- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #11.121
Aa haberim yok ne olduuu öyle
Görüntüler nedir bilmiyorum ama muhtemelen gerçektir canım, canlı tanığı benim yani
Sel falan nasıl döndün evine kıııızz:26:
Dönerken değil de sabah giderken çok sıkıntılıydı ya , allahtan o süre zarfında otobüsteydim ve o otobüste yenilerdendi yani. Eski olsa ne olurdu kim bilir
Bir yağmur yağdı ki sormayın, sel götürdü ortalığı
Aman iyi denk gelmiş canım nasıl gidiyor okuull
Amann hic sevmem yağmuru yaa.. Dikkat etseydin ruzgar falanda varsa cok tehlikeli olur
Valla vizeler bitti ama hocalar hiç vakit kaybetmeden, projedir ödevdir kilitlemeye başladılar ya
Senin nasıl gidiyor vizeler de bitti
Bitti de daha bişi anlamadıım dün son sınavımdı biliyorsun ki akşam konser falan dinlenemedim bugünde evimizi falan temizledik şimdi dinleniyorum
Yarın gideceğiiim okula tabiki bizimde birsürüüüüü ödevimiz var bu haftayaaaa
kızlaaar moralim çok bozukkkçok kötüyüümm
Dersimli askerin şüpheli ölümü - Atılım Haber
şu habere bakınn çocuk bizim lisedendi 6 aylık askermiş hemde oda İzmir Gaziemirde acemilik yapmış
Allahımm ya nasıl olurr kasten diyorlarçok korkuyorum içime korku girdiii
Maalesef oluyor böyle şeyler... Doğuda olmasalarda ya arkadaş kurbanı ya komutan kurbanı oluyor askerlerimiz..can güvenlikleri yok.Allah korusun hepsini..Ama psikolojinizi böyle olumsuz şeylerle bozmayın askerlerinizede anlatmayın bu olayı bnce daha yeniler moralleri bozulur...
Allah rahmet eylesin...
doğulu olmamız ölüm nedeni oluyor varmı böyle bir dünya Allahım
anlatmayacam kesin tanıyordur ama moralim çok bozuldu korkuyorum bizde dersimliyiz Tuncelili yani aklıma kötü şeyler geliyor ya oda edirneye çıkarsa duyarsa bu olayı ön yargı olur kötü olurr
birde o ben istedim diye gitti Allahım sen koru onuu birşey olursa benim yüzümden olduğunu düşünürüm tamamenn offf
birazdan arayacak dayanmam ben tutamam ağlarım
kızlaaar moralim çok bozukkkçok kötüyüümm
Dersimli askerin şüpheli ölümü - Atılım Haber
şu habere bakınn çocuk bizim lisedendi 6 aylık askermiş hemde oda İzmir Gaziemirde acemilik yapmış
Allahımm ya nasıl olurr kasten diyorlarçok korkuyorum içime korku girdiii
Canım bnce sakin ol yani...Evet çok üzücü birde arkadaşınmış anlayabiliyorum ama bnde askerinin moralini bozarsan sen daha çok üzülürsün söyleme bence..Tut kendini.Güçlü olmak zorundasın en azından onun karşısında onların işi orda çok zor...Psikolojilerinin sadece %50 sini anlıyoruz aileleri yok bizler yokuz..Ki sizinkiler yeni gitti yakın bir arkadaşıda yoktur..Bence kendini tutmaLısın tavsiyem budur sana 1 senedir asker bekliyorum edindiğim tecrübeyle söylüyorum
Sevgiline yansıtma canım böyle şeyleri üzülmen cok normal ama asklına kötü şeyler getirrsen askerligin sonunu sen getiremezsn çöküntüye ugrarsn yapma böyle :26:
yok yok söylemeyecem tutacam kendimi hem tanıyordur kesin etkilenir
ya birde o çocukta gaziemirde yapmış içime oturduu
haklısın senin az kalmış Allah kavuştursun hayırlısı ile bizede nasip etsin 1 ayını beklemeyi
kafam çok rahattı aslında pek korkum yoktu şimdi bu olayı duyunca çok etkilendim.
çok sağol yorum yapıp cevap verdiğin içinn:2:
yok yansıtmam tutarım kendimi ama kendime nasıl yansıtmayacam Eceee
çok korkuyorumm
aynen cnm iyi yaparsın..Benzetmeler yapma boşver cnm Allah hayırlısını versin her şeyin.
Evet az kaldı şükür ki dua edin askerlik düştü siz 365 ten şafak saymaya başladınız biz 4 6 0 'dan başlamıştık....
zordu ama az kaldı inş...
şöyle söyliyim sana bnm sevgilimin askerlik yaptığı karakolda ayLar önce biri intihara kalkıştı ve arkadaşı yani...Düşünebiliyormusun etkilenmedi çok bnm askerim ama tabiKi üzüldü..Ölmedi çocuk ama zor dur sonuçta..
O yüzden tut kendini söyleme cnm...
Ne demek her zmn bir şey sormak istediğinizdede sorabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?