93/3 asker yolu bekleyenler

yok taşlar boncuklar için özel pasajlar oluyor ya öyle bişeyden anca bulabilirim canım ya genelde ebayden ozel getırıyor etrafımdakı herkesde 3 4 hafta gelmesı zaten ohoo

Ebay gec getiriyo ayrica saglam
Gelme garantisi vermiyoo.ayrica kargosu asil para tutuyo ztn.tuhafiyeci dedim de modern tuhafiyeci anla sn onu:))sn nasil tas istiyosun

Ebay gec getiriyo ayrica saglam
Gelme garantisi vermiyoo.ayrica kargosu asil para tutuyo ztn.tuhafiyeci dedim de modern tuhafiyeci anla sn onu:))sn nasil tas istiyosun

parlak taşlardan ama o çirkin plastiklerden değil benim ugglarım falanda var öyl taşlı ama kaliteli taşlardan ugglardan kopartçam yetceğini bilsem haahha biliyorum ebaydn alıyorum zatende işte şuan zaten 3 4 hafta beklemiyim diye bakıcam :)

Son düzenleme:

Anladiim dedigin taslari.ugg lara ve bluzlara kullaniyolar smdi oluyo sana tasarim:))istanbulda bulunur da izmiri blmiyorm tabi:)

Anladiim dedigin taslari.ugg lara ve bluzlara kullaniyolar smdi oluyo sana tasarim:))istanbulda bulunur da izmiri blmiyorm tabi:)

izmirde de varda gitmek lazım ama ben kaybolurum kemeraltı diye biyerde yani çok karışık kapalı çarşı modunda bi yer gibi düşün belki duymuşsundur kemeraltını

izmirde de varda gitmek lazım ama ben kaybolurum kemeraltı diye biyerde yani çok karışık kapalı çarşı modunda bi yer gibi düşün belki duymuşsundur kemeraltını

Duymustumm ama hic gtmedim blmiyorm tabi:)git dolas al iste ugraş olsun sana:)bn nelerle ugrascagimi sasirdm valla planlar icnde takiliyormm:))

Duymustumm ama hic gtmedim blmiyorm tabi:)git dolas al iste ugraş olsun sana:)bn nelerle ugrascagimi sasirdm valla planlar icnde takiliyormm:))

ben dızılere sardıgımdan cok fazla bı anda aksam oluyor hatta salak oluyorum aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…