93/3 asker yolu bekleyenler

Evvveeeeeeett

Vallahi alt devreyi ezmek çok zevkli oluyomuş şimdi kendisi ezildi ya bizimkisi sabah uyandırırken uyanmayanları yatakta itiyomuş

Napsın cocuk cok cekmiştir orda işler nasıl yürüyosa oda ayak uyduruyo napsın Korayda dört gözle alt devreleri bekliyo işleri hafiflicek diye

Napsın cocuk cok cekmiştir orda işler nasıl yürüyosa oda ayak uyduruyo napsın Korayda dört gözle alt devreleri bekliyo işleri hafiflicek diye

Hem de nasl şimdi nasıl mutlu oluyo bi bilsen görceksn altınız gelince
Hasta gibiyim cok yoruldum bebeğim ya elim kolum kalmıyor

​GEçmiş olsun canııımm hayırdırr ??

Hem de nasl şimdi nasıl mutlu oluyo bi bilsen görceksn altınız gelince
[/B]

Şimdi bulaşıktı nöbet fln filan derken canları cıkıyomş ztn ama alt devreler gelince rahatlicak sevgilim ya walla bnde cok istiyorm bi an önce gelsinler

Ocak ayinda emreye yollycaklarim degisik bi hal aldi:)bn bildign ihtiyaci olabilecek seyleri alip yolliym diyirm:)ic camasiri corap flnda alip gonderiym en iyisi dedm.bnm pakette ne ararsan olck yani:)sigarada skintiymis kacak bulabiliyoms.sigarasinida karton aliym gonderiym diye dusundm.hcbirinden emrenin haberi yk tabi.surprz byle olsun:)

Şimdi bulaşıktı nöbet fln filan derken canları cıkıyomş ztn ama alt devreler gelince rahatlicak sevgilim ya walla bnde cok istiyorm bi an önce gelsinler

of o bulaşık olayı bizdede vardıı ya bi ara yemekhaneciydi sevgilim ama bulaşıkları yıkamıyodu masa falan siliyodu günde 5 kere yerleri paspas yaptırıyomuş komutan temizlik hastasıydı
Ama şimdi gece görevine geçti ne nöbet var ne iş sende söle sevgiline ayarlarsa buna geçsin çoook rahat eder

Ya bnmkinin işlerini anlatsam için sıkılır okumaktan vazgecersin Sürekli bi sorun her gün bi sorun wallahi bnm içim sıkıldı şimdiden
cocugun başında bi ton iş bi ton sorunlu komutan var her gün yeni bi sorun anlatıyo

Başta öyle oluyo canım ya bizimde öyleydii herşey seni mi buluo diodm dinlerken ben sıkılıydum valla ama düzeliyo bi süre sonraa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…