- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #11.481
Sıkı giyinseydin hasta olma sonra :26:
Kış geldi artık yakında karda yagar her yere ama bizim burası serin sadce daha kaloriferler çalışmaya başlamadı bile
kızlar haber aldım şimdi çıkmış bilet alıyor :))
yaa inanmıyorum 2 aydır doğalgaz full yanıyor bizde. ben de mersine taşıncam
üşüttüm ben galiba, kulağım çok ağrıyor
Gel gel akdeniz bölgesi 2 ay kış yapar sadce
Kulak agrısı diyince aklıma ilk orta kulak iltahabı geliyoCok agrıyosa bi doktora git Handecim ihmale gelmez bide hazır kilo almayı denerken hastalıktan geri verme :26:
hadi gözün aydın artık bi binip gelmesi kaldı
kaç gün olmuştu görüşmediğiniz?
Gözün aydın canım kavuşmakta nasip olsun inş
Gel gel akdeniz bölgesi 2 ay kış yapar sadce
Kulak agrısı diyince aklıma ilk orta kulak iltahabı geliyoCok agrıyosa bi doktora git Handecim ihmale gelmez bide hazır kilo almayı denerken hastalıktan geri verme :26:
bilmiyorum ki ya, yutkunurken ağrıyor. soğuk odada yattım bu gece, belki ondandır
Tamam ozamn izin verdim Agrıya gidebilr
günaydınlar
bakın şafağım 7 aylara düştü yaşasınnnnnnnn
neler neler yapmadık ki 2 gune sığdırabilirmiyiz acabaistanbul da bu sene açılan vialand var ya oraya gitmeyi planlıyoruz yagmur yağmazsa tabi :) eminönünde balık ekmek, sinema, ilk tanıştığımız kafe, sabah onun evinde kahvaltı yapcakmışız kendi hazırlayacakmış :) anneme ziyarete gelcek.. ben 5te kalkarım 5te buluşalım işte diyo tabi canım oldu dedim
Tunceli olrsada emrenin yanina gtsn o zmn :))
Ee ben 8aylara dustum sen nasil 7 aya dustun😳
Tanıdık yere gitsin ya öyle olursa hem neresi oldugunu bilirim hemde tanımadıgı bi ortamda destek cıkıcak biri olur
Evet iyi olr valla tanidik bir yere cikarsa.karakola falanmi gtcek o bellimi peki
kızlar benimkiyle konustum iyiymiş sukurde yazıcılıktan ayrılmıs cok sıkıcı deyip duruyodu cıkmıs
simdide cavus olmus nobet degişimi felan oyle seylermiş ama benim fazla bilgim yok konusamadıkta cok
varmı bileniniz iyi bişeymi bu simdi:26::26:
Çavuş rahattır diye biliyorum bn cünkü korayda 2 ay snra çavuş olcam diyodu rahat olck diyodu.Nöbet fln tutmaz en azından öyle düşün canımBide ordaki kendi devreleri fln çavusun sözünü dinlemek zorunda kalır içtimaları fln çavuşlar alır diye biliyorm bn
Ee bende 7aya dusmusum cok pardonn kafa gtti:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?