- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #10.101
var tabi özel dikimde yapıyoruzgelinler konusuna gelınce göreceli bi kavram mesala kızlar biliyor geçen hafta müşteri kovdukk patronla
Hemde nasıl , çayını kahveni alıyorsun , uzatıyorsun ayaklarını sıcacık evinde mis gibi takılıyorsun..
Sevdiğin yanında sevenlerin yanında daha ne olsun be ..
İngilizce Ekonomi
Şuan bu durum için hissettigim şey sevdigim yanımda olsunda canım cıkmş olsada olur
Allah kolaylık versin diyorum başkada bir şey demiyorum
Orası öyle tabi.Sabah erkenden kalkıp ona kahvaltı hazırladım..
Sonra evi güzelce temizledim.
Mutfağı falan toparladım.
Odaların tozunu aldım.
Sonra da duşa kaçtım ve şuan feci halde yoruldum.Evlenince ne yapacağım bilmiyorum..Çalışmak istemiyorum .Gerçi çalış diyende yok zaten..
Çalışmicaksan yaparsn bi sıkıntı olmaz ama hem çalışıp hem ev işi yapmak zor olsa gerek
İşe başladıgımda bn söylerim size zor mu kolay mı
Orası öyle tabi.Sabah erkenden kalkıp ona kahvaltı hazırladım..
Sonra evi güzelce temizledim.
Mutfağı falan toparladım.
Odaların tozunu aldım.
Sonra da duşa kaçtım ve şuan feci halde yoruldum.Evlenince ne yapacağım bilmiyorum..Çalışmak istemiyorum .Gerçi çalış diyende yok zaten..
Ya ece hep söylemeyi unutuyorum.
Seni bu nicki görünce aklıma kokoreç geliyor..
Koray Ece birleşmesinden doğan bir kokoreçKesinlikle. Hem çalışıp hem evi işi yapmak hem de çocuk bakmak bence çok büyük bir iş. Birinden birini yapmamak lazım..
Ayyy Eda yaaa domates = domestos dan snra buda güzeldi ama haklısın yani sen diyince fark ettim Bayadırda yemiyorm ya kokoreç canım cekti bak şimdi
Amaaaannnn çocuk olana kadar çalışırım ztn dogum izninide uzattılar dogum iznide bitince bulurum bi bakıcı yada annem fln gelir o bakar hem ev işlerimide aradan cıkarr ohhKoray ztn cocuga baskasının bakmasını istemiyo oda ayrı mesele ama bakalım nolck daha önümde coook uzun yollar var oraya gelene kadar Ama senin çalışmama gibi bi durumun varsa yapar halledersin yani sıkıntı yapma
gülizarcım bence okula da başlamışken sabret.
madem eşin biliyor durumları, arayıp ailesini azıcık uyarsın.
emanetime iyi bakıyor musunuz falan diye sorsun annelerine.
Ben bişileri bişilere benzetmeye çok bayılırım.Bu huyumdançok şikayet eden var ama çok eğlenceli oluyor.Özellikle bir kişiyi fiziksel olarak bir başka kişiye benzetmek kadar eğlenceli bir eylem yok ya
Ama sizin nick gerçekten kokoreç gibi , yani ben böyle gözlerimi kısarak baktığımda bunu nicki kokoreç gibi okuyorum ve acıkıyorummm
Ben de hiç sevmem kokoreç..
Bende benzetme cok yaparm insanlar üstündeHatta bakışlarımla belli ederm begenmedigim şeyleri fln arkdslarım hep der bi gün dayak yiceksin diye ama napiyim garip garip giyiniyolar bnde bakıp eleştiriyorm
Bende de var kız o.Harbiden bir gün dayak yiceğiz ama ne zaman bilemiyorum..
Çocuk konusuna gelince valla bende benimki de evlendiğimizde hemen çocuk istemiyoruz..
Hem daha yaşım kaç ki çocuk düşüneyim.Ben daha çocuğum be
Eyyyyyyttttttttt bennnn geldimmmmmmmmmmmmmmmm
Aynen bnde senle aynı mantıktayım şöyle evlenince brz evliligimin tadını cıkarmak istiyorumHem erkeklerde cocuk oluyo brz hangi bi cocuga bakıcaz hemencecik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?