- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #17.121
Öyle canım bizdr çalışıyoruznasılsın nasıl gidiyor :)
kızlar selam
esim dün aksam dogudaki askerlere 20-25 gün erken terhis varmıs herhalde burdaki arkadaslar dinlemiş ben duymadım senin haberin varmı dedi.aksililk ya bende dün dinlemedim haber bugun netten arastırdım soru önergesi verilmiş ama cıkmıs bi karar yok.
öyle heyecandımki icime yeniden umut düstü canı sagolsun hayırlısıyla gelsin yinede gec olsun güc olmasın.yüzünü göremiyorum böyle bişey gerceklesirse binlerce bekleyen mutlu olacak ins cıkar yasa .siz duydunuzmu bişey kızlar varmı bilginiz.
ayyyy ne diyosunnn sennnnn:) bnm haberim yok emreninde haberi yokki sesi çıkmadı bişey demedi bana. ndn bu kdr erken terhismiş peki
haah ohayok ben o kadar abartmadım olayı ya isimler falan değişikmiş ama güzell naptın keçeleri
erkek ne biliyim yani erkekliğinden değilde öyle erkek çocuğum olsun kafalarında değilimde erkek daha şey geliyo giydiriyim ediyim böyle ondan yani kızda gerçe barbie doll modları olur
Günaydııın kızlaaar
Doğudaki askerlere erken terhis yazısını görünce bi bakiyim dedim ama öyle bir şey bulamadım ben :26:
Sadece askerlik yaşı 21 olucakmış. Ben neden göremedimmm
hoşbulduk canımtunceli pertek de asker bey
ya aslında dogrulugunu tam bizde bilmiyoruz nette arastırdım yok sadece arkadasları biz haberde dinledik demiş.nedeni ise carsıları olmayısı oranın zorlu sartları canm
kızın ismini ben buldum erkeğinkini emre:)bi ara konuşmuştuk öyle kaldı:) keçe bitmek üzere çok az kaldı ama ipim bitti:) ya erkekte ayrı bi güzel kızda:)
haha ay ben daha başlamadım çünkü sıcak yapıştırıcıyla yapmak istiyorum taşları öyle saçma sapan yapıştırıcılarla olunca çıkıyor zaten gerek yok öyle
Ayyy snnkidemi snrlenince msja cevap vermez.cok sinir bozucu birsey.Neye kizdi peki biliyomusn?
Ayyy emreyi anlattin sanki.bn cevap vermesem kiyamet kopar oyle bi luksum yk bnm yani:)
Genelde sinirli de olsa soğuk soğuk cevap atar ama dün hiç atmadı sabah atmış bu seferde ben atmıycamgittiğinden beri iyice huyu suyu değişti köleleriyiz sankide biz onlara küsemicez
atmaaa:) akıllansınlar askerde valla bi zahmet
normalde 1 hafta kadar bi erken çıkış hakları var ztn doğuda oldukları için. ama ondanda çok umutlu değilim çnkü karakoldan çıkmak mesela değil ktm de tutmaları sorun. ama 20.25 gün bayağ iyiymiş ya.
o zaman hazır kışta iken sen başla yapmaya :) yazın fenalık gelirrr.hemde saygın geliyor frsat bulamazsn :)
İnsallah dogrudurda olur ya carsi yok bisey yok erken gelmek icin iznede geglmiyo olurss oyle bisey en azindan onlards biraz rahatlarlar
saygın gelıyor .. vay be bu kelımeyı duyabılcegımı hıc sanmıyordum hahaha
evete bakalım sıcak slikon mu neymiş işte nerede satılıyor önce onları bulmam lazım hihiih
jandarma karakolundadır sanırım.. benmki mazgırt akpazarda
atmaaa:) akıllansınlar askerde valla bi zahmet
Allahımm bizede nasip ett...
gözün aydın canım Allah utandırmasın tamamına erdirsin inşallah bir ömür boyu yüzünün gülmesi dileği ile..
ah ahh herkes askerden sonra evleniyor nişanlanıyorben daha 2 sene daha bekleyecem okulum var
hahaha işin sonu geliyoo vakit daralıyoo:) tuhafiyecilere bak incik boncuk keçe falan satan dükkanlarda bulabilirsnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?