yağmurlu günler de hiç okula gitmek istemezdim.Mızmızlanırdım.Yağmur yağdığında bile okulların tatil olmasını isterdim.Hele iki topçuk kar yağmaya dursun, okula gitmemek için bahanem olurdu..

Birinci sınıftayken , botlarımın bağcıklarına yürürken bakıyordum.Bayırdan aşağıya yuvarlanmıştım.OKulun yolunu yarılamıştım.Ama düştüm diye,çorabım kirlendi diye hemen eve dönmüştüm.Sonra bütün gün mahallediki sabahçı olan arkadaşlarımla oyun oynamıştım haha okuldan çok kaçarım..

Bence bu hareketsizlikten oluyor.Senin dediklerinin hiç biri bende yok . Fazla hareket eden biri değilim ondan olsa gerek..

Aman olmasın ztn canım amaaaaaaaannnn dinlene dinlene yaparsn olur biter sanki peşinden atlı mı kovalıyo

Ehehe iyiymiş
Ben hiç olmadığı kadar bu sene okuldan yılmış vaziyetteyim ya bilmiyorum ne oluyor, yorgunluk var üzerimde

Aman olmasın ztn canım amaaaaaaaannnn dinlene dinlene yaparsn olur biter sanki peşinden atlı mı kovalıyo

Aynı benimki gibi konuştun. Yok ben bir işe başladı mı hiç ara vermem.Biran önce bitip rahat rahat takılmak isterim.Bugunde öyle oldu.Ama yoruldum baya.Şimdi pc keyfi yapıyorum oh çok şükür..

Aynı benimki gibi konuştun. Yok ben bir işe başladı mı hiç ara vermem.Biran önce bitip rahat rahat takılmak isterim.Bugunde öyle oldu.Ama yoruldum baya.Şimdi pc keyfi yapıyorum oh çok şükür..

Seninkide düşündügü için diyodur işte napsın
İş sonrası dinlenmek gibisi yok ztn ohhh iyi yapıyosn takıl tabi

gülizarcım bence okula da başlamışken sabret.
madem eşin biliyor durumları, arayıp ailesini azıcık uyarsın.
emanetime iyi bakıyor musunuz falan diye sorsun annelerine.

Seninkide düşündügü için diyodur işte napsın
İş sonrası dinlenmek gibisi yok ztn ohhh iyi yapıyosn takıl tabi

Hemde nasıl , çayını kahveni alıyorsun , uzatıyorsun ayaklarını sıcacık evinde mis gibi takılıyorsun..
Sevdiğin yanında sevenlerin yanında daha ne olsun be ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…