93/3 asker yolu bekleyenler

Noldu ki birdennnn Gecmş olsun canım ya iyi misin şimdi

Hayırdır Hilal'cim ne oldu, geçmiş olsun :26:

Ya Okan bana burda yemekler çok kötü %10unu yiyorum nerdeyse demişti o günden beri bende pek yemek yiyemiyorum..
Hatta hiç neredeyse.. Sabah kahvaltısı 1 poğaça yiyorum diğer öğünler yok acıkıyorum tam yemek sipariş ediyim diyorum öğlenleri sonra o orda yiyemiyo ben burdamı yiyim diye durduruyorum kendimi açlık hissetmiyorum sonradan da baş dönmesi falan oldu tırnaklarım morardı bayılmış kalmışım doktorda yemek yemediği için demiş.. İyide yiyemiyorum ki boğazımdan geçmiyo

Ayyyy canım yaaa kafayı mı yedin O yiyemiyo tmm haklısın ama senide orda harap ol diye bırakmadı ki cocuk.Kendine Okan için iyi bakman lazm senin Ozamn o hastalandı bizde hastalanalım o birisini dövdü bizde dövelim fln böyle mantık yok yani öyle düşünme.Şuan sevgilin bu yaptıgını bilse ne kadar kızar sna düşündün mü

Benim yemek yeme problemim vardır, öyle günün her vaktinde yiyemem edemem. Onun kavgasını çok ederiz mesela Aytaç'ımla sivildeyken özellikle, normalde hiç yapmadığım kahvaltıları yapar oldum o askere gittiğinden beri sırf içi rahat etsin diye. Dün kamerada konuşurken, bir ara ayağa kalkmıştım kulaklığı almak için, bir sendeledim böyle başım döndü falan. O yine kahvaltı yapmadın demi sen aç aç duruyosun diye açıklama yapmama müsade etmedin kelimenin tam anlamıyla ağzıma ..... Oysa ki kahvaltımı falan da etmiştim sadece aniden kalkınca dengem bozuldu. Bence Okan'a söylediğin an ondan sağlam bir azar yiyeceksin :18: Ki o seni bıraktığı gibi bulmak ister unutma

Ben hastanedeyken aradı serum vardı kolumda işte.. Söyledim zaten o da sizin gibi söyledi. Ben seni orda kendini hırpala diye bırakmadım zaten ben seni bırakmadım gelicem ama kendine benim için bizim için iyi bakman yerine yaptıklarına bak falan dedi daha burada yazamayacağım bi çok seyy Çağla seninde dediğin gibi ağzıma ... Haklısınız benimki piskolojik biran önce toparlamam lazım kendimi

İlk zamanlar kolay değil seni çok iyi anlıyorum, bizim acemilikte de sevgilim su sıkıntısı çekti diye İzmir'in o ağustos sıcağında 3 gün su içemedim ben de ya boğazımdan geçmedi ama ne oldu sonra bünyem halsiz kaldı hastalandım bu sefer ben hastalanınca sevgilim üzüldü.
Dün mesela dayanamadım da ağladım da ne oldu kamerada çaktırmasa da onun da moralini bozdum, ama bugün kafama dank etti güle güle kahkaha ata ata konuştum telefonda parasını düşürmüş dün çarşıda ona canının sıkkın olmasına rağmen moralini yerine getirdim, o da gitti neyse ya gitti artık boş verdim bende, devletin yatırdığı yol parasıydı falan dedi. Bu işler böyle canım, ilk zamanlarda muhteşem bir destek göstermen lazım sevgiline, o oraya tam uyum sağlayınca, özellikle de işin sonlarına gelip de sen dayanamayacak hale geldiğin durumda da asker olmasına rağmen o destek çıkacak sana ama öncelik sende, her yerde olduğu gibi bunda da bayanlar önden

Ne kadar sürer böyle bilmiyorummm.. Şimdi gelicek gidicek daha kötü oluyo öyle dimi

Cok uzuldumesinin hicbi sucu yok dedigin gbi.dayancaksin esin icin baska sansin yok sanirm.sıkcaksın disini.skn sinirle dayanamiyorm ayrilalim deme kahrolur esin orda .Allah sabir versin cnm
Bnm

Ne kadar sürer böyle bilmiyorummm.. Şimdi gelicek gidicek daha kötü oluyo öyle dimi

Canım sevgililerimiz en büyük destegi bizden alıyo.Bizde kötü olursak ztn onlarında morali bozuk kim destek olck onlara.Bide bizim hasta oldugumuzu üzüldügümüzü fln filan bilseler akılları iyice bizde kalcak.Geldigindede gönderrken tabikide zor ama elinden geldigince dışa vurmamaya çalış ki seni hep gülen yüzünle hatrlasın En azından bu gidişlerin dönüşü var biliyoruz öyle düşün geciyo bi şekilde zamanda işte zorda olsa

Topla Hilal kendini bir an önce, bunun kimseye yararı yok unutma, yalnız değilsin öyle düşün ,

Çok teşekkür ederim sizeee Toparlıcam kendimi olmuyo böyle biliyorumm.. İnşallah kızgınlığı fazla sürmez söz verdim zaten

Ayyyyyyy niye bn böyle kötü oldum yaa agladım aglicam telefonda koray diyo şöyle zor böyle sıkıldm seni attık haberlicikten deseler oh be dicek duruma geldim diyo cocugu hayatından bezdirmşler Bi yandan moral vermeye çalışıyorm bi yandan kendimi durdurmaya çalısıyorm ayy içim daraldı resmen

Kıyamam sana yaa.. Keşke o kadar yükü almasaymış üzerine.
Çok zor bu askerlerin işi.. Resmen eziyet ediyolaarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…