- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #11.241
Kızlarr aklima geldi smdi.üçgen sandvicler varya marketlerde satıyıyo paket halinde.tonbalikli falan cesitleri var.acaba ddm bikac tane deneme amacli emreyemi yollasam.nobetlerde gece yemegi fazla olmuyo ac kaliyo.nobetlerde yer diye dusundm.paket halinde hc acilmadan 6-7gunde bozulurmu ki acaba.eger bozulmazsada her ay 15-20tane yollarm yer nobetlerde veya aciktignda
Ptt kargo disinda baska kargo ile yollama sansim yok.koyde sadece ptt var.dger kargolar ilcede.koye uzak oldugu icin goturmuyolar.bi kutunun icine koycam hepsini.icinde ne oldugunu bilmiycekler yani.hazir bardak corba geldi aklima smdi onlardan bol bol alip kycam.baska seylerde dusuncem.doritosun ask cipsindende alirm:))
o markette satılan kurabiyeler varya canım tuzlu tatlı falan.. Şeffaf kutuda satılıyor yani onlarda bozulmaz kantindede bulamaz onlardan sanırım
canım onlar normalde de dolapta saklanıyor.
ama şöyle bişey var, havalar soğuk. bozulmama ihtimali var.
ptt kutuların içine bakabiliyor, ters birine denk gelirsen açık yiyecekleri almayabilir.
ben şampuan yollayacaktım bi arkadaşıma, almadı ptt
Evet bak dogru diyosun.markete gtcem bozulmycak gonderebilcegim herseyi doldurcam sepete valla.aciktikca yesin.bol yollarm arkadaslarinada ikram eder.bi kutu alicam doldurcam icine hepsini.ocak basinda yolliym diyorm senemiz oldugu icn.senemizde emreye aldigm en ilginc ama onun en isine yaracagack hediyeler olck:)mendili yapicm bide iste
tamam işte mis gibi hediye valla :) Orda aç kalmaktan iyidir.. Benimde aklımda olsun bu Kütahya'dan kurtuluyoruz Allahdan bakalım İzmirde yemekler nasıl
tamam işte mis gibi hediye valla :) Orda aç kalmaktan iyidir.. Benimde aklımda olsun bu Kütahya'dan kurtuluyoruz Allahdan bakalım İzmirde yemekler nasıl
Gitsin bi izmire duruma gore onada bi yemek kutusu hazirlarsn:)daha bulcam baska seylerde gorunce bayram etsin:))ama corba nobette kurtaricisi olcak:)
izmirde haftasonu çıktığında her şeyi alabilir aslında, ama senin göndermen başka tabi.....
öorbayı iyi düşünmüşsün gerçekten bende aliyimda cuma günü geliyo zaten tam 1 hafta sonra yanımda inşallah acıktıkca içer hep yemek yesin istiyo bide görse çokkk zayıf neresine yiyo bilmiyorum
Bazi insanlar yesede kilo alamiyo.okanda oyle demek.bnde yerim kilo alamam kolay kolay.ya zayiflamasn istiyorm emre.bide bogazina cok duskun:)ne guzel 1hafta snra brlikte olcaksiniz..
cuma gününden itibaren rahat rahat konusup mesajlasabilcez salıdan cumaya kadarda beraberiz ahhh nasıl özledimmm
Ne guzell msjlasabilmek bile luks su durumda:))
öyle valla hayatıımm gelsin bisürü resim cekicemmmm
Uykudan önce bi doz sevgili sesi mutlu eder etmesine ama saat itibariyle duygusal ana denk gelir
offf ya ben cokkk sıkılıyoruumm
O yuzden uyumalisin artk saat 12oluyo yarin is var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?