- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #11.321
Dogru diyosun ama insan bazen motive olamıyo kalan günlere bakınca
Siz gitsenizde bizde rahatlasak ztn yaaen azından alt devreligi bi altatsaydık iyiydi
Az kaldı canuum bu cuma yemin töreni var sanırım 93/4 lerin bir hafta sonra alt devreleriniz kapıda
Onlar meslekci olanlar canım ama ocakta tam rahatlicaz sanırım
Ben geldim iyi akşamlar :)
Evvveeeeeeett
Vallahi alt devreyi ezmek çok zevkli oluyomuş şimdi kendisi ezildi ya bizimkisi sabah uyandırırken uyanmayanları yatakta itiyomuş
İyi akşamlar canııım iyiyiz şükür sen nasılsın bakalımm
Napsın cocuk cok cekmiştir orda işler nasıl yürüyosa oda ayak uyduruyo napsınKorayda dört gözle alt devreleri bekliyo işleri hafiflicek diye
Hasta gibiyim cok yoruldum bebeğim ya elim kolum kalmıyor
Hem de nasl şimdi nasıl mutlu oluyo bi bilsen görceksn altınız gelince
​GEçmiş olsun canııımm hayırdırr ??
Onlar meslekci olanlar canım ama ocakta tam rahatlicaz sanırım
Hem de nasl şimdi nasıl mutlu oluyo bi bilsen görceksn altınız gelince
[/B]
Bilemedim ki ya her yerim ağrıyor sevgilimide özledim
Aynem ocakta teskelerini alip gidiyolar.emrelerin karakolda 1ocakta cikicakmis ust dvreler.rahatlasinlar biraz
Şimdi bulaşıktı nöbet fln filan derken canları cıkıyomş ztn ama alt devreler gelince rahatlicak sevgilim ya walla bnde cok istiyorm bi an önce gelsinler
of o bulaşık olayı bizdede vardıı ya bi ara yemekhaneciydi sevgilim ama bulaşıkları yıkamıyodu masa falan siliyodu günde 5 kere yerleri paspas yaptırıyomuş komutan temizlik hastasıydı
Ama şimdi gece görevine geçti ne nöbet var ne iş sende söle sevgiline ayarlarsa buna geçsin çoook rahat eder
Ya bnmkinin işlerini anlatsam için sıkılır okumaktan vazgecersinSürekli bi sorun her gün bi sorun wallahi bnm içim sıkıldı şimdiden
cocugun başında bi ton iş bi ton sorunlu komutan var her gün yeni bi sorun anlatıyo
Kuzum gcms olsunn noldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?