93/3 asker yolu bekleyenler

elde değil canım her ikisi çocuğu görmüşlüğüm var ama kendini yerime koysana korkmazmısın

elde değil canım her ikisi çocuğu görmüşlüğüm var ama kendini yerime koysana korkmazmısın

Tabikide korkarım ama herkes için her ihtimal var.Orda dengesizin biri kafayı takıp bizimkileri sinir edip intahara kadarda götürebilr allah göstermesin ama biz sürekli böyle şeyleri ihtimalleri düşünpte hayata küsemeyiz ki.Şuan sen olayın şokunu atlatamadıgın için böylesin.Ama uzaklaştr olumsuzlukları kafandan bnce :26:

İyi diyelim iyi olsun hazalcım ya
Sen napıyosn nasılsın Selman asker nasıl

İyiyim kuzum bende ya basım çatlıyo valla kaç saattir
İyi daha az önce aradı işte konustuk biraz. Yakın arkadası ayrılmısta sevgilisinden moreli bozulmus herkes bu şafaklarda ayrılıyo diyo bizle aynılarmış. Bende allah korusun zor dedim azıcık moralini düzelttim kapattk öyle
Sen nasılsın canımcım neler yaptın bugün ? Siz konusabildiniz mi ?

birazdan konuşucam herşeyim ile daha iyi olurum galiba canım şuan sadece sesini duymak istiyorum
haklsın aslında köütüyü düşünüp çağırmamak gerek yüzümü falan yıkayıp kendime geleyimm:2:

Selammmm benn geldimde ne oldu dilann canıımmm :26:

bebeğim kötü bir olay duydumda çok etkilendim üzüldüm asker bir arkadaş vefat etmiş ama şüpheli ölüm canım çok sıkıldı ama şimdi biraz daha iyiyim birazdan Umut'un sesini duyunca daha iyi olacam.
hoşgeldin bu arada kuzum sen nasılsın ne yapıyorsun süprizle ilgili ip uçları yakalyabildinmi:44:

Gecmş olsun tatlım ya migrenin mi tuttu yine :26:

Böyle şeyleri duyunca etkileniyolar ya.İyi demşsin ama öyle şeyler aklına getrmesin ya bizde ayrılırsak fln diye :26:
Bizde konustuk azıcık benmki günden güne eriyip bi deri bi kemik kalck sanırım :26: Yemekhane yemeklerini hiç yiyemiyolarmş komutanlar fln bile.Cünkü dogru düzgün yemek yapmayı bilen adam yokmş.Askerler yapıyo bu arada yemekleri.Ztn haftasonu kamerada gördüm zayıflamıştı yaaa nolck bu cocuk böyle bilmiyorm.Gecen hafta bi kemer almştm her zaman taktıgım delige takınca bol geliyo diyo :26:

Sanırım canım ya sabahtan beri geçmedi gitti
Getiriyo işte dediğin gibi etkileniyolar bide aynıymış şafağımız bi arkadası daha ayrılmıstı ondan bu sefer çok üzülmüş bide çocuk 24 saat telefonun basından ayrılmamasna rağmen ordakiler telefon kullanıyo sen neden kullanmıyosun diye. Bak sen yazık vallahi ben bile üzüldüm. :44:
Aynı dert bizdede var kuru kuru ekmek yiyorum diyo bazen onuda yemiyorum diyo . Dısardan söylüyomuş işte komutan çoğu zaman o da aksam yani :26: 6 kilo verdi Sen de ona kötü olsa bile ye ordakiler size yararlı ki veriyolar diye olmadı kantinden filan tost yesin yani aç kalmasın yazık :44: Bi dünya adam ne yesin yani simdi ya saçmalığa bak sinir bozucu valla

Son düzenleme:

Amaan ya dogru düzgün yemek yapabilen birisini bulsalar yani askeriyeye amenet güya askerlerimiz ama günden güne eriyip halsiz kalıyolar yani.Ztn kantine gidicem bşyler yicem diyodu.Bi tek meyveyi alıp gerisini çöpe döküyorm fln diyodu.Bi yemek yapıyolar içinde pırasa ıspanak kabak her şey var iğrenç bşy oluyo diyo yani oda haklı yememekte :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…