93/3 asker yolu bekleyenler

bende at falan bınıyordum herseyı bıraktım gerce attan dusunce bı daha korkudan bınemıyorumda baya uzun senelerce falan annemde jokey menejerı zaten at genden gelıyo hastalık aılede ahaha

Aaa ne guzell.bn kucukken bikac kere bindigimi hatirliyorm ama devamiini getirmedm:)attan dusme knusuna gelincede ck korkarimmmm tehlikeli ama hastalik ve rahatlatici kimine gore

kızlaarr bugün askerimin görevi belli oldu komutanın yazıcısı olmuş siz bilirsiniz sizce iyimi rahat olurmu acaba?:26:

valla canım yerine göre değişir. bazı yazıcılar çok rahat oluyor, bazıları da çok yoğun..
burada apple arkadaşımızın eşi de yazıcı. onun çok yoğunmuş..

İyi geceler kizlarrr bn uyuyorumm size bol sohbetlerr:)yarn doktora gidicem 1saat daha gec kalkicamm ohh:)işede ogleden snra giderim:)hadi yarin gorusmek uzere.

Aaa ne guzell.bn kucukken bikac kere bindigimi hatirliyorm ama devamiini getirmedm:)attan dusme knusuna gelincede ck korkarimmmm tehlikeli ama hastalik ve rahatlatici kimine gore

ay evet ya cok rahatlatıcı ustundeyken falan ama ıste kotu tarafı o kadar hızı bı hayvanın ustunde yapıyosun canlı yanı ters bı hareketınde öf öf benımde oyle oldu ıste cok hızlandıgnda kendımce atlasın dıye gazlayınca şaha kalktı ben yerde tabı dırek baya ezılmıstı kolum falan dusunce

hayatında basına gelebılcek en ıyı seyı yapmıs bebek en kral askerlık

ayyy gerçektenmi kuzum ya komutan yanında olacak ya hep sanki kötü gibi
kız az daha başka yere gönderiyorlarmış bunu çok zormuş işte 2 kişi kalmışlar yazıcı olarak bu 2sini önermiş işte komutanda benim biriciğimi seçmiş umarım iyidir canım bakalım görecez artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…