93/3 asker yolu bekleyenler

Sıkı giyinseydin hasta olma sonra :26:
Kış geldi artık yakında karda yagar her yere ama bizim burası serin sadce daha kaloriferler çalışmaya başlamadı bile

yaa inanmıyorum 2 aydır doğalgaz full yanıyor bizde. ben de mersine taşıncam
üşüttüm ben galiba, kulağım çok ağrıyor

kızlar haber aldım şimdi çıkmış bilet alıyor :))

Gözün aydın canım kavuşmakta nasip olsun inş

yaa inanmıyorum 2 aydır doğalgaz full yanıyor bizde. ben de mersine taşıncam
üşüttüm ben galiba, kulağım çok ağrıyor

Gel gel akdeniz bölgesi 2 ay kış yapar sadce
Kulak agrısı diyince aklıma ilk orta kulak iltahabı geliyo Cok agrıyosa bi doktora git Handecim ihmale gelmez bide hazır kilo almayı denerken hastalıktan geri verme :26:

Gel gel akdeniz bölgesi 2 ay kış yapar sadce
Kulak agrısı diyince aklıma ilk orta kulak iltahabı geliyo Cok agrıyosa bi doktora git Handecim ihmale gelmez bide hazır kilo almayı denerken hastalıktan geri verme :26:

bilmiyorum ki ya, yutkunurken ağrıyor. soğuk odada yattım bu gece, belki ondandır

hadi gözün aydın artık bi binip gelmesi kaldı
kaç gün olmuştu görüşmediğiniz?

Onun askerde olduğu 26 gun oldu ama biz 10 gün erken ayrılmıştık 36 gün canım

Amiinn hayatımm Sağol :)

Vialand cok pahaliymis yaaa

Kizlarr gunaydinnn tunaydinn hatta:)haftanin son gunu calisanlar icnnn ohhh mis gbi:)bna bu hafta cabuk gecti nedense.bu ara safagada cok bakmiyorm.kndime surpriz olsun diye:)gozumu 220lerde acmak hatta 200den altinda acmak istiyorm:)

kızlar benimkiyle konustum iyiymiş sukurde yazıcılıktan ayrılmıs cok sıkıcı deyip duruyodu cıkmıs
simdide cavus olmus nobet degişimi felan oyle seylermiş ama benim fazla bilgim yok konusamadıkta cok
varmı bileniniz iyi bişeymi bu simdi:26::26:

Çavuş rahattır diye biliyorum bn cünkü korayda 2 ay snra çavuş olcam diyodu rahat olck diyodu.Nöbet fln tutmaz en azından öyle düşün canım Bide ordaki kendi devreleri fln çavusun sözünü dinlemek zorunda kalır içtimaları fln çavuşlar alır diye biliyorm bn

benimkide oyle diyo rahat diyo en azından bi komutana bakıyom emir alacakmıs yazıcılıkta basımdalar surekli tum komutanlar cok darlıyodu kendi istegiyle degiştirmiş zaten. nobeti yokmus evet gece degişimlerde ayakta olacakmıs tabi vallahi sesi cok iyi geliyo mutlu ben cok iyiyim boylesi en dogrusu diyo bakalım ne olursa olsun bitecek bu surec yeterki canları sag olsun ece saglık olsunda gerisi sabır bitecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…