- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #17.141
İnsallah dogrudurda olur ya carsi yok bisey yok erken gelmek icin iznede geglmiyo olurss oyle bisey en azindan onlards biraz rahatlarlar
karakola şubatta gitcekler canım öyle diyodu..Hayırlısıyla tez zamanda kavuşuruz inşallah
walla benimkinde şu ana kadar hiç akıllanma belirtisi yokolmaz gibi de
yok taşlar boncuklar için özel pasajlar oluyor ya öyle bişeyden anca bulabilirim canım ya genelde ebayden ozel getırıyor etrafımdakı herkesde 3 4 hafta gelmesı zaten ohoo
Ebay gec getiriyo ayrica saglam
Gelme garantisi vermiyoo.ayrica kargosu asil para tutuyo ztn.tuhafiyeci dedim de modern tuhafiyeci anla sn onu:))sn nasil tas istiyosun
İnsallah dogrudurda olur ya carsi yok bisey yok erken gelmek icin iznede geglmiyo olurss oyle bisey en azindan onlards biraz rahatlarlar
parlak taşlardan ama o çirkin plastiklerden değil benim ugglarım falanda var öyl taşlı ama kaliteli taşlardan ugglardan kopartçam yetceğini bilsem haahhabiliyorum ebaydn alıyorum zatende işte şuan zaten 3 4 hafta beklemiyim diye bakıcam :)
Anladiim dedigin taslari.ugg lara ve bluzlara kullaniyolar smdi oluyo sana tasarim:))istanbulda bulunur da izmiri blmiyorm tabi:)
Emreye soyledim smdi.carsi izni olmayan yerlerde 25gun erken terhis diye bizde duydukta sn nerden duyuyosun dedi:))
izmirde de varda gitmek lazım ama ben kaybolurum kemeraltı diye biyerde yani çok karışık kapalı çarşı modunda bi yer gibi düşün belki duymuşsundur kemeraltını
İstihbarat kurdum deseydin
Duymustumm ama hic gtmedim blmiyorm tabi:)git dolas al iste ugraş olsun sana:)bn nelerle ugrascagimi sasirdm valla planlar icnde takiliyormm:))
HAHA aynen dogru soyluyorsuuun
selman nasıl oldu sizin şafak olmuş coni moni kjdıjahsdja
Bende bzn sabahlari kalktigmda dusunuyorm ise gtmesem napicam evde diye.sıkılırım yani.evlenince napicam acaba evde:)
kesinlikle katılıyorum yüzlerine vurcaksın ki anlycaklar.Anlamıyolarsada anlayana kdr ima etceksin. yoksa kendi kendilerine anlamalarını beklersek ohooo:) bazende üzülüyorum dayanamıyorum ama :)
ben dızılere sardıgımdan cok fazla bı anda aksam oluyor hatta salak oluyorum aslında
Erkek milletine üzülmeye gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?