- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #11.221
Vaziyet nasıl
Şükür yaa birileri geldi sonunda
İdare eder canım, sen nasılsın , napıyosun
Bi kac kez gözlerimden süzüldü yaşlar ama daha bitmedi :26:
Bi kac kez gözlerimden süzüldü yaşlar ama daha bitmedi :26:
Ecee hangi film o bende izliyimmm :18:
#direnece diyorum
Hafta sonu falan ben de izlemeliyim o filmi yaa
Sevgili John diye bi film asker içerikli :44:
Cok ilginc yaa izle bncede süper bi film diyemem ama etkilendim
Film günleri yapıcaz ya zaten hem ona antrenman olur, bu hafta geçsin de artık başlayalım yahu o meseleye de
Sevgili John diye bi film asker içerikli :44:
Cok ilginc yaa izle bncede süper bi film diyemem ama etkilendim
Hazalın söyledigi filmi izliyodm bnde ya
Kızlarr aklima geldi smdi.üçgen sandvicler varya marketlerde satıyıyo paket halinde.tonbalikli falan cesitleri var.acaba ddm bikac tane deneme amacli emreyemi yollasam.nobetlerde gece yemegi fazla olmuyo ac kaliyo.nobetlerde yer diye dusundm.paket halinde hc acilmadan 6-7gunde bozulurmu ki acaba.eger bozulmazsada her ay 15-20tane yollarm yer nobetlerde veya aciktignda
Markette bi çalışana sor canım.. Bozulma imkanı var diye biliyorum ben 1 hafta çünkü :26:
Bi sorcam markete.yada anneme.bulucam 1haftada gidene kadr acilmadigi surece bozulmayam yiyecek bulcam kararliyim.biskuvi falan disinda bisyler olmali.orda bulamycagi yiyecek tarzi bisyler olmali elbet.
Bi sorcam markete.yada anneme.bulucam 1haftada gidene kadr acilmadigi surece bozulmayam yiyecek bulcam kararliyim.biskuvi falan disinda bisyler olmali.orda bulamycagi yiyecek tarzi bisyler olmali elbet.
Tonbalıklı olursa bozulabilr canım bence baska cesidi varsa öyle bşy yapabilrsin :26:
Tavukli tonbalikli falan oluyo onlar.dusundm de bozulur dolapta saklanir onlar.ddign gbi bozulmycak icerikli olan vrsa bakicm.bide makarneks cikmis.hasir noodle falan alip yollayabilirm.nobette yemek az oluyo onlardan yer.hatta hazir corba geldi smdi aklima bardak corbalardan yolliym icnde kitir ekmekte oluyo.nobette ici isinir
bende bi sorayım oraya buraya bebeğim haber veririm sana
Hem şöyle de bir durum var canım, onları gönderebileceğin de bir kargo şirketi bulabilecek misin yani, ben Aytaç'ıma kargo göndericem de haftaya onları araştırıyorum, yiyecek konusunda tavuk et balık vs çabuk bozulacak şeyleri almıyorlar zaten
Saol kuzum.kargonun 1haftada gidiyo olusu zorluyoo ihtimalleri:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?