93/3 asker yolu bekleyenler

Aminn canım inşallah :16:
Yarın acısını çıkarırsınız inşallah. Hiç sevmedim ben bu arama olayını ya hepinizde var bu sıkıntı :( Bari telefona karısmasalar zaten ayırdılar bizi :(

İyiyizz pembecimm sen nasılsın:3:

:nazar: Maşallahh Çağlaa bitiriyosunuzz beee 200lerde gidiyor :16:

Yok be yavrum daha çok var :14:

Tünaydın herkese ayy haftasonunada geldik umarım çarşısı olanlar sorunsuz ve mutlu bir haftasonu gecirr ve mehtaba dogru yola cıkcak olan Çağla yada burdan :54: yolluyorum :16::10:

Tünaydın herkese ayy haftasonunada geldik umarım çarşısı olanlar sorunsuz ve mutlu bir haftasonu gecirr ve mehtaba dogru yola cıkcak olan Çağla yada burdan :54: yolluyorum :16::10:

aldigim opucuklere karsiligini hemen veriyor ve cok cok tesekkur ediyorum :54: :16:
Gece 01;00 da sevdicegime dogru yola cikmis olucam, cumartesi gecesini bilemem ama bu gece yokum buralarda . Hepiniz kendinize cok cok dikkat edin su kisa surede . topik sizlere emanet dostlar :9:

Sizleri cooook seviyorum :16:

aldigim opucuklere karsiligini hemen veriyor ve cok cok tesekkur ediyorum :54: :16:
Gece 01;00 da sevdicegime dogru yola cikmis olucam, cumartesi gecesini bilemem ama bu gece yokum buralarda . Hepiniz kendinize cok cok dikkat edin su kisa surede . topik sizlere emanet dostlar :9:

Sizleri cooook seviyorum :16:

Merak etme topic bize emanet şafagıda bn attırr mıyım bilemiyorm ama olmadı erken attırırım :1: Şimdiden iyi yolculuklar tatlım kendine dikkat et :10:

Günaydın mı tünaaydın mı desem bilemediiiimm
:14:
Bugün gün benim içiiiin ççoook erken başladı dostlar
:ssz:sabahın 5 inde ders çalışmak için uyandığım ikisınavımda b....k gibi geçti:31: hiç beklediğimiz gibi değildi sorular ama sağlık olsun ne diyeyim:52:
iyisiyle kötüsüyle bir haftayı daha bitiridk şükür
:16::16: ve gelsin yeni hafta son haftaaam tatile gidiyorum:21::21: ve son 6 günüm 99 deemek için:72: ve son 15 gün 3 ay için:72: bütün güzellikler önümdee:nazar::nazar::nazar:
Yarında çarşımız var az da olsa çıkar inş sevdiceğiiim
:16::16:15 Ocak gelsin geçsin şu denetim bitsin artııık o da rahat etsin bende :16::16:Allahım ne çok konuştum beee:1::1:
Sizler nasılsınız canlarııımmn
:33:
Çağlaaa gidiyorsuunn
:nazar::nazar: oh be şimdiden iyi yolculuklar o kısa süreyi de çok çok iyi değerlendir canikom:16:

Günaydın mı tünaaydın mı desem bilemediiiimm
:14:
Bugün gün benim içiiiin ççoook erken başladı dostlar
:ssz:sabahın 5 inde ders çalışmak için uyandığım ikisınavımda b....k gibi geçti:31: hiç beklediğimiz gibi değildi sorular ama sağlık olsun ne diyeyim:52:
iyisiyle kötüsüyle bir haftayı daha bitiridk şükür
:16::16: ve gelsin yeni hafta son haftaaam tatile gidiyorum:21::21: ve son 6 günüm 99 deemek için:72: ve son 15 gün 3 ay için:72: bütün güzellikler önümdee:nazar::nazar::nazar:
Yarında çarşımız var az da olsa çıkar inş sevdiceğiiim
:16::16:15 Ocak gelsin geçsin şu denetim bitsin artııık o da rahat etsin bende :16::16:Allahım ne çok konuştum beee:1::1:
Sizler nasılsınız canlarııımmn
:33:
Çağlaaa gidiyorsuunn
:nazar::nazar: oh be şimdiden iyi yolculuklar o kısa süreyi de çok çok iyi değerlendir canikom:16:

Ya bn kötü gecen sınavdan snra amaaaaan bunuda atlattık en azından diyip teselli ediyodm kendimi :1:
Seroş şaka maka azalıyo şafagın ve cok güzel görünüyo yahu :17:
Plakaları saymaya başlada daha eglenceli gecer :52:
Ben iyiyim saglık ocagına gittim geldim iki saat onlarla ugraştm onun dışında bi atraksiyon yok :1:

Tünaydın kızlarr...
Sabah sevgilim aradı ve ankaraya geri dönme ihtimali olduğunu söyledi. Abiside doğuda askerlik yaptığı için o yüzden batıya alıncakmış böyle bi şey var mı acaba? Aynı aileden 2 kişi doğuda yaptırmıyolarmış böyle bi şey duydum ama sonuçta gitmiş yerleşmiş sonradan geçebilir mi? Hakkaride çok rahattı iletişim sorunumuz yoktu sevinsem mi üzülsem mi şaşırdım :44::44::44::44:

Back
X