- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #11.061
Yok canım bizim yarın 5.ayımız yarın izlemeyi planlıyorumKendimi acıya bogucam
Ben de o niyetteydim biliyorsunuz ama olmadı yani yemedi daha izlemeden böğrünmeye başlayınca evde yapamadım
Kendi kendimize işkence çektiriyoruz resmen
Bencede senin ogün izlememen iyi olmuş yoksa toparlayamazdık seni
Kendi kendimize işkence çektiriyoruz resmen
Bencede senin ogün izlememen iyi olmuş yoksa toparlayamazdık seni
hangi film canım söyleyin bana deli gibi ağlayasım var fanaa yı izliyorum 3. izleyişim bunalıma girdim ben galibaaaa
Şimdi bile isyandayım Hazal'ım yaa bir de izlesem kim bilir ne olurdu
Söyle bakalım yardm edebilcegmz bşyse tabiki ederz
Hayırdır canım ?
Bende kafayı yemiş gibi saat bası görüşmediğimiz günleri sayıyorum sonra oha okadar mı olmuş diye ağlıyorum her seferinde. Sence bu bi pskloji bozukluğu belirtisi olabilirmi ?
Bence iyi değiliz
Orası kesin. Bizi bu hale getirenler utansın
Askeri şubenin önünden geçiyorum ben , hani şu gidip de sülüs alınanlar , bombalayasım falan geliyor
Tamam artık öyle bişey duyarsak senden bilcez çağla
Sevgili john. Sen nedne işkence çektiriyosun canım kendine daha dur simdi değil
Aynen aynen , hiç başka yerde aramayın yani suçluyu, kk dayım
ben isyanlardayım canım sorma hiçç izleyecem yazdım izleneceklere
Ahaha açık etme kendini yahu aramızda bir sır olarak kalsın bu :130:
Suç ortağın olabiliriimmm
Yarım saat önce sevgilim aradı konusuyoduk bugün abin mesaj attı dediim had yaaa off soyledimi dedi neyi dedim heh ii tama soylememis.. hiicc hayatm dedi..
Ben abisiyle abisinin nisanlisiyla tanistim ama onlar aileesi fln kayseridr yssiolar okan istanbulda tek yasio
Ve abisi 15 aydir ilk defa msj atti bana kardeşim napiosn bi abin oldgnu untma fln die..abisinin nisanlisiyla hep konuşuruz cook ii kizdir onada okan gelince sizde gelseniz keske dedim insallah kismet bebegm dedi telefonda güldü ilk once..okanda sana 2 3 tane suprizm var diodu ay kafam allak bullak oldu arkdslarm istemeyemi gelcekler acaba diolar anlamadm gittii
Ahaha açık etme kendini yahu aramızda bir sır olarak kalsın bu :130:
Suç ortağın olabiliriimmm
İzlee bencede tavsiye ediyorum
Neden isyanlardasın ki ?
Kundaklama yapacakken bile açık sözlülüğümden ödün vermiyorum yani, açık adres veriyorum
Ol Hazal'ım beraber kundaklarız
ya bıktım canım beklemekten ayrı olmaktan okul okuyorum ayrıyız en güzel yıllarımız yaşlarımız ayrı valla işim olsun artık okumaktanda bıktım evlenmek istiyorumisyaaaaaaaaaaaaeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?