- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #10.841
İnterneti kopup duruyo sinirliyim aslında şu duruma , zaten herkes de aç da bir kamera yüzünü görelim diyip duruyor
Ya ben çok bencilim ya da insanlar düşüncesiz bilemiyorum gerçekten
Günaydın kızlaar bol görüsmeli hafta sonnu olsun hepimize
Çarşı var hayaliyle kalktım meğer yarınmıs
Ailesi dışındakilerse,insanlar gereksiz bence
Kıyamam yaaOlsun geri yat sende
Benimkinin çarşısıda yarınmş ama göremicem sanırım kursum uzicak
Hadi ya o kötü olmus yarım saat bile göremicekmisin ?
Ouuuu ince hesaplara girmişiz
Uygulamada da aynı titizliği bekliyoruz canım artık senden
ya normalde bile ucu ucuna yetişiyodum 15dk fln görüyodm bu hafta hiç göremicem sanırım :18:
ya normalde bile ucu ucuna yetişiyodum 15dk fln görüyodm bu hafta hiç göremicem sanırım :18:
Hadi ya:26: Olsun arıtk haftaya pazar görüşüceniz :26:
kızlar ben bu bitmez tukenmez dertlerim yuzunden olmek istiyorum ya allah beni affetsin ama gercekten dayanamıyorum artık katlanamıyorum herseyde sorun stres bitmiyo tukenmiyo ben boyle hayatın...
Yok tatlım ya normalde cumartesi oluyodu çarşısı ama haftaya ve bundan snra pazar olursa göremicemCünkü pazar günleri etüt olcakmş 1 saat daha poff
Evet bizimde bi ara cumartesiydi sonra pazar olmaya basladı gerçi artık hiç olmıcakta
Ya bide cocuk sırf bni görmek için bugün denetim fln vardı komutanına demiş pc ye program bulmam lazım pazar günü çarşı ayarlayın bna diye.Ondada bni göremicek :26:
Ah yazık ya :26: Tamda denk gelmis. Siz çok şansızsınız he aynı biz gibi hiç şanslı olduğumu düsünmüyorm bütüm olumsuzkları çektiğimi düşünüyorum
Hiç şanslı bi durum başımıza gelmedi ztn şu askerliktede allah sonumuzu hayır etsinÜzülcek koray duyunca ya belki olmaz ama daha konusulmadı etüt tam olarak
kızlar ben bu bitmez tukenmez dertlerim yuzunden olmek istiyorum ya allah beni affetsin ama gercekten dayanamıyorum artık katlanamıyorum herseyde sorun stres bitmiyo tukenmiyo ben boyle hayatın...
aman hnde yıldım ben zten herseyden benimkiylede kavga ettim kapım teli ohh ne olacaksa olsun artık inan koyverdim giiti herseyi ne kendime nede baska bişeye icimde bişey kalmadı esimlede tartıstım kaybedecek hicbirseyim kalmadı allahından bulsunlar beni üzüp kahredenlergülizarcım yine o mevzu mu?
Of artık rahat bıraksınlar seni ya......
Nen var canımüzülme Allah dermansız dert vermez ne olduğunu bilmiyorum ama
aman hnde yıldım ben zten herseyden benimkiylede kavga ettim kapım teli ohh ne olacaksa olsun artık inan koyverdim giiti herseyi ne kendime nede baska bişeye icimde bişey kalmadı esimlede tartıstım kaybedecek hicbirseyim kalmadı allahından bulsunlar beni üzüp kahredenler
sagol canm bosver bilmede zaten ceken bilir allahım dermensız dert vermesin tabide benide bitirdiler bu genc yasımda mahvoldum
KIZLARRRRRRRRRR MÜJDEEEEEEEEEE
93-3 lere Ramazan Bayramı öncesi erken terhis olabilirmiş!!!
Eşim söyledi, komutanları söylemiş.
28 Temmuz Ramazan Bayramının 1. günü.
Yani o tarihten önce izin kullansalar da fark etmeyecekmiş sanırım. Bayram dolayısıyla erken terhis olacaksınız denmiş bizimkine..
kız kesinlesince haberin olursa söyle bizede bizimkide gelsin bosa kalmasın oralarda
gelsin izinede yuzunu gorelim bari
simdi esine komutan dediyse dogrudur belkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?