- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #11.521
Bende iyiym canıım okuldaydım tüm gün yorucu ama güzeldi
ohh şmdi çarşambaya kadar okul yoookk
Ohhh azcık dinlen tatil yapÜşümezsinde hem
He ya yine yoğun haftalar beni bekliyoo:18::18:
Ödevler fln mı yine yoksa finaller mi dicem ama vizeleriniz yeni bitmşti sanırım :26:
Ödev canım ödev 5 adet rapor teslm etmem lazııımm bugünde bi ders anlattmonun içinde rapor vericezz zaten bunları tamamlayana kadar final gelicek
Ödev canım ödev 5 adet rapor teslm etmem lazııımm bugünde bi ders anlattmonun içinde rapor vericezz zaten bunları tamamlayana kadar final gelicek
Ne yogunmuş senin okulun yaAllah kolaylık versin seni oyalıyo işte boş kalmıyosun ama zordur tabikide
bu yıl yoğunuz bayaa ya ama evet iyi oldu zaman çok çabuk gçiyo böylece seneye bende mezunum oh bee
İyi aksamlar kizlaarrrBugun gelemedimm askimla konuşuyoruz her saniye suan hala otobuste 9.30a bilet bulmuştu kac saat yol gidiyo simdi vee sali gunude benim yanimda nasil heyecanliyim mesajlasmak bile buyuk bi luksmus :)
Sevgilinle ilgilen tabikide canım allah muhabbetinizi arttırsınO bekleme heycanı hiç bşye değişilmez ztn
Sagol canımmmoyle valla sunu yapalım onu yapalım derkeb nasil yetişicez bilmiyoruz coook farkli bi heyecanmis bide bana ben gelemiyorum burdan gidicem babamla kavga ettik istanbula gitmek yok artık dedi bana dedi ben bi kötü oldum saglik olsun napalim dedim ama icim icimi yedi 1 saat sonra eltimm aradi efendim dedim sevgiline bilet aliyorum sali oglen 12:30da yanında uzme sakın kendiniiii dedii havalara uctum tabii :))
Bak ya ne kadar gıcıkNeyseki cok üzülmeden öğrenmşsn en azından
Valla ya aglicaktim nerdeyse anliyosundur beni nasil bi hayal kırıklığı
Wallahi burda en gıcık sevgiliye sahip bnm oyüzden en iyi bn anlarım seni heleki böyle bi konuda iyi kendini tutup aglamamşsn yani
Mrb arkadaşlar benim eşimde askerde... Çok özlüyorum onu hamileliğin verdiği duygusallığı da üstüne koyunca istemeden de olsa onu kırıyorumAma elimde değil napayım
Hem evli, hem hamile asker beklemek nasil zordur kimbilir.. Allah yardımcın olsun hamileliğin verdiği duygusallikla oluyodur ama eşinde anlayışla karşılar inşallah o da hamileliğin etkisi olduğunu anlatmıştır umarım canım. .
Kızlarrrr selam
Müge Anlının programında kocamı gördüm ya
iki saattir görüntüyü dondurdum ona bakıyorum
İyi aksamlar kizlaarrrBugun gelemedimm askimla konuşuyoruz her saniye suan hala otobuste 9.30a bilet bulmuştu kac saat yol gidiyo simdi vee sali gunude benim yanimda nasil heyecanliyim mesajlasmak bile buyuk bi luksmus :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?