93/3 asker yolu bekleyenler

İnterneti kopup duruyo sinirliyim aslında şu duruma , zaten herkes de aç da bir kamera yüzünü görelim diyip duruyor

Ya ben çok bencilim ya da insanlar düşüncesiz bilemiyorum gerçekten

Ailesi dışındakilerse,insanlar gereksiz bence

Günaydın kızlaar bol görüsmeli hafta sonnu olsun hepimize
Çarşı var hayaliyle kalktım meğer yarınmıs

Kıyamam yaa Olsun geri yat sende
Benimkinin çarşısıda yarınmş ama göremicem sanırım kursum uzicak

Ouuuu ince hesaplara girmişiz
Uygulamada da aynı titizliği bekliyoruz canım artık senden

gittim markete bişeyler aldım şimdi yazıcam buraya :)
çok hırslandım normal insan ebatlarına gelicem.

ya normalde bile ucu ucuna yetişiyodum 15dk fln görüyodm bu hafta hiç göremicem sanırım :18:

yaaa kötü olmuş

Hadi ya:26: Olsun arıtk haftaya pazar görüşüceniz :26:

Yok tatlım ya normalde cumartesi oluyodu çarşısı ama haftaya ve bundan snra pazar olursa göremicem Cünkü pazar günleri etüt olcakmş 1 saat daha poff

kızlar ben bu bitmez tukenmez dertlerim yuzunden olmek istiyorum ya allah beni affetsin ama gercekten dayanamıyorum artık katlanamıyorum herseyde sorun stres bitmiyo tukenmiyo ben boyle hayatın...

Evet bizimde bi ara cumartesiydi sonra pazar olmaya basladı gerçi artık hiç olmıcakta

Ya bide cocuk sırf bni görmek için bugün denetim fln vardı komutanına demiş pc ye program bulmam lazım pazar günü çarşı ayarlayın bna diye.Ondada bni göremicek :26:

Ya bide cocuk sırf bni görmek için bugün denetim fln vardı komutanına demiş pc ye program bulmam lazım pazar günü çarşı ayarlayın bna diye.Ondada bni göremicek :26:

Ah yazık ya :26: Tamda denk gelmis. Siz çok şansızsınız he aynı biz gibi hiç şanslı olduğumu düsünmüyorm bütüm olumsuzkları çektiğimi düşünüyorum

Ah yazık ya :26: Tamda denk gelmis. Siz çok şansızsınız he aynı biz gibi hiç şanslı olduğumu düsünmüyorm bütüm olumsuzkları çektiğimi düşünüyorum

Hiç şanslı bi durum başımıza gelmedi ztn şu askerliktede allah sonumuzu hayır etsin Üzülcek koray duyunca ya belki olmaz ama daha konusulmadı etüt tam olarak

Hiç şanslı bi durum başımıza gelmedi ztn şu askerliktede allah sonumuzu hayır etsin Üzülcek koray duyunca ya belki olmaz ama daha konusulmadı etüt tam olarak

Olmadı bi kerelik gitmezsin sevdiceğin için
Yazık dediğin gibi üzülmesin oda
Tatlım ben çıkyorum yağmur durmuşken işlerim vardı onları halledeyim gidiyimde Öpüyorum aksam görüsürüz

Bende bi isyan ediyim o zaman.1ayi gecti yuzunu gormedm ya bi fotografa bile hasret kaldim.bn hic gormeden temmuz ayina kadar napicam acaba ck mrk ediyorm aklimi yitircem sanirm

KIZLARRRRRRRRRR MÜJDEEEEEEEEEE
93-3 lere Ramazan Bayramı öncesi erken terhis olabilirmiş!!!

Eşim söyledi, komutanları söylemiş.
28 Temmuz Ramazan Bayramının 1. günü.
Yani o tarihten önce izin kullansalar da fark etmeyecekmiş sanırım. Bayram dolayısıyla erken terhis olacaksınız denmiş bizimkine..

kızlar ben bu bitmez tukenmez dertlerim yuzunden olmek istiyorum ya allah beni affetsin ama gercekten dayanamıyorum artık katlanamıyorum herseyde sorun stres bitmiyo tukenmiyo ben boyle hayatın...

gülizarcım yine o mevzu mu?
Of artık rahat bıraksınlar seni ya......

gülizarcım yine o mevzu mu?
Of artık rahat bıraksınlar seni ya......
aman hnde yıldım ben zten herseyden benimkiylede kavga ettim kapım teli ohh ne olacaksa olsun artık inan koyverdim giiti herseyi ne kendime nede baska bişeye icimde bişey kalmadı esimlede tartıstım kaybedecek hicbirseyim kalmadı allahından bulsunlar beni üzüp kahredenler
Nen var canım üzülme Allah dermansız dert vermez ne olduğunu bilmiyorum ama

sagol canm bosver bilmede zaten ceken bilir allahım dermensız dert vermesin tabide benide bitirdiler bu genc yasımda mahvoldum

eşinle neden kavga ettiniz peki canım??

kız kesinlesince haberin olursa söyle bizede bizimkide gelsin bosa kalmasın oralarda
gelsin izinede yuzunu gorelim bari
simdi esine komutan dediyse dogrudur belkide

kız kesinlesince haberin olursa söyle bizede bizimkide gelsin bosa kalmasın oralarda
gelsin izinede yuzunu gorelim bari
simdi esine komutan dediyse dogrudur belkide

kesin şekilde öğreneyim hemen söylerim zaten.
biz de izin kullanmayacaktık ama madem dedik erken gelme durumu var o zaman iznimizi de kullanırız 15 gün izin var daha bizim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…