93/3 asker yolu bekleyenler

geçen okuldan arkadaşlarla konuşuyoruz, off biz eşlerimiz askere gidince napıcaz 5 ay 5 gün nasıl geçecek dedi 2 kız.
kızım sizi boğarım delirtmeyin beni, bari yanımda söylemeyin dedim
askerlik her erkeğin yapması gereken bir süreç malesef (ben zorunlu askerliğe de karşıyım kimse yapmasın bence ama madem zorunlu) zaten kısa dönemler adı üstünde KISA, beklenemeyecek bi zaman değil, tabiki zorlanırlar ama ah vah etmeye de gerek yok bence.

geçen okuldan arkadaşlarla konuşuyoruz, off biz eşlerimiz askere gidince napıcaz 5 ay 5 gün nasıl geçecek dedi 2 kız.
askerlik her erkeğin yapması gereken bir süreç malesef (ben zorunlu askerliğe de karşıyım kimse yapmasın bence ama madem zorunlu) zaten kısa dönemler adı üstünde KISA, beklenemeyecek bi zaman değil, tabiki zorlanırlar ama ah vah etmeye de gerek yok bence.

ya kısa donemde de tabıkı ayrılık var tamam uzulursun ama abartıyorlarsa onlar zaten kalkısmasın bıle ya ayıp dıye bısey var yanı :34:
onların 2 katı yapan bız varız kızlara deseydın sızın 2 nız bı benım bekleyısım edıyorsunuz anca dıye handecım ondan aman ben asker bekledım efendım bılmemne bana cokta sey gelmıyo acıkcası :34:

bizim şu alt devreler bi gelemedi ki bizimkiler ezilmekten kurtulsun :ssz:

Gelselerde benimkinin orda pek asker olmuyor o yüzden yine zor. Bu ayın sonuna çıkıyormuş bi devre sonrada mayısta :(

​Kızlar bugün 93-4 lerin 75 likleri de teslim oluyormuş sanırım. Marta da çömezler gelir diyorlar . Şubat ayı belki artık rahatlama ayı olabilir

Siz ikiniz ben tek diye bir geyik muhabbeti vardı ya onu deseydin Handecan belki anlarlardı :9: :9:

​Kızlar bugün 93-4 lerin 75 likleri de teslim oluyormuş sanırım. Marta da çömezler gelir diyorlar . Şubat ayı belki artık rahatlama ayı olabilir

Aaaa evet o gün bugün müydü süper :1: Gitsinler artk ya bizimkilerde azcık rahat etsin tabi inş :52:

Aaaa evet o gün bugün müydü süper :1: Gitsinler artk ya bizimkilerde azcık rahat etsin tabi inş :52:

Bizim devre sayfasında gördüm hayatım, son postanın da artık bugün teslim olması lazımmış. Buna göre resmen alt devrelerimiz gelmiş oluyor, sıra çömezlerde . Nihahahah :27: :27:

Son düzenleme:
Akşam benimki öle bişey dememişti ama gerçi benimkinin oraya acemi gelmiyor.

Acemiden ustaya gecenler için söylüyorz ztn nurçincim yoksa acemiler bizide pek alakadar etmiyo :37:
Bizi kurtarcak olanlar ustaya giden 93/4 ler :1:

Tam kurtulma bence mart gibi falan çömezlerin gelmesiyle olacak ya , ben gözümü oraya diktim resmen :52:

Bilmiyorm ki bn bi umut diyorum belki o yeni gelenlerde alışana kadar 1 ay gecse snra tüm işler onların üstüne atılcak ya ozamn rahat ederz diye şubatta bnm gözümde :1:

ay paticikleri çok tatlı :31:

gülizarcım hep sabır de kendi kendine.
6 ayı bi şekilde geçirdik, biraz daha sıkıcaz kendimizi.. :ssz:
öyle canım benim sabır başka çare yok
hayırlısı ile gelsin yeter ki
biliyorum hayatım ama işte ben sen daha kötü olcaksın diye diyorum tabikide takıyosun ama sen çok duygusal birisin tanıdığım kadarıyla o yüzden çok daha fazla takıp hasta olmandan endişelendim.. dikkat et kendine

sağol ezgim ya malesef aşırı duygusalım ve hep icime atıyorum
aslında kendime zarar veriyorum kimseye bişey olmuyor olan sadece bana oluyor

Back
X