93/3 asker yolu bekleyenler

Hemde nasıl , çayını kahveni alıyorsun , uzatıyorsun ayaklarını sıcacık evinde mis gibi takılıyorsun..
Sevdiğin yanında sevenlerin yanında daha ne olsun be ..

Şuan bu durum için hissettigim şey sevdigim yanımda olsunda canım cıkmş olsada olur

Şuan bu durum için hissettigim şey sevdigim yanımda olsunda canım cıkmş olsada olur

Orası öyle tabi.Sabah erkenden kalkıp ona kahvaltı hazırladım..
Sonra evi güzelce temizledim.
Mutfağı falan toparladım.
Odaların tozunu aldım.
Sonra da duşa kaçtım ve şuan feci halde yoruldum.Evlenince ne yapacağım bilmiyorum..Çalışmak istemiyorum .Gerçi çalış diyende yok zaten..

Çalışmicaksan yaparsn bi sıkıntı olmaz ama hem çalışıp hem ev işi yapmak zor olsa gerek
İşe başladıgımda bn söylerim size zor mu kolay mı

Çalışmicaksan yaparsn bi sıkıntı olmaz ama hem çalışıp hem ev işi yapmak zor olsa gerek
İşe başladıgımda bn söylerim size zor mu kolay mı

Ya ece hep söylemeyi unutuyorum.
Seni bu nicki görünce aklıma kokoreç geliyor..
Koray Ece birleşmesinden doğan bir kokoreç Kesinlikle. Hem çalışıp hem evi işi yapmak hem de çocuk bakmak bence çok büyük bir iş. Birinden birini yapmamak lazım..

zor ama ben çalışmadan yapamam ya.
işe gitmediğim günler içim sıkılıyor..
öğretmenlik yaparken mesleğimden memnun değildim, çok isteyerek başlamıştım ama umduğumu bulamamıştım.
şimdi çok şükür ki seviyorum işimi
eşimin maddi durumu bir gün çok iyi olsa da çalışırım herhalde

Ayyy Eda yaaa domates = domestos dan snra buda güzeldi ama haklısın yani sen diyince fark ettim Bayadırda yemiyorm ya kokoreç canım cekti bak şimdi

Amaaaannnn çocuk olana kadar çalışırım ztn dogum izninide uzattılar dogum iznide bitince bulurum bi bakıcı yada annem fln gelir o bakar hem ev işlerimide aradan cıkarr ohh Koray ztn cocuga baskasının bakmasını istemiyo oda ayrı mesele ama bakalım nolck daha önümde coook uzun yollar var oraya gelene kadar Ama senin çalışmama gibi bi durumun varsa yapar halledersin yani sıkıntı yapma

Ben bişileri bişilere benzetmeye çok bayılırım.Bu huyumdançok şikayet eden var ama çok eğlenceli oluyor.Özellikle bir kişiyi fiziksel olarak bir başka kişiye benzetmek kadar eğlenceli bir eylem yok ya
Ama sizin nick gerçekten kokoreç gibi , yani ben böyle gözlerimi kısarak baktığımda bunu nicki kokoreç gibi okuyorum ve acıkıyorummm

Ben de hiç sevmem kokoreç..

gülizarcım bence okula da başlamışken sabret.
madem eşin biliyor durumları, arayıp ailesini azıcık uyarsın.
emanetime iyi bakıyor musunuz falan diye sorsun annelerine.

hande bende ikilemdeyim gitsem esim kahrolur mahvolur kalsam yuzlerine bakmaya tahammulum kalmadı esimde ne olur sabret bizim icin sonra yuzlerini gormeyeceksin diyo bilmiyorum herseyi anlattım onada sabır diyo baska bişey demiyo ben gelince emanetime cok iyi baktınız diye guzelce laflarımı soyleyecem diyo bende sırf sevgimden duzenimden okulumdan kalmak istemiyorum hepsi bi yana bosanmak geciyo aklımdan delirecem ya

Bende benzetme cok yaparm insanlar üstünde Hatta bakışlarımla belli ederm begenmedigim şeyleri fln arkdslarım hep der bi gün dayak yiceksin diye ama napiyim garip garip giyiniyolar bnde bakıp eleştiriyorm

Bende benzetme cok yaparm insanlar üstünde Hatta bakışlarımla belli ederm begenmedigim şeyleri fln arkdslarım hep der bi gün dayak yiceksin diye ama napiyim garip garip giyiniyolar bnde bakıp eleştiriyorm

Bende de var kız o.Harbiden bir gün dayak yiceğiz ama ne zaman bilemiyorum..

Çocuk konusuna gelince valla bende benimki de evlendiğimizde hemen çocuk istemiyoruz..
Hem daha yaşım kaç ki çocuk düşüneyim.Ben daha çocuğum be

Aynen bnde senle aynı mantıktayım şöyle evlenince brz evliligimin tadını cıkarmak istiyorum Hem erkeklerde cocuk oluyo brz hangi bi cocuga bakıcaz hemencecik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…