- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #10.801
Sennn naptıın bakalıım
Ne yapayım be ya, sabahtan son vizeme girdim işte. Sonra da Aytaç'lara gidecektim, kardeşine mesaj attım iletilmedi evlerini aradım açan olmadı ben de çıktım eve geldim. Bir saat geçti üstünden babası aradı falan neredesin kızım sen gelmeyecek miydin bugün diye, dedim siz o şansı kaybettiniz Erdo
Yarın giderim herhalde diye düşünüyorum, Aytaçımla kameradan görüştükten sonra tabiiii
Niye o kadar herşeyi o yapıyo ya :26: Göreviyle alakası yok yaptıklarıının. Benimki olsa çoktan isyana bağlamıştı biliyorsun.
Koray yine sabırlıymış ama nereye kadar böyle sürücek ki yani :44:
Ay allah iyiliğini versin çağla yaErdo diyo
Benim babam İso , Aytaç'ımın babası Erdo işte biz aramızda böyle diyoruz onlara, bir gün yüzlerine karşı ağzımızdan kaçırıcaz ya ne zaman bakalım
Takım odasının düzeni koraydan sorumlu oldugu için yapması gerekiyo mecburen ama berbere çevirmşler odayı her şeyi o odada yapıyolar cok fonksiyonel masallah
Eheheh bizimkilerin isimleri aynıSelman diyo çocuuma da o ismi koycam hep beraber otururken len fiko gel buraya dicem diyo hayale bak
Selman baya eğlenmiş bence ya , üstünde de düşünmüş yani belli
Mübarek ne odaymış oda saçda kesiliyo yemekte yeniyo ay deliriverir insan valla yap yap yazık koraya allah sabır versin
Evett komik oluyo ama bi fiko diyon ikiside bakıyo böylece selmanada eğlence çıkıyo
herkese iyi geceler kızlar
umarım hepinizin keyfi yerindedir
Amin onada bnada versinÇekilcek çilesi varmş cocugun napalım :18:
Ayy çok iyi yaa
neyse geldiğimi kimse fark etmedi bile gideyim bende
şaka bir yana spordan geldim çok yorgunum sonra bakarım bir ara gerçi siz beni fark etmiyorsunuz ama olsun:44:
hadi iyi geceelerrrr
Sanada versin tabiiikiii
O az daha yapsın dayanamaz bence kaçış yolu arar diye düşünüyorum
Bilmiyorm walla oda bezmş durumda ztn ama şubatta rahatlicam diye sabrediyo oda bakalım rahatlicak mı garibim :18:
Kızlar askimmm aradiii 27 dakika konustuk sok geçirdimhic beklemiyodum 27 dakika yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?