93/3 asker yolu bekleyenler

Sennn naptıın bakalıım

Ne yapayım be ya, sabahtan son vizeme girdim işte. Sonra da Aytaç'lara gidecektim, kardeşine mesaj attım iletilmedi evlerini aradım açan olmadı ben de çıktım eve geldim. Bir saat geçti üstünden babası aradı falan neredesin kızım sen gelmeyecek miydin bugün diye, dedim siz o şansı kaybettiniz Erdo
Yarın giderim herhalde diye düşünüyorum, Aytaçımla kameradan görüştükten sonra tabiiii

Ay allah iyiliğini versin çağla ya Erdo diyo

Takım odasının düzeni koraydan sorumlu oldugu için yapması gerekiyo mecburen ama berbere çevirmşler odayı her şeyi o odada yapıyolar cok fonksiyonel masallah

Benim babam İso , Aytaç'ımın babası Erdo işte biz aramızda böyle diyoruz onlara, bir gün yüzlerine karşı ağzımızdan kaçırıcaz ya ne zaman bakalım

Eheheh bizimkilerin isimleri aynı Selman diyo çocuuma da o ismi koycam hep beraber otururken len fiko gel buraya dicem diyo hayale bak

Son düzenleme:
Takım odasının düzeni koraydan sorumlu oldugu için yapması gerekiyo mecburen ama berbere çevirmşler odayı her şeyi o odada yapıyolar cok fonksiyonel masallah

Mübarek ne odaymış oda saçda kesiliyo yemekte yeniyo ay deliriverir insan valla yap yap yazık koraya allah sabır versin

neyse geldiğimi kimse fark etmedi bile gideyim bende
şaka bir yana spordan geldim çok yorgunum sonra bakarım bir ara gerçi siz beni fark etmiyorsunuz ama olsun:44:
hadi iyi geceelerrrr

neyse geldiğimi kimse fark etmedi bile gideyim bende
şaka bir yana spordan geldim çok yorgunum sonra bakarım bir ara gerçi siz beni fark etmiyorsunuz ama olsun:44:
hadi iyi geceelerrrr

Arada kaynamşsn muhabbette canımcım ya hoşgeldin dicem ama gidiyorum diyosn :26:
İyi geceler

Sanada versin tabiiikiii
O az daha yapsın dayanamaz bence kaçış yolu arar diye düşünüyorum

Bilmiyorm walla oda bezmş durumda ztn ama şubatta rahatlicam diye sabrediyo oda bakalım rahatlicak mı garibim :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…