- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #11.081
Öyle de dürüst insanlarız
Elimizi çabuk tutalım bak 6 ay daha daynamıcam ben
canım isteme gibi birşeyler konuştunuzmu askerken isteme olurmuki kızz:44:
belki başka şeylerdir ne bileyim abisi sevgilisi gelir belki
valla benim aklıma hiç birşey gelmedi şuan ne olabilir diyee
ama süprizse güzel şeyler vardır altında diye düşünüyorum hadi bakalımm
Oooo sen daha başta böyle dersen geçmez tatlım snaa
Beklemenin sonu güzel olcaksa değer bence sık dişiniiBu son ayrılığınız olur umarım
Hemen bir kundaklama projesi çizelim, Hande Reyiz'e de bildirelim durumu o anlıyor operasyon işlerinden
Askere gitmeden sozlenelim demistide nasip olmadı ay ne biliym gelmeden heyecan yaptrdi bana
yok canım ya ne son ayrılığı o askerden gelince ben 3. sınıfa yeni geçmiş oluyorum 2 sene daha ayrıyız yanii
Aynen proje ondan uygulama bizden eceyide ayartalım
Aynen proje ondan uygulama bizden eceyide ayartalım
En zoru bu askerlik canım bunuda atlattık mı diğerleri kolay gelir merak etme
peki senin ailen istermi canım öyle bir durum olsa
Ece hemen ayarmaya hazır bence, ondan yana sıkıntı olmaz
bna sormanıza bile gerek yok bn sizle tüm operasyonlara varım
Sorun etmezler ama içim icimi yedi ya ne acaba
Sorun etmezler ama içim icimi yedi ya ne acaba
Hepimizde dünden hazırmışız ha
ailede sıkıntı yoksa olabilir diye düşündüm şuan :44: neyse güzel birşey ama süprizlere bayılırımmmm
Belki söz fln olabilr abisi yengeside gelicektir öyle bşyler olabilrmş gibi geldi ama hemen umutlanıpta snra olmazsa üzülürsün sen yine bşy düşünme tahmin etme süprizse süpriz olsn
ben uçtum kızlarr sabah erkenden hastaneye gidecemuyumaya çalışayım iyi geceler
Yarım saat önce sevgilim aradı konusuyoduk bugün abin mesaj attı dediim had yaaa off soyledimi dedi neyi dedim heh ii tama soylememis.. hiicc hayatm dedi..
Ben abisiyle abisinin nisanlisiyla tanistim ama onlar aileesi fln kayseridr yssiolar okan istanbulda tek yasio
Ve abisi 15 aydir ilk defa msj atti bana kardeşim napiosn bi abin oldgnu untma fln die..abisinin nisanlisiyla hep konuşuruz cook ii kizdir onada okan gelince sizde gelseniz keske dedim insallah kismet bebegm dedi telefonda güldü ilk once..okanda sana 2 3 tane suprizm var diodu ay kafam allak bullak oldu arkdslarm istemeyemi gelcekler acaba diolar anlamadm gittii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?