93/3 asker yolu bekleyenler

Aynen kuzum valla onlara daha cok sabır lazım Allah yardimcilari olsin her gun du ediyorim sevdicegimle birlikte butun askerlere:31: gecen sene boyle degildim zorla otururdum derse simdi vakit gecsin diye derse verdim kendimi:1: baska sen de canim oyle zaman iyi geciyo hem de sinav zamani rahat ediyorsun :34:

Ne guzell 12 gun sonra askerlik yarilaniyor senin :) ben de daha 1 ay var ama bi sevindirik oldum yarilanacak diye erken oldu biraz ama neyse :9:

Ah ah dualarımızla ayakta duruyoruz zaten yoksa dayanması zor çok zoooor:31::31:Ay ne bilim hiç içimden gelmiyo şu ödevleri bi bitirelim de başlıcam bende haftasonu falan:52:

Ah ah dualarımızla ayakta duruyoruz zaten yoksa dayanması zor çok zoooor:31::31:Ay ne bilim hiç içimden gelmiyo şu ödevleri bi bitirelim de başlıcam bende haftasonu falan:52:

aynen canim oyle zor ki iste yasayan anlar halimizden ancak :31: kolay gelsin canim benim baslarsin yavastan sen de sıkma cok benim de bu aksam calisasim yok dersleri actim onume onlar bana bakiyo ben onlara :9:

aynen canim oyle zor ki iste yasayan anlar halimizden ancak :31: kolay gelsin canim benim baslarsin yavastan sen de sıkma cok benim de bu aksam calisasim yok dersleri actim onume onlar bana bakiyo ben onlara :9:

Yaa sen nerde okuyoduuun bölümün ne ben sormadım sanırımm hiiiçç :31:
Senin asker nerde bu arada onu bile bilmiyoom
:47:

:72: HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU :72:

:92: 17 . ARALIK. 2013 :92:

:16: TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER :16:

:66: PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER :66:

:32: PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :32:

:9: ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :9:

... seros08 ... 122

... ezgisaygin ... 131

... yuppisi ... 140

... Snt55 ... 160

:61: YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :61:

... apple2 ... 220

... KUBB88 ... 220

... zeytinagaci ... 223

... Kanaryam35 ... 239

... KorEc ... 240

... blss ... 240

... mystery123 ... 241

... yunay ... 241

... ARAZIM ... 243

:40: İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER :40:

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

... hilal1108 ... 321

... tuqbaCadi ... 321

... dilanumut ... 325

:51: HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER :51:

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer :54: :72:

Yaa sen nerde okuyoduuun bölümün ne ben sormadım sanırımm hiiiçç :31:
Senin asker nerde bu arada onu bile bilmiyoom
:47:

dogru ya ben de bilmiyorum seni bak :1: ben Felsefe okuyorum 2.sinif oldum bu sene :31: Ankara da yasiyorum adım da gulsah hatirlataym cok unutturuyorum kendimi ama artik burdayim hep:1: Askerim de Izmir/Guzelyali da simdi:16:
Sen hangi bolumde okuyorsun nerde yasiyosun askerin nerde:34:

dogru ya ben de bilmiyorum seni bak :1: ben Felsefe okuyorum 2.sinif oldum bu sene :31: Ankara da yasiyorum adım da gulsah hatirlataym cok unutturuyorum kendimi ama artik burdayim hep:1: Askerim de Izmir/Guzelyali da simdi:16:
Sen hangi bolumde okuyorsun nerde yasiyosun askerin nerde:34:

Memnun oldum canımcım
:16:Bende Seraap Zonguldak ta okuyorum sosyal bilgiler öğrt şuan 3 sınıfm memlektm de kırklarelii Askerimde Tokat merkez de :46:
Kendimi evlilik programında hissettim bi an :1:

Memnun oldum canımcım
:16:Bende Seraap Zonguldak ta okuyorum sosyal bilgiler öğrt şuan 3 sınıfm memlektm de kırklarelii Askerimde Tokat merkez de :46:
Kendimi evlilik programında hissettim bi an :1:

Ben de cok memnun oldum canim benim :34: bolumun de guzelmis ne guzel seneye mezunsun Allah kolaylilla bitirmek nasip etsin :) ben de oyle hissettim bi an tanisma fasli hep oyle olur ya :1:

Ben de cok memnun oldum canim benim :34: bolumun de guzelmis ne guzel seneye mezunsun Allah kolaylilla bitirmek nasip etsin :) ben de oyle hissettim bi an tanisma fasli hep oyle olur ya :1:

Amin canım benim hepimize nasip olsun inşAllah başlayınca bitiyo işte sanki daha dün başladık okula ama bitti bile askerlik te böyle hemen geçse keşkeeeeeee:31::31:
Bi de atanırsak oh
:46::46:

Amin canım benim hepimize nasip olsun inşAllah başlayınca bitiyo işte sanki daha dün başladık okula ama bitti bile askerlik te böyle hemen geçse keşkeeeeeee:31::31:
Bi de atanırsak oh
:46::46:

ah keske canım keskeeeee hep sanki daha dun gitmis gibi diyorum ve sanırım askerlik bitene kadar da oyle olcak :31: Insallah kolaylikla atanirsin canim okudun mu da bitmiyor ki iste Allah herkesin gonlune gore versin

söndürüüün kalbimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dırırıırım (araları geçelim ) uzaktan uzağa dayanamam hiç kimseleere yaramam artıkkk

durduruuun onsuz olamam artık ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh ölüyom galibaaa artık

Bu sarkilar bgn ustume oynuyoooo:(emre son gun bu sarkiyi dinletmisti nasl agladigimi soylememe grk yk heralde.sabah sabah bi arkadasmda tarkanin sabret inci tanem sarkisini yazmis.o sarkida emreyle uni.de ayri sehirlerdeyken dnliyoduk.bgn 2sarki agir geldi.

Günaydın herkese :10:
Ayın ortasını gectik artık sonuna dogru zaman sayıyoruz bit artık Aralık gelsin 2014 :16:

Gunaydinn kizlarr.emreye ulasamadim telide kapaliydi merak ettim karakolu aradim.goreve cikti dediler.bgn gorev gunu degildi haber veriyodu cikmadan.arac agrizalandi tunceliye gitti falan dediler.insallah ters bi durum yoktur.gelince aratcaklar.

Back
X