93/3 asker yolu bekleyenler

ayyyy ne diyosunnn sennnnn:) bnm haberim yok emreninde haberi yokki sesi çıkmadı bişey demedi bana. ndn bu kdr erken terhismiş peki

ayyyy ne diyosunnn sennnnn:) bnm haberim yok emreninde haberi yokki sesi çıkmadı bişey demedi bana. ndn bu kdr erken terhismiş peki

ya aslında dogrulugunu tam bizde bilmiyoruz nette arastırdım yok sadece arkadasları biz haberde dinledik demiş.nedeni ise carsıları olmayısı oranın zorlu sartları canm

kızın ismini ben buldum erkeğinkini emre:)bi ara konuşmuştuk öyle kaldı:) keçe bitmek üzere çok az kaldı ama ipim bitti:) ya erkekte ayrı bi güzel kızda:)

ya aslında dogrulugunu tam bizde bilmiyoruz nette arastırdım yok sadece arkadasları biz haberde dinledik demiş.nedeni ise carsıları olmayısı oranın zorlu sartları canm

normalde 1 hafta kadar bi erken çıkış hakları var ztn doğuda oldukları için. ama ondanda çok umutlu değilim çnkü karakoldan çıkmak mesela değil ktm de tutmaları sorun. ama 20.25 gün bayağ iyiymiş ya.

kızın ismini ben buldum erkeğinkini emre:)bi ara konuşmuştuk öyle kaldı:) keçe bitmek üzere çok az kaldı ama ipim bitti:) ya erkekte ayrı bi güzel kızda:)

haha ay ben daha başlamadım çünkü sıcak yapıştırıcıyla yapmak istiyorum taşları öyle saçma sapan yapıştırıcılarla olunca çıkıyor zaten gerek yok öyle

Ayyy snnkidemi snrlenince msja cevap vermez.cok sinir bozucu birsey.Neye kizdi peki biliyomusn?

Ayyy emreyi anlattin sanki.bn cevap vermesem kiyamet kopar oyle bi luksum yk bnm yani:)

Genelde sinirli de olsa soğuk soğuk cevap atar ama dün hiç atmadı sabah atmış bu seferde ben atmıycam gittiğinden beri iyice huyu suyu değişti köleleriyiz sankide biz onlara küsemicez

İnsallah dogrudurda olur ya carsi yok bisey yok erken gelmek icin iznede geglmiyo olurss oyle bisey en azindan onlards biraz rahatlarlar

o zaman hazır kışta iken sen başla yapmaya :) yazın fenalık gelirrr.hemde saygın geliyor frsat bulamazsn :)

saygın gelıyor .. vay be bu kelımeyı duyabılcegımı hıc sanmıyordum hahaha
evete bakalım sıcak slikon mu neymiş işte nerede satılıyor önce onları bulmam lazım hihiih

saygın gelıyor .. vay be bu kelımeyı duyabılcegımı hıc sanmıyordum hahaha
evete bakalım sıcak slikon mu neymiş işte nerede satılıyor önce onları bulmam lazım hihiih

hahaha işin sonu geliyoo vakit daralıyoo:) tuhafiyecilere bak incik boncuk keçe falan satan dükkanlarda bulabilirsnn.

sağol canım biz bitirdik darısı başınıza..size 12 ay vuruyor sanırım bu bakımdan şanslısınız biz 15 ay bekledik
canım üzülme benimde daha çok evlenmeme :) çok derken sanırım 2015 kısmet tabi herşey allahtan nasip kısmet bu işler

canım tek sen değilsin merak etme bizimde daha var evlenmemize :)
önce okul iş vs. bi düzene soksunlar askerden geldikten sonra kendilerini hayatlarını garantiye alsınlar maddi manevi söz hep olur

hahaha işin sonu geliyoo vakit daralıyoo:) tuhafiyecilere bak incik boncuk keçe falan satan dükkanlarda bulabilirsnn.

yok taşlar boncuklar için özel pasajlar oluyor ya öyle bişeyden anca bulabilirim canım ya genelde ebayden ozel getırıyor etrafımdakı herkesde 3 4 hafta gelmesı zaten ohoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…