- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #11.361
Öyle yapıyorum bakalmm okan ararsa sesim kötü cikcak
Dicek dicek merak etmee o kadar alıştı ki bizi aramıyo yani düşün
off artık havaalar iyice soğumuş ordaaa bde hiç içerde telfonları yok zaten geceye kadar uyuduğu için üşengeçcan aramıyor beni cep telefonu olana kadar bu az aramalarla idare ediciiimm
Evet havalar sogudu bizimkininde içerde bi ankesörlü varmş onunda başında illa biri oluyo bekle bekle sıkıntı basıyo diyoYakında bnmkide aramicak sanırım Tel konusunda hiç ümitli deglm ztn ama idare etmekten baska care yok dedigin gibi :44:
Raşit asker,askerde ünlü olcak desene
ya sürekli böyle olaylaa mı bakıcakmş canım eşin ya :26:
Naapalım be canım 24 saat konuşmak zorunda değiliz onlar iyi olsunda biz sabretmeye razıyız değil mi
Valla benmkide 1 aydır her haftasonu bu hafta tel alcam diyo bir türlü alamadı bakalım şu aralık bi yarılasında artık olsun bee sıkıldım bende valla haftasonu da olmasa hiç sesini duyamıcam nerdeysee
yaa sorma, asayiş işte. polisin olmadığı yerde polislik yapıyolar. gözaltına alma yetkisi falan varmışyarın da sbs gibi bi sınav varmış, okullarda kapıda durcaklar..
Naapalım be canım 24 saat konuşmak zorunda değiliz onlar iyi olsunda biz sabretmeye razıyız değil mi
Valla benmkide 1 aydır her haftasonu bu hafta tel alcam diyo bir türlü alamadı bakalım şu aralık bi yarılasında artık olsun bee sıkıldım bende valla haftasonu da olmasa hiç sesini duyamıcam nerdeysee
Öyle tabikide iyi olsunlar baska bşy istemiyorz ama özlüyoruz da napalım
Benmkide öyle yaa tel konusu acılıyo yakında alırım 1 hafta snra alırım diyo snra ertesi gün oluyo şöyle 1 2 ay gecsin alırım diyo snra yok ya almam gerek yok diyo bnde artk yorum yapmıyorm akışına bıraktm aldım alcm aldım alcam derken bn sinire kalıyorm
Bildigin polis gibi olmuşlar.Aynen yarın sbs türü sınav var allah kolaylık versin ya boşver zaman geciyodur onada öyle
Ne çektik be ne çektikÖzlüyoruz tabi kıııız bizim bugün tam 4 ay oldu Tokat a gideli 27 Temmuzda teslim olmuştu şimdi ne çabuk geçmiş diyorum ama zamana bakınca baya uzun :26::26:bir de ona sormak lazıııımm hiç özlediğini de belli etmiyo ya özledin mi diyorumm hıı bilmem ki sonra da bana böyle sorular sormaaaa diyo Aradan 5 dk geçiyo bu sefer kendi başlıyo özledin mi beni diye ne denir ki buna
Ne çektik be ne çektikÖzlüyoruz tabi kıııız bizim bugün tam 4 ay oldu Tokat a gideli 27 Temmuzda teslim olmuştu şimdi ne çabuk geçmiş diyorum ama zamana bakınca baya uzun :26::26:bir de ona sormak lazıııımm hiç özlediğini de belli etmiyo ya özledin mi diyorumm hıı bilmem ki sonra da bana böyle sorular sormaaaa diyo Aradan 5 dk geçiyo bu sefer kendi başlıyo özledin mi beni diye ne denir ki buna
Seninki ilgi seviyo anlaşılanBelki herkesin içinde söyleyemiyodur canım ya ama senden duymakta hoşuna gidiyodur
utanıyor herhalde
Bebek o ablası bebek çok şımarıktır kendileri nazlı yarim
Napalım daha 4,5 ay çekicez bu saçmalıklarıııı
Hepsi koca bebek gibi ztn
Askerden bi gelsinler ozamnda biz bebek oluruz napalım
"Bu kadar uzak olup kalbimde uyuman ne tuhaf..."
geçen sabah eşimin bu mesajıyla uyandım, çok hoşuma gitti... seviyorum ya ben bu adamı galiba
"Bu kadar uzak olup kalbimde uyuman ne tuhaf..."
geçen sabah eşimin bu mesajıyla uyandım, çok hoşuma gitti... seviyorum ya ben bu adamı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?