- Konu Sahibi mutluluk_06
- #12.581
..Onun ordaki psikolojisi bambaşka tabi ama seni de düşünmesi lazım..Neden gitme diyor ki ailenin yanına en doğal hakkın bence sennde değişikliğe ihtiyacın var evde otur otur bunalırsın zaten asker bekliyosun onun psikoljisi var bide sürekli evde olmak daha çok sıkar insanı karşılıklı tripleşmek yerine açıkça konuşun bence sorununuzu ikinizde yetişkin insanlarsınız konuşularak çözülmeyecek bir mesele değil tatlı dille anlatırsan eşin anlayışla karşılayacaktır umarım canım Allah güç versin![]()
analtıyorum canım hemde o kırılmasın yanlıs anlamasın diyede alttan alarak soyluyorum yok yinede anlamıyor.baktım ben üzerine titreyip canım askım diyerekte konsup hala aynı seyleri devam ettirincede zoruma gitti sanki kötü bişey istiyorum tabikide dogal hakkım ama gelde ona anlat anlamsız banasız diretiyo bende nereye kadar tamam diyecem oda anlasın bilsin gereksiz yere beni üzüp istedigimi hep bahanelerle kapatmaya calıstıgını yinede o orda kafasına takıyo diye benim canım gidiyo üzülüyorum.benim ailemi özlemek yanlarına gitmek istemek gibi istegimde ne kotuluk olabilir. canım yansada anlasın bilsin tepkimi bilerek lafınıda acmıyo gittigi yere kadar o beni anlamıyorsa bensizde yapabilir demekki üzülme dayanamam diyor en cok o üzüyor geri adım atmayacam o olumsuz davranırsa bendende iyi söz duyamaz gittigi yere kadar canım yanıyor ben bunları haketmiyorum sevdiysem bekliyorsam yolunu sucmu ettim offf ya canım yanıyo
Son düzenleme: